Boyle yobaz bi insanlar omur gecer mi

Bakın balkon o kadar alccaki çocuğun diz kapaklarinda

Haftada üç konu açıyorsunuz bunun için. Sizce de tadı kaçmadı mı artık?

Alın bir kümes teli kocanız gersin balkona olsun bitsin. Çocuklu pek çok insan ucuz yollu çözüm olarak bunu kullanıyor. Demir de demir bezdirdiniz insanları.

Bir de gözünüzü seveyim siz de yardım alın. İyi görünmüyorsunuz.

Aaa balkondan aşağı pisligini cirpamaz hanimefendi izin verir mi fileye

Vall gayet iyim çocuğumu düşünüyorum ne güzel başımdan gitsin dinleniyim demiyorum ayağıma taş değmesin harika bir anneyim

Vall gayet iyim çocuğumu düşünüyorum ne güzel başımdan gitsin dinleniyim demiyorum ayağıma taş değmesin harika bir anneyim
Sen önce bir papatya çayı iç bakalım. Burdaki hiçkimse stres topu değil kardeşim. Aklımıza geleni söylüyoruz daha ne yapalım? Beğenmiyorsan başka yere sor.

Anneliğinize bişey demedik zaten. Ama psikolojik olarak iyi değilsiniz. Çocuğun özel durumu belli ki çok yıpratmış sizi. Hem kendi iyiliğiniz hem çocuğunuzun iyiliği için yardım almanız gerekiyor.

Burda biz bile bunaldık sizin takıntılı halinizden. Çevrenizdekiler de rahatsızdır durumdan. Herkesin iyiliği için yardım almanız gerek.

Sen önce bir papatya çayı iç bakalım. Burdaki hiçkimse stres topu değil kardeşim. Aklımıza geleni söylüyoruz daha ne yapalım? Beğenmiyorsan başka yere sor.
Stres topusunuz denedim. Sunduğunuz çözüm benimde aklımda ama onuda yapmiyolar ay şuan sinirliyim hepinizi kiriyo olabilirim ama inanın çıldırdım artik

Siz yaptırsanız?

Çocuğumun alacağı 40 dk lik dil terapisi ergoterapi si bireysel beslenme terapisi 750 tl yılbaşında kesin zam gelecek.Bunun haricinde nöromodülasyonlri akupunkturlari bunlar o kadar maliyetliki bize yardım etmeleri gerekirken bide kaynanam hayrin demir yaptır diyo.DurumlRi olmasa eve insanların canınımj alcam deyim ama var bu parayı mezara mı götürecekler

Bazen cikariyolarmis

Balkonun fiziki koşullarından daha büyük bir sorun bu. Çocuğun sigara içilen ortamda işi ne ?

Bir konunuzda oğlunuzun özel bir durumu olduğunu söylemiştiniz; OKB niz olduğunu da yazmıştınız. Oğlunuzun özel durumu nedir ? Eşiniz, eş ailesi çocuğunuzu korumaktan aciz mi ? Bu kadar endişe etmenizin sebebi nedir ?

Sizi yargılamıyorum, lütfen yanlış anlamayın. Balkon sebebiyle birden fazla konunuz ve tartışmanız mevcut. Sizi anlamak için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…