Boynuz mu Paranoya mı

Konu sahibi bence kesinlikle bunu yapmalısın. Kız üzülmesin vs diyorsun ya da kendimi düşürmeyim diyorsun ama ilerde emin ol nişan fotoğraflarını görünce sen üzüleceksin kahrolacaksın ki sen kıza iyilik yapıyor böyle bi adamdan kurtarıyorsun.Benzer bi durum yaşadığım için biliyorum insanın içi soğumuyor. Ben çok uzun süre hazmedemedim ne zaman acımı cıkardım hakettiğini verdim o zaman içim soğudu. Yanına bırakma lütfen. Kendi hakkını savun..

Hıyar adam hıyar adam deyip durmuşsun çok afedersin ama salatalığın ta kendisi sensin bence. Bu adama yol vermen için daha ne yapması gerekiyor başka biriyle evlenip karşında nikah defterini sallaması mi?

O kadar büyük bi yer değil ki Dükkan Bi hıyar adam var bi patron adam bi de karısı

Hem bana takıktı kafayı takmış manyak der nahane uydurur onlara

Geçmiş olsun. Hıyarı severim. Ona pislik diyin bence

Üzülme ama boynuz gibi, kesinlikle kuruntu değil. Kızı beğendiği belli, seninle kalbim atmıyor falan gibi bişey demiş o söz bile yeter

kral bu nasıl entrika vallahi helal

Vz sen hala sevgilisin bu adamla. Niye kendini kandırıyorsun yol ver gitsin dünyada tek omu kaldı. Kendine ediyorsun yanlışı hiç çekme lütfen o demeden sen ayrıl bu manyak ruhlu insandan. Biraz daha ayrilmazsan davetiye seçerken fikrini alacak demedi deme ...

Ne alakası var. Görmek istemeyenin gözüne soksan da bakmaz konu sahibi en iyi örnek.
Kesinlikle aşk insanın görme yetisini bozuyor mantığının bas bas bağırdığına bile kulaklarını tıkıyorsun
Onu haklı çıkarmak için kendine bahaneler buluyorsun belki şöyledir böyledir belki ben paranoyağımdır günahını alıyorumdur çocuğu bunaltıyorumdur
Zaten bişeylerin yanlış olduğunu böyle olduğunu farketmeye başladığım içğn benim göremeyip kabullenemediklerimi söylemeniz için konu açtım Gerçekler acıdır bazen Dost acı söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…