Boyle yobaz bi insanlar omur gecer mi

Balkon kapısına cocuk kilidi taktirik 15 20 tl birsey yüksekte oldugi icinde açamaz cocuk eve varınca esinizi arayin kitlesin diye orayi resim atsin ara ara msj atin balkon kilit limi diye

Bu herife ve düşüncesiz ana babasına dil döksen nafile. Cahil oğlu cahiller, boşan gitsin bunları adam yerine koymak kabahat. Torunlarının canını düşünmeyen sevmesinde.
Para için geberir bunlar boşamak çare mi o zaman oğluma haksızlık etmiş olmaz miyim böylede onun can güvenliği yok of offf of

Yani anlamayana anlatmak zorunda kalıyorum yahu gitmicek diyorum adam anlamıyor daha napayim

Bazen cikariyolarmis
Bu soğukta balkonda çocuğun işi yok zaten, çok da bebek değil 4 yaşında yaza kadar 5 olur. Sürekli balkon da balkon kavgası çıkarıp durmayın artık. Boş yere kavga çıkıp duruyo işte. Gidin peşinde yazın da aklınız kalıyosa az oturun kalkın.

Az oturup kalkamaz a gece 12 olcak

Para için geberir bunlar boşamak çare mi o zaman oğluma haksızlık etmiş olmaz miyim böylede onun can güvenliği yok of offf of
Haksızlık olarak düşünüyorsan sen de gideceksin o zaman yanlarında kavgasını yapmayacaksın. Sürekli kavgada çocuğa haksızlık. Soğukta balkonda yanında sigara içiliyor bu reva mı?

Ay vallahi ben sizin balkon meselenizden bıktım.ben eşinin ailesi olsam alır balkonu yıkar yada ateşe verirdim sorun ortadan kalkardi.biraz fazla abartmiyor musunuz?
Valla keşke onlarda biksaydida bi demir taktirsaydi ay bi o Kv demez ki demirede tırmanır aynen dedim çocuk.orumcek adam catiyada tirmanir görüp goreceginiz en yobaz aile

İnsan bu sebeple boşanir mi bilemiyorum konunun daha fazlası vardır eminim ama maddi gücü yoktur yaptıramaz borcu vardir vs sizinde diretmenizi anlamıyorum. Balkonu yaptirmiyorlarsa göndermeyin birlikte gidin bu kadar basit. Ayrıca insanlar kış günü balkon kapısını açık bırakacak değiller heralde. Sigarasını içmek isteyen balkona çıkar kapısını kapatır. Birlikte gidin görsünler torunlarını.

Balkon nasil bir balkon tam olarak?Yanliz gondermeyin çocugu olsun bitsin ya siz gidin ya eşiniz eşinizedemi guvenmiyorsunuz?Çocugu balkondan aticak degillerya bu adamlar dikkat ederler zaten hava soguk ne balkona çikmasi şu an sigarada 2 3 dakikalik birsey zaten.Boyle bir konudanda boşanilmazki yani.Evde her sorun çiktiginda boşanilsaydi evlilik diye birsey kalmazdi ortalikta.

O zaman hiiç sinirini bile bozma gitmeyecek de nokta. Onlar istedigi kadar taş atsin yok 18inde gelir bilmem ne diye. Torun merakiniz varsa yaptirirsinuz olur biter diyin kararli olursaniz yılacaklardir şuan sizi yildirmaya calisiyolar
Gitmixek diyorum o zaman eşim sende gelirsn diyo ben surekli bunların yüzümjmu gorcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…