- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
-
- Konu Sahibi Yavrumveben
Balkonda demir yok muHani kışın yazı da oluyoya normalde
Para için geberir bunlar boşamak çare mi o zaman oğluma haksızlık etmiş olmaz miyim böylede onun can güvenliği yok of offf ofBu herife ve düşüncesiz ana babasına dil döksen nafile. Cahil oğlu cahiller, boşan gitsin bunları adam yerine koymak kabahat. Torunlarının canını düşünmeyen sevmesinde.
Yani anlamayana anlatmak zorunda kalıyorum yahu gitmicek diyorum adam anlamıyor daha napayimBen bir konunun 10 kere konuşulmasını anlamıyorum. Karşıdaki laf anlamıyorsa artık lafla değil hareketlerimle anlatirim. O çocuk gitmicek dediysem gitmez o güvenlik önlemleri çözülene kadar. Eşim de öyle bir noktada b.k yesin yani aa sinir oldumya bazı evlilikler neden sürüyor hiç anlamıyorum, öküz dediğiniz adamla nasıl aynı yatağa giriyorsunuz?
Bu soğukta balkonda çocuğun işi yok zaten, çok da bebek değil 4 yaşında yaza kadar 5 olur. Sürekli balkon da balkon kavgası çıkarıp durmayın artık. Boş yere kavga çıkıp duruyo işte. Gidin peşinde yazın da aklınız kalıyosa az oturun kalkın.Bazen cikariyolarmis
Farkındayim evet ağzım şuan bozuk ama çocuğumun güvenliğini düşündüğüm için düştüğüm duruma bakınAy allah aşkına öfkeyle konu açmayın ağzınız çok bozuk.
Az oturup kalkamaz a gece 12 olcakBu soğukta balkonda çocuğun işi yok zaten, çok da bebek değil 4 yaşında yaza kadar 5 olur. Sürekli balkon da balkon kavgası çıkarıp durmayın artık. Boş yere kavga çıkıp duruyo işte. Gidin peşinde yazın da aklınız kalıyosa az oturun kalkın.
Haksızlık olarak düşünüyorsan sen de gideceksin o zaman yanlarında kavgasını yapmayacaksın. Sürekli kavgada çocuğa haksızlık. Soğukta balkonda yanında sigara içiliyor bu reva mı?Para için geberir bunlar boşamak çare mi o zaman oğluma haksızlık etmiş olmaz miyim böylede onun can güvenliği yok of offf of
O zaman hiiç sinirini bile bozma gitmeyecek de nokta. Onlar istedigi kadar taş atsin yok 18inde gelir bilmem ne diye. Torun merakiniz varsa yaptirirsinuz olur biter diyin kararli olursaniz yılacaklardir şuan sizi yildirmaya calisiyolarAy içerler öyle yobaz cahil kesim
Valla keşke onlarda biksaydida bi demir taktirsaydi ay bi o Kv demez ki demirede tırmanır aynen dedim çocuk.orumcek adam catiyada tirmanir görüp goreceginiz en yobaz aileAy vallahi ben sizin balkon meselenizden bıktım.ben eşinin ailesi olsam alır balkonu yıkar yada ateşe verirdim sorun ortadan kalkardi.biraz fazla abartmiyor musunuz?
Her pazar ben bu suratları mi çekilcem of ofHaksızlık olarak düşünüyorsan sen de gideceksin o zaman yanlarında kavgasını yapmayacaksın. Sürekli kavgada çocuğa haksızlık
Balkonda demir yok ve yükseklik belki yarım metre yok adam anlamiyoBalkonda demir yok mu
İnsan kendisi çıkarken de korkar demirsiz balkona ya ne değişik insanlar.
Haklısınız ama boşansanız da görüş günlerinde götürür babannesine bu adam yine aklınız kalır.
Sizi anlamasını sağlamalısınız
E her pazar kavga çıkıyorYollama çocuğunu, olsun bitsin.
Balkon nasil bir balkon tam olarak?Yanliz gondermeyin çocugu olsun bitsin ya siz gidin ya eşiniz eşinizedemi guvenmiyorsunuz?Çocugu balkondan aticak degillerya bu adamlar dikkat ederler zaten hava soguk ne balkona çikmasi şu an sigarada 2 3 dakikalik birsey zaten.Boyle bir konudanda boşanilmazki yani.Evde her sorun çiktiginda boşanilsaydi evlilik diye birsey kalmazdi ortalikta.Para için geberir bunlar boşamak çare mi o zaman oğluma haksızlık etmiş olmaz miyim böylede onun can güvenliği yok of offf of
Gitmixek diyorum o zaman eşim sende gelirsn diyo ben surekli bunların yüzümjmu gorcemO zaman hiiç sinirini bile bozma gitmeyecek de nokta. Onlar istedigi kadar taş atsin yok 18inde gelir bilmem ne diye. Torun merakiniz varsa yaptirirsinuz olur biter diyin kararli olursaniz yılacaklardir şuan sizi yildirmaya calisiyolar
Çocuğa bir şey olsa onlar üzerine alınacak mı Allah aşkına? Resti çekE her pazar kavga çıkıyor
Üzerine alınsa nolcak çocuğum gittikten sonra ağzıma geleni saymak istiyorum arayıp saydım da gerçi anlamiyolarÇocuğa bir şey olsa onlar üzerine alınacak mı Allah aşkına? Resti çek