- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
-
- Konu Sahibi Yavrumveben
Bakın balkon o kadar alccaki çocuğun diz kapaklarindaBalkon nasil bir balkon tam olarak?Yanliz gondermeyin çocugu olsun bitsin ya siz gidin ya eşiniz eşinizedemi guvenmiyorsunuz?Çocugu balkondan aticak degillerya bu adamlar dikkat ederler zaten hava soguk ne balkona çikmasi şu an sigarada 2 3 dakikalik birsey zaten.Boyle bir konudanda boşanilmazki yani.Evde her sorun çiktiginda boşanilsaydi evlilik diye birsey kalmazdi ortalikta.
Evden işim var de gezmeye çık, veya arkadaşlarınla plan yap. Her pazar gidilmesinde 2 3 haftada bir gidilsin.E her pazar kavga çıkıyor
Haftada üç konu açıyorsunuz bunun için. Sizce de tadı kaçmadı mı artık?Artık sizide cok yordum kızlar ama konumuz gene aynı balkon.Esime kaç kere tek gondermicem dememe rağmen bugün ben annemdeydum geldi çocuğu annemlere goturcem dedi.Bende bunu kaç.kere konuştuk o balkon demrlenene kadar tek yollamicam sen de bakmazsin çocuğa orda sahada güvenmiyorum dedim.Annemij önünde tartıştık defooup gitti.Bende eve gittim eşyalarımı toplayip anneme doncem yeter artık dedim.Eve geldim o da geldi konuştuk.Sonra annesine gittik torununu görsün diye. Ordada güzel dille tek göndermek istemedigimi balkonu yaptirirlarsa istedikleri zaman gonderecegimi söyledim.Kp kv hala demir yaptiramayiz bilmem ne kaynanam ölüm her yerde gelir e buraya gelirken arabaya neden bindin ordada bise olabilir gibi salak salak konuştu yahu sen önlemini al takdir Allah tan dedim.Yok yaptırmicaz dediler bende tek gelemez paraniza kıyıp torununuz için. Bi demir yaptirmiyosaniz bende gondermicem tek dedim.Ama sorun benim pısırık kocamda net şekilde kararımız bu yönde dese konu kapancak.Boyle ben yüz göz oldu.m.Eve geldim gene kavga ettik yollamicam diyorum hala aynı.Boyle bi adamla böyle yobaz dik insanlarla ömür geçer mi ben hep bu korkuyu mu yasicam
Coğrafyacıyım diye geziyorsun ortada. Kıştan sonra yaz.Hadi yaa öyle mi oluyor? Okulda mevsimleri anlatırken bundan da bahsedeyim, hap bilgi.
Aaa balkondan aşağı pisligini cirpamaz hanimefendi izin verir mi fileyeHaftada üç konu açıyorsunuz bunun için. Sizce de tadı kaçmadı mı artık?
Alın bir kümes teli kocanız gersin balkona olsun bitsin. Çocuklu pek çok insan ucuz yollu çözüm olarak bunu kullanıyor. Demir de demir bezdirdiniz insanları.
Bir de gözünüzü seveyim siz de yardım alın. İyi görünmüyorsunuz.
Vall gayet iyim çocuğumu düşünüyorum ne güzel başımdan gitsin dinleniyim demiyorum ayağıma taş değmesin harika bir anneyimHaftada üç konu açıyorsunuz bunun için. Sizce de tadı kaçmadı mı artık?
Alın bir kümes teli kocanız gersin balkona olsun bitsin. Çocuklu pek çok insan ucuz yollu çözüm olarak bunu kullanıyor. Demir de demir bezdirdiniz insanları.
Bir de gözünüzü seveyim siz de yardım alın. İyi görünmüyorsunuz.
Aaa balkondan aşağı pisligini cirpamaz hanimefendi izin verir mi fileye
Sen önce bir papatya çayı iç bakalım. Burdaki hiçkimse stres topu değil kardeşim. Aklımıza geleni söylüyoruz daha ne yapalım? Beğenmiyorsan başka yere sor.Vall gayet iyim çocuğumu düşünüyorum ne güzel başımdan gitsin dinleniyim demiyorum ayağıma taş değmesin harika bir anneyim
Eşiniz o zaman yaptirsin balkonu çozum bulunur yani herturlusunden sonucta kendi çocugunun guvenligi.Bakın balkon o kadar alccaki çocuğun diz kapaklarinda
Anneliğinize bişey demedik zaten. Ama psikolojik olarak iyi değilsiniz. Çocuğun özel durumu belli ki çok yıpratmış sizi. Hem kendi iyiliğiniz hem çocuğunuzun iyiliği için yardım almanız gerekiyor.Vall gayet iyim çocuğumu düşünüyorum ne güzel başımdan gitsin dinleniyim demiyorum ayağıma taş değmesin harika bir anneyim
Yok kendi para harcamayacak ama kayınvalide harcamıyor diye kızıyor.Eşiniz o zaman yaptirsin balkonu çozum bulunur yani herturlusunden sonucta kendi çocugunun guvenligi.
Stres topusunuz denedim. Sunduğunuz çözüm benimde aklımda ama onuda yapmiyolar ay şuan sinirliyim hepinizi kiriyo olabilirim ama inanın çıldırdım artikSen önce bir papatya çayı iç bakalım. Burdaki hiçkimse stres topu değil kardeşim. Aklımıza geleni söylüyoruz daha ne yapalım? Beğenmiyorsan başka yere sor.
Ne kadar tutarkiSizde gidin oraya sorun cozulsun. Demir yaptirmak maliyetli bir iş.
İnanır mısınız çocuğumun tek sensin 750 tl farklı bir sürü tedaviler ilaçlar yani bunlara ble yetisemiyoruz neredeyse onlar para içinde yüzerken bunu yapmaları çok mu abezYok kendi para harcamayacak ama kayınvalide harcamıyor diye kızıyor.
Siz yaptırsanız?Artık sizide cok yordum kızlar ama konumuz gene aynı balkon.Esime kaç kere tek gondermicem dememe rağmen bugün ben annemdeydum geldi çocuğu annemlere goturcem dedi.Bende bunu kaç.kere konuştuk o balkon demrlenene kadar tek yollamicam sen de bakmazsin çocuğa orda sahada güvenmiyorum dedim.Annemij önünde tartıştık defooup gitti.Bende eve gittim eşyalarımı toplayip anneme doncem yeter artık dedim.Eve geldim o da geldi konuştuk.Sonra annesine gittik torununu görsün diye. Ordada güzel dille tek göndermek istemedigimi balkonu yaptirirlarsa istedikleri zaman gonderecegimi söyledim.Kp kv hala demir yaptiramayiz bilmem ne kaynanam ölüm her yerde gelir e buraya gelirken arabaya neden bindin ordada bise olabilir gibi salak salak konuştu yahu sen önlemini al takdir Allah tan dedim.Yok yaptırmicaz dediler bende tek gelemez paraniza kıyıp torununuz için. Bi demir yaptirmiyosaniz bende gondermicem tek dedim.Ama sorun benim pısırık kocamda net şekilde kararımız bu yönde dese konu kapancak.Boyle ben yüz göz oldu.m.Eve geldim gene kavga ettik yollamicam diyorum hala aynı.Boyle bi adamla böyle yobaz dik insanlarla ömür geçer mi ben hep bu korkuyu mu yasicam
Aslinda çozulmesi basit bir konu ama vatan konusuna dönmuş.Yok kendi para harcamayacak ama kayınvalide harcamıyor diye kızıyor.
Bazen cikariyolarmis