- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 34
-
- Konu Sahibi Elbasantava
Evet En son söylemiş miş ama ne dediyse nasıl kılıf uydurduysaParanoya değil, öyle ise bile buna sebep sevgilin..
ayrıca patronlarının mutasıp ve sevgili olduğunuzu bilmediğini söyleyen sevgilin patronuna ses kaydı mı göndertti ?
Evet En son söylemiş miş ama ne dediyse nasıl kılıf uydurduysa
Anlatmasının sebebi berbat bi yalancı olması ve içi içine sığmayıp saf gibi açık etmesi işteBende sonuna kadar okuyamadım ama hıyarin size herşeyi anlatmasida ilginç geldi. Ayrı ayrı sehirlerdesiniz istese ruhunuz duymaz . Belkide başka biri var hedef şaşırtıyor.
Tabi bide anlatarak normalselleştirmeye çalışıyorBende sonuna kadar okuyamadım ama hıyarin size herşeyi anlatmasida ilginç geldi. Ayrı ayrı sehirlerdesiniz istese ruhunuz duymaz . Belkide başka biri var hedef şaşırtıyor.
Canım en iyisini yapmışsın hiç üzülme en kısa zamanda geçer. Hatta numarasını engelleTabi bide anlatarak normalselleştirmeye çalışıyor
Hayir anlatmasını sebebi senden başka anlatacak kimsesi olmaması. ya gerçekten hiç arkadaşı yok ya da senin arkadaşlığını seviyor. başından beri okuyorum konuyu, hep okurken uyudum yazma fırsatı olmadi.Anlatmasının sebebi berbat bi yalancı olması ve içi içine sığmayıp saf gibi açık etmesi işte
Kız durumunu “hayat yaşantı aramak değil kendimizi aramaktır diye değiştirmiş” acaba ne demek istiyo anlamadım bu sözden bişeyHayir anlatmasını sebebi senden başka anlatacak kimsesi olmaması. ya gerçekten hiç arkadaşı yok ya da senin arkadaşlığını seviyor. başından beri okuyorum konuyu, hep okurken uyudum yazma fırsatı olmadi.
belli ki biraz saf ve iyi niyetli birisin. Her şey bu kadar düpedüz ortadayken paranoya mi diye sormazdin yoksa. o da bunun farkında nasılsa anlamiyosun diye coşmuş da coşmuş. Adam at koşturuyor sense bi dur ne yapıyorsun demiyorsun. en ufak kaybetme korkusu bırakmamışsin. bu saatten sonra o sana dönse bile sakın işin olmasın bu ozgüvensiz adamla ama için rahatlasın istiyorsan giderken biraz akılda kal, öyle sessiz sessiz gitme yani. o yüzden en ufak hamlesinde buraya yaz. duruma göre bak ne fikirler ne fikirler
o İrem'e de acıyıp durma bir zahmet. şu an senden başka mağdur yok zira.
Canım en iyisini yapmışsın hiç üzülme en kısa zamanda geçer. Hatta numarasını engelleTabi bide anlatarak normalselleştirmeye çalışıyor
genel bir şey yazmış olabilir her şeyi seninkine bağlama bence. onla alakaliysa da iyi gitmiyordur belki. Şu an ilk yapacağın şey o kızın numarasını silmek. bak böyle şeyler insanı paranoyak yapar farkında bile olmazsın. Bu stalk olayı çok derin bir batak insanı içine çekiyo, saçma sapan bir hal alıyorsun. hepimiz yaşamışizdir emin ol. takip etmeyi bırakmayı başardığın zaman her şey yavaş yavaş normale dönecek. çocuktan ses yok muKız durumunu “hayat yaşantı aramak değil kendimizi aramaktır diye değiştirmiş” acaba ne demek istiyo anlamadım bu sözden bişey
Bu arada eskiden olsa ben de belki sessizce çıkardım hayatından ama şu an diyorum ki o kızın bundan haberi olmalı. Adam ikinizi de idare ediyor. o kıza çok aşık olsa zaten sana ayrılalım demek çok mu zor? Yani ondan emin olsa seni aradan çıkarırdı ama çıkarmıyor çünkü kızla net bir şey yok o yüzden seni de oyunda tutuyor. Tam bir loser aslında. o yüzden biraz cesur ol ve kıza her şeyi anlat ondan sonra çık hayatlarından. o sümsük de hayatının dersini alsın. muhtemelen kıza da iyilik yapacaksın. Her şeye rağmen ona inanmayı seçerse de kendi bilir sen uyarıni yapmıştın deriz.Kız durumunu “hayat yaşantı aramak değil kendimizi aramaktır diye değiştirmiş” acaba ne demek istiyo anlamadım bu sözden bişey
Var Cevapsızlığını ne olarak anlamalıyım dedigenel bir şey yazmış olabilir her şeyi seninkine bağlama bence. onla alakaliysa da iyi gitmiyordur belki. Şu an ilk yapacağın şey o kızın numarasını silmek. bak böyle şeyler insanı paranoyak yapar farkında bile olmazsın. Bu stalk olayı çok derin bir batak insanı içine çekiyo, saçma sapan bir hal alıyorsun. hepimiz yaşamışizdir emin ol. takip etmeyi bırakmayı başardığın zaman her şey yavaş yavaş normale dönecek. çocuktan ses yok mu
Yok kızla iletişime geçmem de ona içimdeki her şeyi dökecek upuzun bi mesaj yazıyorumBu arada eskiden olsa ben de belki sessizce çıkardım hayatından ama şu an diyorum ki o kızın bundan haberi olmalı. Adam ikinizi de idare ediyor. o kıza çok aşık olsa zaten sana ayrılalım demek çok mu zor? Yani ondan emin olsa seni aradan çıkarırdı ama çıkarmıyor çünkü kızla net bir şey yok o yüzden seni de oyunda tutuyor. Tam bir loser aslında. o yüzden biraz cesur ol ve kıza her şeyi anlat ondan sonra çık hayatlarından. o sümsük de hayatının dersini alsın. muhtemelen kıza da iyilik yapacaksın. Her şeye rağmen ona inanmayı seçerse de kendi bilir sen uyarıni yapmıştın deriz.