Boyle yobaz bi insanlar omur gecer mi

Artık sizide cok yordum kızlar ama konumuz gene aynı balkon.Esime kaç kere tek gondermicem dememe rağmen bugün ben annemdeydum geldi çocuğu annemlere goturcem dedi.Bende bunu kaç.kere konuştuk o balkon demrlenene kadar tek yollamicam sen de bakmazsin çocuğa orda sahada güvenmiyorum dedim.Annemij önünde tartıştık defooup gitti.Bende eve gittim eşyalarımı toplayip anneme doncem yeter artık dedim.Eve geldim o da geldi konuştuk.Sonra annesine gittik torununu görsün diye. Ordada güzel dille tek göndermek istemedigimi balkonu yaptirirlarsa istedikleri zaman gonderecegimi söyledim.Kp kv hala demir yaptiramayiz bilmem ne kaynanam ölüm her yerde gelir e buraya gelirken arabaya neden bindin ordada bise olabilir gibi salak salak konuştu yahu sen önlemini al takdir Allah tan dedim.Yok yaptırmicaz dediler bende tek gelemez paraniza kıyıp torununuz için. Bi demir yaptirmiyosaniz bende gondermicem tek dedim.Ama sorun benim pısırık kocamda net şekilde kararımız bu yönde dese konu kapancak.Boyle ben yüz göz oldu.m.Eve geldim gene kavga ettik yollamicam diyorum hala aynı.Boyle bi adamla böyle yobaz dik insanlarla ömür geçer mi ben hep bu korkuyu mu yasicam
Bu tepkiniz hiç normal gelmedi 3 çocuğum var en büyük 9 en küçük daha 3 yaşında evim 7 katta balkonumda demir yok
Cocuklara dikkat ediyorum balkona tek çıkmanın tehlikeli olduğunu anlatıyorum ama çocuk anlatmak çözüm değil tabiki ben kılıyorum eşim sigara çıkınca çocuk gelirse içeri gönderir ya da dikkat eder zaten kokusunu sevmedikleri için yanında bulunmazlar

Ben surekli çocuğumun başına bise gelcek korkusuylami yasicam ya bu sebepten bitirsem oğlum babasız kalicak.ona mi haksızlık etmiş olacağım?Düştüğüm saçma duruma bak iki tane pinti yobaz icn
Balkon konusundan bağımsız olarak bosaninca babalar uzaya firlatilmiyor ya da buharlaşıp havaya karışmıyor yalnız.

Ben surekli çocuğumun başına bise gelcek korkusuylami yasicam ya bu sebepten bitirsem oğlum babasız kalicak.ona mi haksızlık etmiş olacağım?Düştüğüm saçma duruma bak iki tane pinti yobaz icn
Bu sebeple boşansanız bile mahkeme çocuğu görüş günleri için babaya da verecek. O zaman babanın o eve götürmesine zaten engel olamazsınız. Eski kocanızın ailesinin evine çocukla da gidecek haliniz yok. Sizin durumunuz için bir çözüm değil boşanmak.

Geçen konuda da yazdım.
Aralık ayındayız, balkonu bahane ediyorsunuz.
Siz de çocuğunuzla gitmek istemiyorsunuz, ki belli atıyorum iletişiminiz yok kavgalı gürültülü değilsiniz ki balkon isteyebiliyorsunuz.
Sadece istediğiniz "çocuğum benim şartlarımda gitsin, ceplerinden para çıksın" onun dışında geçinmeye asla gönlünüz yok.
Zaman ve tavır itibari ile eşiniz de sizi ciddiye almayı bırakacak bir noktada.

Gitmixek diyorum o zaman eşim sende gelirsn diyo ben surekli bunların yüzümjmu gorcem
Gitmeyecek ne demek?
Ailesi sonuçta onlar eşinizin ve tabi ki çocuğunuzun hatta kan bağınız olmasa da sizin.
Balkon konusunda eşiniz ilgilenmez mi çocukla? Balkon kapısını kapatırlar çocuğu da cıkarmazlar. Demir yaptırın diye diretmeniz manasız o insanlara. Kendi evleri ister yaptırır istemezler yaptırmazlar.
Eşinize diretin çocuk balkona çıkmayacak,sende yanından ayrılmayacaksın diye. Güvenemiyorsanız siz de gidin ama 4 yaşında çocukla 12ye kadar da oturmayın,saat 9 bilemedin 9.30da uyku saati geçiyor hadi biz kalkalım diyip hızlıca kalkarsınız.
Balkon demiri de olsa o yaşta çocuk 12ye kadar oturamaz ya. Bence bunu çözün.
Kızım 11 oğlum 5 yaşında kime,nereye gidersem gideyim o saate kadar oturmam ki. En geç 10da evde oluruz yolda uyumuş olur oğlum zaten muhtemelen alışkın zira erken uyumaya. Esnemez kuraldır bu.
Sizde kurallarınızi koyun,uygulayın.

Balkon konusuna haklısınız ama çözüm bulma şekliniz yanlış. Başka sorunları da bununla birleştirip intikam almaya çalışıyor gibisiniz. Göndermeme gibi bir şansınız yoksa iki saat durup kalkacaksınız. Yada onları çağırıp evinizde görmelerini sağlayabilirsiniz.

Demir taktırmak yerine altı tuğlaysa eğer üç sıra daha ekleyebilirler belki. Ama ev onların unutmayın, canı isterse yaptırılar.

Size maddi destek olmadıkları için kızgın olma ihtimaliniz var mı? Ben öyle hissettim.

Daha önce de yazdım çok haklısınız,bu işler saniyelik bir dalgınlığa bakar.Baba da olsa bir çocukla en iyi anne ilgilenir.Göndermeyin ya da siz de gidin....

Balkon konusuna haklısınız ama çözüm bulma şekliniz yanlış. Başka sorunları da bununla birleştirip intikam almaya çalışıyor gibisiniz. Göndermeme gibi bir şansınız yoksa iki saat durup kalkacaksınız. Yada onları çağırıp evinizde görmelerini sağlayabilirsiniz.

Demir taktırmak yerine altı tuğlaysa eğer üç sıra daha ekleyebilirler belki. Ama ev onların unutmayın, canı isterse yaptırılar.

Size maddi destek olmadıkları için kızgın olma ihtimaliniz var mı? Ben öyle hissettim.
Demir yaptırın demenin intikam almayalı alakası nedir yada zorla yapın demiyorum ki yapmıyosaniz o zaman tek gondermicem diyorum ona rağmen zitlasiyolar tamam deyip kapatmiyolar. Bana maddi olarak destek olmalarını beklemiyorum ama torunlarına olabilirlerdi örneğin ne bilim bi ayakkabı içinden gelir insan hediye alır bunlar güzel şeyler değil mi ama ben bunuda beklemiyorum artık şuna kızıyorum bi lira destekleri olmaz ama benim çocuğumun tedavisinin olduğunu bilmelerine rağmen istekte bulunurlar e biraz gurur olur

Demir yaptırın demenin intikam almayalı alakası nedir yada zorla yapın demiyorum ki yapmıyosaniz o zaman tek gondermicem diyorum ona rağmen zitlasiyolar tamam deyip kapatmiyolar. Bana maddi olarak destek olmalarını beklemiyorum ama torunlarına olabilirlerdi örneğin ne bilim bi ayakkabı içinden gelir insan hediye alır bunlar güzel şeyler değil mi ama ben bunuda beklemiyorum artık şuna kızıyorum bi lira destekleri olmaz ama benim çocuğumun tedavisinin olduğunu bilmelerine rağmen istekte bulunurlar e biraz gurur olur

Çocuğunuza bir şey almadıkları/ yapmadıkları için görüşmesini istemiyorsunuz. Ben öyle hissettim. Bence haklısınız. İnsanın torununa hediye almasi gerekir.

Benim kızım kansere yakalandı. 3.5 yaşında eşimin ailesi arayıp arayıp para istedi. Sizin duygunuzu anlıyorum
Ama kendinize haksızlık ediyorsunuz. Onlar değişmeyecek.

Çocuğunuza bir şey almadıkları/ yapmadıkları için görüşmesini istemiyorsunuz. Ben öyle hissettim. Bence haklısınız. İnsanın torununa hediye almasi gerekir.

Benim kızım kansere yakalandı. 3.5 yaşında eşimin ailesi arayıp arayıp para istedi. Sizin duygunuzu anlıyorum
Ama kendinize haksızlık ediyorsunuz. Onlar değişmeyecek.
Hayir gerçekten gonderne istememe sebebim korkum yani

Çok saçma sapan istekleriniz var ama ya. Başlarda size hak verirken artık çevresindekiler ne gördü de böyle davranıyor acaba diye düşünüyorum.
Tek derdim neydi biliyor musunuz kv kp dere anne baba demir yapilmiycKsa çocuğum benle gelir gider dememmdi.Bunun için anneleri ağlama torunumj göremiyorum demiş yahu daha dün oradaydık.is iyice sacm sapan hal aldı şaka gibi

Niye engellesin? Kaynınız sizinle konuşmayacaksa eşiniz kardeşiyle konuşmaya devam edebilir gayet. Normal değilsiniz.
Haklısınız biran öyle görünce mantıklı düşünemedim. Yani gerçekten kimseye saygısızlık etmedim güzelce defalarca ve defalarca onlem alin dedim onlarda alamayız dedi.Bende peki o zaman bende tek göndermiyorum dedim .

X