- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
-
- Konu Sahibi Elbasantava
Sen bilirsin. Ayrıl da nasıl ayrılırsan ayrıl. bi kaç zaman sonra cevap verip iki tartışıp ilişkiye devam etmeyeceksen haber vermeden ayrıl. Değerini böyle adamların ayakları altına da alma bi daha.Onun içini rahatlatmaktan çok korkıyotum Ben diuorum ki haber vermesem de noluyo ya diye kendi kendini mi yemeye başlasa acaba bi süre sonra
Evet,adam herşeyi demiş,bir tek "BİTTİ"dememiş.Ohooo.
Adamin..icim kipir kipir olsun istiyorum ama senle olmiyor onla oluyor..sozunden sonrasini okumadim
Sana yakinda ..bitti..diyecek.
Bence sen bitir bu laflarin uzerine .
En azindan ben onu terktettim diye icin rahatlar
Adam gitmis senden kardesim
Uyan..
Bitmis bu is.
Kiymetini anladim, pişman oldum dese döneceksin değil mi?Kıymetimi anlar mı
Hayır içimin yağları eriyecekKiymetini anladim, pişman oldum dese döneceksin değil mi?
Naptiniz hala ayrilmadiniz mii ?Hayır içimin yağları eriyecek
Yanına mı kalacak yaniArada bakıyorum konunuza vallahi içim şişti. Sürekli pişman olur mu kıymeti mi anlar mı yazıp duruyorsunuz. Şu anda önemli olan gururunuz olmalı. Adamın gönlü başkasında sizin yapacağınız hiçbir şey onu pişman et-me-ye-cek. Belliki İçinde kıpır kıpır kelebekler var adamın. Durumu kabullenin sizde. O demeden siz ona tekmeyi basın
Olur,karısı hamile ve lohusayken gelirsin aklına,"pişmanım" yazar sana,"görüşelim çok yalnızım,eşimle de aramda bir şey yok"Sizce sonradan pişman olur mu
Bencede,oohh anladı sonunda diyecek.Ben konuda bir adam görmüyorum zaten,uzakta bir karartı var sadece,gittikçe kaybolan.Arada bakıyorum konunuza vallahi içim şişti. Sürekli pişman olur mu kıymeti mi anlar mı yazıp duruyorsunuz. Şu anda önemli olan gururunuz olmalı. Adamın gönlü başkasında sizin yapacağınız hiçbir şey onu pişman et-me-ye-cek. Belliki İçinde kıpır kıpır kelebekler var adamın. Durumu kabullenin sizde. O demeden siz ona tekmeyi basın