- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
-
- Konu Sahibi Yavrumveben
Eşiniz yaptırsa? Kaç para ulan bir balkon demiriBen surekli çocuğumun başına bise gelcek korkusuylami yasicam ya bu sebepten bitirsem oğlum babasız kalicak.ona mi haksızlık etmiş olacağım?Düştüğüm saçma duruma bak iki tane pinti yobaz icn
Yaptircam artık ama bu yaşadığım stres bana yettiEşiniz yaptırsa? Kaç para ulan bir balkon demiri
Böyle para diye ölen insanlar bu paralar nereye gitcek mezara mı Allah'm iyiki böyle bi aileden gelmedim. Babam şu durumda olsaydı ben demeden yaptirirdiYaptircam artık ama bu yaşadığım stres bana yetti
Mesela babannesi pantolona ihtiyacı varmış deyin alın beş yüz . Sonra babannesi bir oyuncak gördü ağlıyor bana dedem alsın diye tutturdu deyin alin para. Her gittiğinizde ne bileyim tatlı sipariş verin baba senden olsun deyin pasta soyleyin . Sürekli sürekli yapın bunuBöyle para diye ölen insanlar bu paralar nereye gitcek mezara mı Allah'm iyiki böyle bi aileden gelmedim. Babam şu durumda olsaydı ben demeden yaptirirdi
Oğlunuz babasız kalmasın diye, sürekli hakaret ettiğiniz bir adamla evli kalmayın zaten.Ben surekli çocuğumun başına bise gelcek korkusuylami yasicam ya bu sebepten bitirsem oğlum babasız kalicak.ona mi haksızlık etmiş olacağım?Düştüğüm saçma duruma bak iki tane pinti yobaz icn
Sizi çok iyi anliyorum benim oğlum da otizm tanili bu kadar endise ediyorsaniz guvenmiyorsunuzdur. Yollamayin gerekirse kussunler. Ben kayınvalideme aylarca bıraksam gözüm arkada kalmaz size o güveni veremiyorlarsa çocuğu da istemesinler. Birlikte gidin gelin.Artık sizide cok yordum kızlar ama konumuz gene aynı balkon.Esime kaç kere tek gondermicem dememe rağmen bugün ben annemdeydum geldi çocuğu annemlere goturcem dedi.Bende bunu kaç.kere konuştuk o balkon demrlenene kadar tek yollamicam sen de bakmazsin çocuğa orda sahada güvenmiyorum dedim.Annemij önünde tartıştık defooup gitti.Bende eve gittim eşyalarımı toplayip anneme doncem yeter artık dedim.Eve geldim o da geldi konuştuk.Sonra annesine gittik torununu görsün diye. Ordada güzel dille tek göndermek istemedigimi balkonu yaptirirlarsa istedikleri zaman gonderecegimi söyledim.Kp kv hala demir yaptiramayiz bilmem ne kaynanam ölüm her yerde gelir e buraya gelirken arabaya neden bindin ordada bise olabilir gibi salak salak konuştu yahu sen önlemini al takdir Allah tan dedim.Yok yaptırmicaz dediler bende tek gelemez paraniza kıyıp torununuz için. Bi demir yaptirmiyosaniz bende gondermicem tek dedim.Ama sorun benim pısırık kocamda net şekilde kararımız bu yönde dese konu kapancak.Boyle ben yüz göz oldu.m.Eve geldim gene kavga ettik yollamicam diyorum hala aynı.Boyle bi adamla böyle yobaz dik insanlarla ömür geçer mi ben hep bu korkuyu mu yasicam
Balkona file takmayı deneyin. Çok da çözümsüz değil. Max 400-500 olsun fiyatı. Alıp siz kendiniz takın...Artık sizide cok yordum kızlar ama konumuz gene aynı balkon.Esime kaç kere tek gondermicem dememe rağmen bugün ben annemdeydum geldi çocuğu annemlere goturcem dedi.Bende bunu kaç.kere konuştuk o balkon demrlenene kadar tek yollamicam sen de bakmazsin çocuğa orda sahada güvenmiyorum dedim.Annemij önünde tartıştık defooup gitti.Bende eve gittim eşyalarımı toplayip anneme doncem yeter artık dedim.Eve geldim o da geldi konuştuk.Sonra annesine gittik torununu görsün diye. Ordada güzel dille tek göndermek istemedigimi balkonu yaptirirlarsa istedikleri zaman gonderecegimi söyledim.Kp kv hala demir yaptiramayiz bilmem ne kaynanam ölüm her yerde gelir e buraya gelirken arabaya neden bindin ordada bise olabilir gibi salak salak konuştu yahu sen önlemini al takdir Allah tan dedim.Yok yaptırmicaz dediler bende tek gelemez paraniza kıyıp torununuz için. Bi demir yaptirmiyosaniz bende gondermicem tek dedim.Ama sorun benim pısırık kocamda net şekilde kararımız bu yönde dese konu kapancak.Boyle ben yüz göz oldu.m.Eve geldim gene kavga ettik yollamicam diyorum hala aynı.Boyle bi adamla böyle yobaz dik insanlarla ömür geçer mi ben hep bu korkuyu mu yasicam
Kabul etmiyorlar bise silkemezBalkona file takmayı deneyin. Çok da çözümsüz değil. Max 400-500 olsun fiyatı. Alıp siz kendiniz takın...
Ay ne kadar haklısınız keşke kökten küssekValla çocuğa bir şey olacağına hepsinin kalbini kırar parçalarım. Umurumda olmaz. Boşan diyorlar da boşansa dahi adam çocuğu görmeyecek mi? Haftada bir yine alır götürür evlerine.
O yüzden ben olsam asla göndermem. İyi bir kavga çıkarırım, kayınvalide ile küserim. Bu sayede benimle küsen evladımı da göremez. Oh mis, kafa rahat.
Neee 500 mu bi kere sampuan aldılar para istedilerMesela babannesi pantolona ihtiyacı varmış deyin alın beş yüz . Sonra babannesi bir oyuncak gördü ağlıyor bana dedem alsın diye tutturdu deyin alin para. Her gittiğinizde ne bileyim tatlı sipariş verin baba senden olsun deyin pasta soyleyin . Sürekli sürekli yapın bunu
Öyle cimriler ki asla vermezlerMesela babannesi pantolona ihtiyacı varmış deyin alın beş yüz . Sonra babannesi bir oyuncak gördü ağlıyor bana dedem alsın diye tutturdu deyin alin para. Her gittiğinizde ne bileyim tatlı sipariş verin baba senden olsun deyin pasta soyleyin . Sürekli sürekli yapın bunu
Çok haklısınız ama inanın bu raddeye onlar getirdi beni o kadar başım ağrıyor ki.Bi insanı delirtir delisin diyemez kimse o misalOğlunuz babasız kalmasın diye, sürekli hakaret ettiğiniz bir adamla evli kalmayın zaten.
Fakat boşansanız dahi oğlunuz o eve gitmeye devam edecek, boşanmak bu olayı çözmez yani.
Balkon demirini para biriktirip siz yaptırın anlamıyorlarsa, ozaman kadar da ya göndermeyin ya da siz de gidin.
Ben olsam bu durumda çocuğumu o eve yalnız göndermezdim, kendim de giderdim.
Bu arada üslubunuz çok sıkıntılı. Eşinize, eşinizin ailesine soyledikleriniz çok itici.
Çocuğunuza bu da zarar verir, haberiniz olsun.
Niye babasıyla yolluyorsunuz çocuğu? Niye bensiz gidemez deyip olay çıkarıyorsunuz? Gitsenize evladınızla. Eve zincirledilermi sizi nedir bu inat. Torunlarını özlediklerinde gidin ailece birkaç saat durun gelin. Neyin inadını güdüyorsunuz anlamıyorumki. Kapıyı açıp çocuğu kucağınızdan kapıp sizi içeri almıyorlarmı, madem güvenmiyorsunuz tehlikeli huzursuzsunuz çocuğunuzun başında durunArtık sizide cok yordum kızlar ama konumuz gene aynı balkon.Esime kaç kere tek gondermicem dememe rağmen bugün ben annemdeydum geldi çocuğu annemlere goturcem dedi.Bende bunu kaç.kere konuştuk o balkon demrlenene kadar tek yollamicam sen de bakmazsin çocuğa orda sahada güvenmiyorum dedim.Annemij önünde tartıştık defooup gitti.Bende eve gittim eşyalarımı toplayip anneme doncem yeter artık dedim.Eve geldim o da geldi konuştuk.Sonra annesine gittik torununu görsün diye. Ordada güzel dille tek göndermek istemedigimi balkonu yaptirirlarsa istedikleri zaman gonderecegimi söyledim.Kp kv hala demir yaptiramayiz bilmem ne kaynanam ölüm her yerde gelir e buraya gelirken arabaya neden bindin ordada bise olabilir gibi salak salak konuştu yahu sen önlemini al takdir Allah tan dedim.Yok yaptırmicaz dediler bende tek gelemez paraniza kıyıp torununuz için. Bi demir yaptirmiyosaniz bende gondermicem tek dedim.Ama sorun benim pısırık kocamda net şekilde kararımız bu yönde dese konu kapancak.Boyle ben yüz göz oldu.m.Eve geldim gene kavga ettik yollamicam diyorum hala aynı.Boyle bi adamla böyle yobaz dik insanlarla ömür geçer mi ben hep bu korkuyu mu yasicam