Boynuz mu Paranoya mı

Bence nokta atışı yapmışsınız birgün o kızla olduğu zaman ne yapacak biliyormusunuz aklıma sen soktun devamlı irem dedin vs gibi cümleler kurmaya başlayacak bence fazla takılmayın hatta bence ayrılın bu şekilde üstüne düştükçe iticeksiniz aramayın mesaj atmayın seviyorsa zaten o koşar peşinden sizde ona kıyas yapın ayrılın bi kaç gün sonra her bitiş yeni başlangıçtır vs şeyler yazin başka biri olduğunu sansın yada telefonla konuşurken sizde sürekli bi erkek isminden bahsedin nasıl birşey olduğunu anlasin

Sizce sonradan pişman olur mu

sadri alışık ve colpan İlhan birbirlerini ilk gorduklerinde sadri alışık evli, colpan ilhan nisanliymis. ilk görüşte aşık olup ayrilmislar hayatlarindaki insandan ve hemen evlenmisler.

bi daha da hic ayrilmamislar birbirlerini cok sevmisler. bu olayin etik kismini tartismicam ama demekki sevgiliniz asik olmus. yani pisman olmayip kizla bir ömür boyu mutlu da olabilir.

pisman olur mu diye beklemeden ayrilin artik isterseniz.

intikam istiyosaniz binip gidin isyerinde rezil edin hepsini

adam zaten omurgasız, direk ayrilmamis da siz ayrilin diye bekliyo

Olabilir aşk elimizde değil ana dicek ki elbacım canım üzgünüm nolursun affet elimde olmadan başıma böylenbir durum geldi hakkını helal et
Bu hıyarın yaptığı adilik haysiyetsizlik

Olabilir aşk elimizde değil ana dicek ki elbacım canım üzgünüm nolursun affet elimde olmadan başıma böylenbir durum geldi hakkını helal et
Bu hıyarın yaptığı adilik haysiyetsizlik

adam olan derdi elba. adam değil hıyar. sen de diyosun zaten. bosuna hayatindan harciyosun hiyara bonkorce. sal gitsin

Yazdıklarını bir de başkası yazmış gibi oku bence. Herşey çok açık ve ortada. Okurken ben gıcık oldum. Sadece senin bu kişiliksizle hala neden bir arada olduğun konusunda büyük bir soru işareti var.
Arkadaşların da dediği gibi sal gitsin.

Hepsini okudum ama okurken içim şişmedi de değil :) bırakıp gitmemeniz bana dert oldu. Böyle konuları görünce çok tahammülsüz olduğumu anlıyorum. Ne sabır var diyorum !

Sadece kaçarak uzaklaşın demek istedim.

Konu sahibi seni anlıyorum değer veriyorsun ve karşındakinden de görmek istiyorsun ama olmayınca olmuyor inan hiç zorlama giden ömürden gidiyor

O kadar büyük bi yer değil ki Dükkan Bi hıyar adam var bi patron adam bi de karısı
Adamın kaç çocuğu var?
Kız tekse hazır dükkan, mal mülk diye düşünmüştür seninki.
Benim tanıdığım bir genci çalıştığı yerde çok seviyorlardı.
Bir genç kızla tanıştırmışlar,babası demiş ki oğlum ailen istemeye gelsin,gerisi bana ait.
Benim istediğim senin gibi bir damat,işimizi birlikte sürdürürüz,ev de hazır.Evliler şimdi, mutlularda.Onu hatırladım bu konuda.

Ben olsam ne yapardım,tüm gemileri yazacak güzel bir mesaj atardım ve önüme bakardım çünkü bu adi adam sizin ona olan aşkınızı bildiği yarın birgün boşta kalırsa yine size dönmek isteyebilir
Yani o kapıyı tam kapatmalı

Ben de onu düşündüm en başından Hıyar adama da söyledim oha ne kuruşsun kafanda senin gibi biriyle olmak istediğime emin değilşm dedi
Adamın bi kızı bi de hıyardan bi yaş küçük oğlu bar hıyarla aynı bölümü okuyan son sınıf
Hıyar en başından beri bi yalakalık bi yakakalık
Kendi işinin sahibi olmak isterdi hep paradı yoktu
Bu ailede hıyara tapıyo biz allahtan istedik seni bize göndersiler diyo patronla karısı
Hıyar da patrona diyo ki abi oğlun da mezun olsun biz burayı yürütür götürürüz sen de emekli olur yorulmazsın artık
Her gün hıyar bunların akrabalarından birinin evinde 7 ceddine misafirliğe akşam yemeğine gitti
Yalakalığından patronun babasına şimdi adam zengin olduğu halde 15 binlik işi bedava yapıp bi de malzeme parasının bi kısmını kendi cebinden verecek yol param yok seni görmeye gelemem diyen hıyar Yalnız şu da var
Bana kavga ettik bi gün Şüphelerimin doğru olmadığını kanıtlamak için patrona ses kaydı yaptırdı Adamın sesi o tanıyorum sesi
Adam ses kaydında demiş ki elba hanım ben hıyar beyin patronuyum bana malesef herşeyi anlattı içiniz rahat oldun burda birlikte çalışıyoruz sandığınız gibi bişey yok demiş

Niye kendinize işgence ediyorsunuz. Bunları kafanıza takmak kendinize haksızlık.
Basın tekmeyi tek kelime bile etmeden ona

Son paragrafı bilemem,fakat sezdiğiniz anda beklemede kalsaydınız,ona belli etmeseydiniz,emin olunca da defetseydiniz.
O neden rahatsız oldu biliyormusunuz,içini okudunuz ondan.
Görünen köy klavuz istemez,tahminleriniz gerçekleşecek,daha fazlasına şahit olmayın.
Bir de kız kankasıymışsınız gibi o anlattıkları filan

Son düzenleme:
Bu salatalık aralık 2008de açtığın konudaki 35lik mi,daha yeni o ya,ne zaman bağlandınız da kopuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…