Boyle yobaz bi insanlar omur gecer mi

Bu soğuk havada balkon kapısı açık mı oturuyorlar ?

Cocugunuzu zaten tek gondermeyin tek gidecekte ne olacak? Ne diye tek gelsin diye diretiyorlar anlamadim babasi dikkatli olsa tamam da oylede degilmis.Gormek istediklerinde sizinle beraber cagirsinlar gidin. Cocugunuz kac yasinda?

Eşim de balkonda içer sigarasını, kapatır kapıyı, çocuk çıkmaz balkona bu soğukta. Konu sahibi genel anlamda haklı da güncel bir kavga sebebi değil bu.
Ben surekli çocuğumun başına bise gelcek korkusuylami yasicam ya bu sebepten bitirsem oğlum babasız kalicak.ona mi haksızlık etmiş olacağım?Düştüğüm saçma duruma bak iki tane pinti yobaz icn

Bu herife ve düşüncesiz ana babasına ne kadar dil döksen nafile. Cahil oğlu cahiller, boşan gitsin bunları adam yerine koymak kabahat. Torunlarının canını düşünmeyen sevmesinde.

Ben bir konunun 10 kere konuşulmasını anlamıyorum. Karşıdaki laf anlamıyorsa artık lafla değil hareketlerimle anlatirim. O çocuk gitmicek dediysem gitmez o güvenlik önlemleri çözülene kadar. Eşim de öyle bir noktada b.k yesin yani aa sinir oldumya bazı evlilikler neden sürüyor hiç anlamıyorum, öküz dediğiniz adamla nasıl aynı yatağa giriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…