Boyle yobaz bi insanlar omur gecer mi

Ben olsam evet senden iyi bakacagim benim cocugum sen de kendininkine kendincd iyi bakmissin yeter derim. Esime de annen cok istiyorsa kendi dogursun der buyuk kavgayi cikarir gerekirse hepsiyle kuserim. Her hafta da onlara cocuk tasimak zorunda gorusturmek zorunda degilim insan kaynana kaynata torun sevsin diye cocuk dogurmiyor yahu her haftasonu planini onlara gore mi yapacak ne zaman denk gelirse. Goruntulu arama diye bir sey var arada arasinlar yeter. Esiniz de aglaklik yapar sinirlenir filan siz kendinizden emin durdukca dirdiri birakirlar emin olun uc bes kere sert cikin, ben o stresi yasayacagima kocamla kavga gurultuyu tercih ettim. Simdi kocamla aram berbat ama icimdeki rahatligi hic bilemezsiniz. Benim kaynana da kiskanc otesi biri cocugumu kendi dogurdu kendi buyutecek saniyordu. Ayilmalar bayilmalar. Simdi noldu tedavi gormeden iyilesti mi de artik ayilip bayilmiyor. Biraz kaynanaya cevap verin tabiki senden iyi bakacam diye ustten konusun iki aglae ucuncude bakin nasil yaygarayi kopuyor meselenin torun sevmek olmadigi ortaya cikiyor.
Burda benim üslubmu eleştirenler böyle gelin düşman başına diyenler var birde cidden gülüyorum. Yahu bir senedir güzellikle benim çocuğum özel bi cocuk ben dahi hızına bazen yetişemiyorum diyorum tek gelmciek gelecekse bi demir yapın diyorum ama hyr diyorlar e tmm o zaman hayırsa bende göndermem diyorum konu kapansın diyorum o zamanda arayıp oğluna ağlıyorsa ben artık cinnet geçiririm.Zatne çok iyi kv kp olsa artık oğlumla gelinim birbirine gircek der susar. Gündelik hayatta ben rahatc çıkıp bi mazagazada alışveriş yapamıyorum, bi restoranntda yemek yiyemiyorum birde üstüne böyle insanların tavırlarıyla uğraşıyorum evet deliririm

Ben anlamadım bu muhabbeti... Adam yaptırmak istemiyorum diyor açıkça tamam ve siz de o şeklide göndermem diyorsunuz. Ee tamam kv kp gelip çocuğu kaçıracaklar mı? Zorla mı evine götürecek?
Eşin istediğinde uzatmadan hayır de geç. Sen gidersen çocuk da gider yada onlar gelir arada.
Onlara da durmadan cahil yobaz diyorsun yobazlığı balkon yaptırmadı diye mi anladın tanışma sürecinde baktın cahiller - sana göre- evlenmeseydin.
Boşanmaya kadar diretmeye değer mi anlamadım gerçekten bence genel olarak sevmiyorsunuz onları..
Siz beni anlamıyorsunuz sanırım ben zaten yaptırın diye diretmiyorumki.O zaman gondemricem diyorum ısrar ediyorlar üste çıkıyorlar ölüm her yerde gelir seni oğlum demir yaptrisak demire bile tırmanır diyolar sen bizden iyi mi bakacaksın cocugunu kıskanıyorsun diyolar yani hala ısrar ediyorlar.Bunun adı artık ne oluyor

Uzatıp dursunlar,istedikleri kadar dramatize etsinler.Sözlü olarak hiç cevap vermeyin konuşsunlar.Ama fiilen götürecekleri an izin vermeyin.
Yani neden ille de susmalarini ve size saygı duyup "tamam sen nasıl istersen" demelerini bekliyorsunuz ki ? Çocuğu zorla kucaklayıp götürecek halleri yok.
Bir kere "hayır" deyip noktayı koyardım.Bir daha da bu konuyla ilgili münakaşaya girişmezdim.
Karşınızda laftan anlayan insanlar olsa dediğiniz gibi bi tavr sergileyecegim. Ama ısrar ediyorlar e bu noktada taş olsa patlar.Haftasonu gittik mesela evden çıkarken kp hala pişkin pişkin oğlum 18 yaşında gelirdin annen o zaman yollar diyo.Beni burda eleştirenler bu insanları tanımadığı için bu şekilde konusuyo

Muhtemelen eski bina ve düşünülmeden yapılmış. Kayınvalidemin balkonuda normalden biraz alçak, çocuğu asla yalniz bırakmadık. Karşı apartmanındaki balkonlarda aynı şekilde, çocuklar sarkıp duruyordu, en sonunda balkonu komple demirle kapatmışlar. Hayır birde böylesi ekstra cahil oluyor, çocuklar sarkarken gülüyorlardı aile.
Aynen insan önce kendini düşünür mesela benim balkonum o şekilde olsa ben bile korkardım

Demir korkuluklarda da bana güvenli gelmiyor demirlere tutup tırmanırsa? Taşınacağımız zaman hamileydim. Bende ev sahibine balkonu camla kapatmasını rica edecektim ama başka şeyler oldu gerek kalmadı. Neyse insan endişeleniyor yani. Çocuğu gönderirim ama balkona çıkarmayın deseniz dinlemezler mi acaba
Benim güvensizliğim onlara değil otizmli çocuklar o kadar hareketli oluyolarki yani en azından benim oğlum öyle mesela.bi mağazada alışveriş bile yapamazsiniz hızına yetisemezsiniz ben artık onun reflekslerini biliyorum hemen müdahale ediyorum. Onlar bunu bilmeyebilr

• Beğen
Reactions: The
Karşınızda laftan anlayan insanlar olsa dediğiniz gibi bi tavr sergileyecegim. Ama ısrar ediyorlar e bu noktada taş olsa patlar.Haftasonu gittik mesela evden çıkarken kp hala pişkin pişkin oğlum 18 yaşında gelirdin annen o zaman yollar diyo.Beni burda eleştirenler bu insanları tanımadığı için bu şekilde konusuyo

Siz balkon konusunda haklısınız zaten.Bu konuda sizi eleştirmiyorum.Sadece sözlü münakaşaya girip onları ikna etmeye uğraşmayin diyorum.Kendiniz söylüyorsunuz laftan anlamayan insanlar olduğunu.Ee anlamiyorlarsa sürekli tartışmak boşuna değil mi ? Noktayı koyun geçin,o onu dedi bu bunu dedi,yok şunu ima etti.Sallayin diyorum.

Siz balkon konusunda haklısınız zaten.Bu konuda sizi eleştirmiyorum.Sadece sözlü münakaşaya girip onları ikna etmeye uğraşmayin diyorum.Kendiniz söylüyorsunuz laftan anlamayan insanlar olduğunu.Ee anlamiyorlarsa sürekli tartışmak boşuna değil mi ? Noktayı koyun geçin,o onu dedi bu bunu dedi,yok şunu ima etti.Sallayin diyorum.
Haklısınız bunu başarabilsem bi ama oğulları o kadar konusmama rağmen pazar günü çocuğu goturcem dedj demek ki beni yeterince ciddiye almiyo ama pazar günü bi cinnet geçirdim hala böyle bi teklif gelirse artık Allah sabrımı korusun

Kilitliyorum yazdığım yer kılıyorum olmuş yorumumda
benim rahat olduğumu nerden çıkardınız cocuguma tehlikeli olduğundan bahsederken öylece bırakmıyorum tabiki onlemimi alıp çocuk kilidi takılı ben çocuğum yapmaz demem çocuk sonucta bahsetmek istediğim hem onun için ne kadar tehlikeli olduğunu öğretmeye çalıştığım yani sıra cocugumu kapıyı kendi açabilecek durumda bırakmıyorum onlemimi alıyorum
Ayrıca ben kimsenin umursamaz olduğunu felan yazmadım kendiniz kurmuşsunuz hangi anne ister böyle bi acı yaşamayı
Ben konu sahibinin eski konularına göz attım fazla evhamli geldi ona istinaden böyle yorumda bulundum siz de bi göz atarsanız beni anlarsınız diye dusunuyorum
Evhamlı olmak bazen cidden ise yarıyor. Velev ki kapıyı kilitlemeyi unuttunuz, 3 yaşındaki tek başına balkona çıktı? Yani çocuklar sizin, benim çocuğumda benim. Ben bırakmam, bensiz çıkma ihtimaline karşı gerekli önlemleri alırım.

Burda benim üslubmu eleştirenler böyle gelin düşman başına diyenler var birde cidden gülüyorum. Yahu bir senedir güzellikle benim çocuğum özel bi cocuk ben dahi hızına bazen yetişemiyorum diyorum tek gelmciek gelecekse bi demir yapın diyorum ama hyr diyorlar e tmm o zaman hayırsa bende göndermem diyorum konu kapansın diyorum o zamanda arayıp oğluna ağlıyorsa ben artık cinnet geçiririm.Zatne çok iyi kv kp olsa artık oğlumla gelinim birbirine gircek der susar. Gündelik hayatta ben rahatc çıkıp bi mazagazada alışveriş yapamıyorum, bi restoranntda yemek yiyemiyorum birde üstüne böyle insanların tavırlarıyla uğraşıyorum evet deliririm
Özel çocuğu olmayanların anlayacağını sanmıyorum.benim oğlumda da uyaran eksikliği vardı, ilk dönemler aynen dediğiniz gibiydi..korkusuz oluyorlar, tehlikeleri fark etmiyorlar ve maalesef aşırı hizlilar.

Siz beni anlamıyorsunuz sanırım ben zaten yaptırın diye diretmiyorumki.O zaman gondemricem diyorum ısrar ediyorlar üste çıkıyorlar ölüm her yerde gelir seni oğlum demir yaptrisak demire bile tırmanır diyolar sen bizden iyi mi bakacaksın cocugunu kıskanıyorsun diyolar yani hala ısrar ediyorlar.Bunun adı artık ne oluyor
Özel çocuk detayını atlamışım tamam haklısınız korkmakta ama her defasında tartışmaya girmeyin bence uzadıkça uzar. Annesi arayıp ağlıyormuş ya hiç duymayın tepkisiz kalın. Onlar da bir süre sonra uzatmazlar yoksa onlar da istemez zarar gelsin kendi canı sonuçta. Israr etsinler hayır deyin geçin. İlişkinizi hırpalamaya değmez ki

Benim güvensizliğim onlara değil otizmli çocuklar o kadar hareketli oluyolarki yani en azından benim oğlum öyle mesela.bi mağazada alışveriş bile yapamazsiniz hızına yetisemezsiniz ben artık onun reflekslerini biliyorum hemen müdahale ediyorum. Onlar bunu bilmeyebilr
Yerinizde olsam ben de göndermezdim. Otizmli bir yeğenim var, güvenip demirsiz balkona falan cikaramam yani, dk başı peşinde koşmaya da bilirler. Bence kendiniz gitmediğiniz müddet göndermeyin, laf ederlerse de takmayın

Muhtemelen eski bina ve düşünülmeden yapılmış. Kayınvalidemin balkonuda normalden biraz alçak, çocuğu asla yalniz bırakmadık. Karşı apartmanındaki balkonlarda aynı şekilde, çocuklar sarkıp duruyordu, en sonunda balkonu komple demirle kapatmışlar. Hayır birde böylesi ekstra cahil oluyor, çocuklar sarkarken gülüyorlardı aile.
çok ilginç gerçekten hiç öyle balkon görmedim. yetişkin için de tehlikeli. insanın ayağı takılır bi şey olur Allah korusun

konuyu abarttığınızı düşünmüştüm keşke baştan çocuğunuzun özel durumunu belirtseydiniz. durum tamamen değişiyor o durumda. haklısınız

Demiri olmayan balkon ve nerdivene ben bile cikmiyorum .bir tokezlesen veya bayilsan direk gidersin .gondermeyin cocugu sakin

• Beğen
Reactions: The
X