Boynuz mu Paranoya mı

Beş milyarlık işi elinin tersiyle ittiğine göre belli ki ireme aşık ve size saygı bile duymuyo soğudum senden sevemiyorum artık diyip ayrılın sakın güçsüz görünmeyin yoksa saygısını iyice yitirir

İrem ailenin tek çocuğu mu? Şirket babasından sonra bana kalsın planları mı yapıyor? İrem e yeşil ışık yakmış, ailenin gözüne girmeye çalışıyor, ama ne olur ne olmaz, seni de yedekte tutmaya çalışıyor.

Devam etmek istiyor Musun, emin misin İrem durumlarından ona karar ver. Eğer devam etmeyeceksen, kendini hissettir bu İrem kişisine ve ailesine, nasıl karaktersiz bir adam olduğunu göster ve öyle ayrıl bence.

Bencede aldatıyor. Herşey ortada zaten. Sizi kendinden yavaş yavaş soğutup bırakacak. Bence tekmeyi atın ona gitsin. Daha sonra akıllanır ama iş işten geçer tabii. Ayrıca o kadar maaşa çalışması ve oradaki işi reddetmesi taaaamm bir gerizekalılık olmuş. Süzme salakmış

Sadece dörtte birini okudum adam seni sevmiyor sadece kenarda bekletiyor neyi bekliyorsun ayrılmak için düğün davetiyelerini mi?

Evet ben de öyle düşündüm
İremle evlenerek iş yerinin sahibi olmaya çalışıyo gibi geldi Çünkü patronuyla yarı yarıya ortak oldular ve sürekli abi sen ilerde çalışma artık kaç yaşına geldin bundan sonra dinlen keyfine bak biz burayı yürütürüz döndürürüz diyip duruyodu hıyar adam

en iyi intikam mutluluktur. şunu hayatından def edip kendine çok tatliş bir manita yaparsın, gerçekten sevilmek ne demek iliklerine kadar hissedersin, bu dingilin ne bok yediği umrunda bile olmaz işte o zaman intikamların en güzelini alırsın.

Çok üzgünüm ama sizi yedekte tutuyor sanırım. Aşkın gözü kördür ne demek derlerse bu yazıyı okumalılar zor olacak ama unutun. İremin çevrim içi olduğunu nasıl anladınız sizinle bağlantısı ne ki ben ona takıldım.

Dostum sen hıyar demişsin ama bunu doğrasan cacık olmaz.
Uyanık, zengin kayınpeder bulunca aklı başından gitmiş.
Kızın numarası varsa, kızı ara sor bakalım biliyor mu sizin birlikte olduğunuzu?
Ben olsam, hiç haber vermeden iş yerine gider, kızın babasına da her şeyi anlatır, "kızını bu adamdan kurtar" derim, onun kurmaya çalıştığı düzenini başına yıkarım. Üstüne bir de suratına tükürür gelirim.
Sen bu adama hiçbir şey demeden ayrılsan sanki çok mu üzülecek? Çok üzgününüm ama zaten adamın umurunda değilsin, yokluğun ona koymayacak. Onun sahip olmak istediklerini elinden al ki nasıl oluyormuş insan aldatmak, manipüle etmek görsün. En başından ayrılsa hıyar der geçerdim ama bu çok çirkin.

Kızın babasına da buradaki kadar uzun anlatma, dinleyemez :)
Niyeyse o kızın senden haberi varmış gibi hissediyorum. Bazıları sevgilisi olan birinden ilgi görünce ayrı bir havalara giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…