Boynuz mu Paranoya mı

İremle aralarında söze dökülmüş birşey yok ama etkileşim var bu net.
Zamana bırakın

Aşkından ölüyor olsan yine de kafandaki soru isareti ile yasayamazsin.

Bir gun sürpriz bir sekilde sehrine git,mümkünse irem de orada oldugu bir zamanda git.

Ak koyun kara koyun ortaya çıkar.

Dindar bir ailenin yaninda calisiyor olmasi onun o ailenin etik kurallarina bagli yasayacagi anlamina gelmiyor.

Üzülerek söylüyorum ama bence aldatiliyorsunuz. Teyit edip suratına okkali bir tokat atarak ayrilmak en azindan icinizi soğutur.

Bence de haklısınız ama inanın onun için kılımı kıpırdatmak gelmiyor içimden Ben ilahi adalete inananlardanım Onun o hıyar yüzünü yalancı gözlerini bi kez daha görmek istemiyorum Sanmıyorum ki huzurlu ve mutlu bi hayatı olacağını Pişman olacak ama çok geç olacak her şey için Allahın sevdiği kuluymuşum ki beni onun hapsinden kurtarmış Onun seviyesine inmicem

ayrildiniz mi peki sevgilinizden

Be bu insan hala hayatınızda öyle mi ? Pes...

Bu işkenceyi kendine neden yapıyorsun? Kendini ikna etmeye çalışıyorsun ama gerçek bariz bi şekilde ortada. Kiza ulaş ve sevgilinden uzak durmasını söyle belkide kız senin varligini dahi bilmiyor.

Kıza yalan söyler bana taktı kafayı bırakmıyo der
Hem artı
Bu işkenceyi kendine neden yapıyorsun? Kendini ikna etmeye çalışıyorsun ama gerçek bariz bi şekilde ortada. Kiza ulaş ve sevgilinden uzak durmasını söyle belkide kız senin varligini dahi bilmiyor.
k uzak dursa da benim gönlüm ondan soğudu midem kaldırmaz ayağıma kapansa da
Sadece mutlu olduğumuz zamanları güzel anıları hatırlayıp üzülüyorum Çarşambadan beri konuşmuyoruz

Onunla evlenmeyi çok istiyodum ama hayatı bana zindan edermiş Boşanıp dul kalırdım belki de

Hatta demğn model in sen ona aşıksın şarkısını dinleyip ağladım
Hiç ağlamamıştım biraz netleştirmiş oldum ayrıldığımı kendime iyi geldi
Ama çok koyuyo insana

Paranoya değil, öyle ise bile buna sebep sevgilin..
ayrıca patronlarının mutasıp ve sevgili olduğunuzu bilmediğini söyleyen sevgilin patronuna ses kaydı mı göndertti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…