Boynuz mu Paranoya mı

dengesizsin önde gideni...
sen terazi misin kardeş? ağırlığına göre adama ayar vermeye çalışıyorsun.
g.tü başı ayrı oynuyor bunun.
evlendikten sonra 1 aylık evliyim şöyle şöyle oldu acil yardım kk diye konu açarsın benden söylemesi.
irem le içli dışlı yaşarsın durum onu gösteriyor.
birde irem'in numarasının sende ne işi var?

Sey diyecegim.
Ne onemi var? Cidden ne onemi var aldatiyor olmasinin yada olmamasinin?
Bi erkek benden ayrilmak istiyorsa onu zorla tutmam yanimda.
Gerisi bosuna kafa yorma, bu kadar yazi yazacaginiza su iki cumleyi yazsaniz ve ardindan yeni bi sayfa acsaydiniz keske hayatiniza.
"Ayrilmak istedi, yol verdim".

Hıyar adam ne yaaa.
2 3 keresinden sonrasını okumadım. Isparta yı bilirim. İzmir de olmayıp ta ısparta nın küçük bir kasabasında olan
(tarım dışında) neymiş merak ettim.

Bende sonuna kadar okuyamadım ama hıyarin size herşeyi anlatmasida ilginç geldi. Ayrı ayrı sehirlerdesiniz istese ruhunuz duymaz . Belkide başka biri var hedef şaşırtıyor.

Bende sonuna kadar okuyamadım ama hıyarin size herşeyi anlatmasida ilginç geldi. Ayrı ayrı sehirlerdesiniz istese ruhunuz duymaz . Belkide başka biri var hedef şaşırtıyor.
Anlatmasının sebebi berbat bi yalancı olması ve içi içine sığmayıp saf gibi açık etmesi işte

Anlatmasının sebebi berbat bi yalancı olması ve içi içine sığmayıp saf gibi açık etmesi işte
Hayir anlatmasını sebebi senden başka anlatacak kimsesi olmaması. ya gerçekten hiç arkadaşı yok ya da senin arkadaşlığını seviyor. başından beri okuyorum konuyu, hep okurken uyudum yazma fırsatı olmadi.

belli ki biraz saf ve iyi niyetli birisin. Her şey bu kadar düpedüz ortadayken paranoya mi diye sormazdin yoksa. o da bunun farkında nasılsa anlamiyosun diye coşmuş da coşmuş. Adam at koşturuyor sense bi dur ne yapıyorsun demiyorsun. en ufak kaybetme korkusu bırakmamışsin. bu saatten sonra o sana dönse bile sakın işin olmasın bu ozgüvensiz adamla ama için rahatlasın istiyorsan giderken biraz akılda kal, öyle sessiz sessiz gitme yani. o yüzden en ufak hamlesinde buraya yaz. duruma göre bak ne fikirler ne fikirler

o İrem'e de acıyıp durma bir zahmet. şu an senden başka mağdur yok zira.

Kız durumunu “hayat yaşantı aramak değil kendimizi aramaktır diye değiştirmiş” acaba ne demek istiyo anlamadım bu sözden bişey

Yarısına kadar okudum fazla okumama gerek kalmadı. Üzgünüm paranoya demek isterdim ama maalesef seninki bu kıza körkütük aşık. Görünen köy kılavuz istemez. Senin geri döndürmelerin olmasa çoktan bitmişti bu ilişki

Sevgilinizin gönlü başkasına kaymış, bu zaten ortada.
Karşınıza çıkıp açıkça söylemek yerine sizin ayrılmanızı beklemiş. Vicdan yapmamak için.
Siz de böyle sessiz kalarak ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Zaten istediği bu. Temizce sıyrılıp yeni hayatına başlamak.
Ben olsam yanına bırakmam. Çok alengirli işlere gerek yok. Okkalı bir mesaj atın, karaktersizliği ile ilgili. Sonrada bırakın ne hali varsa görsün. İlerde aklınıza geldiğinde keşke demezsiniz.

Kız durumunu “hayat yaşantı aramak değil kendimizi aramaktır diye değiştirmiş” acaba ne demek istiyo anlamadım bu sözden bişey
genel bir şey yazmış olabilir her şeyi seninkine bağlama bence. onla alakaliysa da iyi gitmiyordur belki. Şu an ilk yapacağın şey o kızın numarasını silmek. bak böyle şeyler insanı paranoyak yapar farkında bile olmazsın. Bu stalk olayı çok derin bir batak insanı içine çekiyo, saçma sapan bir hal alıyorsun. hepimiz yaşamışizdir emin ol. takip etmeyi bırakmayı başardığın zaman her şey yavaş yavaş normale dönecek. çocuktan ses yok mu

Bu arada eskiden olsa ben de belki sessizce çıkardım hayatından ama şu an diyorum ki o kızın bundan haberi olmalı. Adam ikinizi de idare ediyor. o kıza çok aşık olsa zaten sana ayrılalım demek çok mu zor? Yani ondan emin olsa seni aradan çıkarırdı ama çıkarmıyor çünkü kızla net bir şey yok o yüzden seni de oyunda tutuyor. Tam bir loser aslında. o yüzden biraz cesur ol ve kıza her şeyi anlat ondan sonra çık hayatlarından. o sümsük de hayatının dersini alsın. muhtemelen kıza da iyilik yapacaksın. Her şeye rağmen ona inanmayı seçerse de kendi bilir sen uyarıni yapmıştın deriz.

Var Cevapsızlığını ne olarak anlamalıyım dedi

Yok kızla iletişime geçmem de ona içimdeki her şeyi dökecek upuzun bi mesaj yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…