Boynuz mu Paranoya mı

Oha çok iyi

Gerçekten görmeniz için ne gerekiyor , düğünlerine davet etmeleri falan mı? Kendinize gelin.Şutlayın bu karaktersizi.

Ona size yasattigini yasatin.yeni biriyle tanisiyomus gbi davranin mesaj atmalari kesin.aramlarina cevap vermeyn.onun size konustugu gbi ustu kapali konusun.ona yasattigini yasatin ve tekmeyi.basin.yokaa bu gidisle terkedilen taraf siz olucaksiniz

Yani ben şok...gözünüzü seveyim elba hanimcım uyanin ..ati alan üskudari geçmiş bu kadar muhabbet nedir elin kiziyla daha neler ne rahatlik yok şakaymişta bilmem ne..bide yanlis anlamayinda ilişkiniz ne kadar boş muhabbet ve samimiyetsiz geldi bana siz bence bi yol verin az açilin da gecsinler yani..kusura bakmayin kabak gibi ortada ..adam sizi ruhen hissen beynen ki bence bedenen de aldatiyo..

kanıtlı ispatlı boynuz...
geçmiş olsun.

Boynuz tabiki. Bal gibi hem de.

Kız ona pas verdi mi,su an sevgilisi mi bilemem ama seni sevmemekle kalmıyor kızdan yeşil ışık bekliyor.

Sen ayrılmazsan o pek yakında ayrilacak senden zaten.

Iğrenç bir adam. Hıyar değil
Hıyar toplum için faydalı bir bitkidir.

Bu adam ise bir ziyandan başka bir şey değil .

Kuzucum burdaki evli barklı ablalarından tavsiye al ve cebine koy bu adam seni sevmiyor değer vermiyor sadece konuşarak vakit geçiriyor insanlar ne büyük aşkla evlenince bile sorunlar bitmiyor bu kişilikte biri mi sana saygı duyacak iyi bi koca olacak bence yolun başındasın ve tek başına ilişki yürütüyosun işin gücünde var snladığım kadarıyla yol ver gitsin daha iyisi çıkar karşına

Paranoya gibi sanki bilemedim. Yalnız İrem'e anlat filan her şeyi denilmiş ama ne diyecek seninki kadın bana aşıktı peşimden düşmedi ruhsal sorunları vardı vs vs diyerek kandırır kızı. Yani aksine birbirlerine daha çok bağlarsın o şekilde. Gitmelerin en güzeli sessiz olanıdır kendi yoluna bak. O adam o kadar karaktersizse zaten bi şekilde onda da bulamaz umduğunu ya da evlenir içgüveysi gider.

Ezerek ayrıl. Ne bileyim, doğru düzgün işin yok, içim sana kıpır kıpır değil aşk yok, heyecan bitti benim için, seninle gelecek düşünemiyorum karakterin sorunlu gibi sanki vs vs. Egosunu çok kaldırmışsın, ayrılırken içten bir şekilde, o egoyu indir öyle git hayatından.

A bu şey değil mi, kuzenimin sevgilisinin onu iğrenç bir şekilde boynuzlayıp terkettiği olay Resmen aynı şeyler ve sonra biz de öğrendik ki neler olmuş neler. İnsan düşündükçe konduruyor tabi. Hiç uzatmayın bu adam terk edilmeyi hak edeli çok olmuş.

Canım benim konunu yarısına kadar okudum ve kararımı verdim.
Şimdi bi tane güzel mağazaya gidiyorsun şu boynuz süsleri var ya onlardan büyük bi tane alıp ispartaya gidiyorsun sevgiline götürüyorsun al canım bu benden sana hediye diyorsun "asıl boynuzu" o görmüş oluyor.

Böyle cool ol.
sonra bilirim ayrılık acısı kötüdür ama en azından sen ayırırsan daha çabuk atlatırsın inan bana .
Yalnız gitmek zorunda da değilsin yanina sevdiğin birini al öyle git sana destek çıkabilecek ve sevgilinden haberdar olan birini.
Bi zahmet oda o hiyarin yüzüne..... neyse demiycem

Sizin hıyar, aşk itirafını yapmış ama kendisi bile farkında değil itirafının. Resmen aşık kusura bakmayın da sizin ısrarlarınız çok itici olmuş. Adam daha ne yapsın? Omlar evlenecek yazın bir yere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…