- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- Konu Sahibi Yavrumveben
Burda benim üslubmu eleştirenler böyle gelin düşman başına diyenler var birde cidden gülüyorum. Yahu bir senedir güzellikle benim çocuğum özel bi cocuk ben dahi hızına bazen yetişemiyorum diyorum tek gelmciek gelecekse bi demir yapın diyorum ama hyr diyorlar e tmm o zaman hayırsa bende göndermem diyorum konu kapansın diyorum o zamanda arayıp oğluna ağlıyorsa ben artık cinnet geçiririm.Zatne çok iyi kv kp olsa artık oğlumla gelinim birbirine gircek der susar. Gündelik hayatta ben rahatc çıkıp bi mazagazada alışveriş yapamıyorum, bi restoranntda yemek yiyemiyorum birde üstüne böyle insanların tavırlarıyla uğraşıyorum evet deliririmBen olsam evet senden iyi bakacagim benim cocugum sen de kendininkine kendincd iyi bakmissin yeter derim. Esime de annen cok istiyorsa kendi dogursun der buyuk kavgayi cikarir gerekirse hepsiyle kuserim. Her hafta da onlara cocuk tasimak zorunda gorusturmek zorunda degilim insan kaynana kaynata torun sevsin diye cocuk dogurmiyor yahu her haftasonu planini onlara gore mi yapacak ne zaman denk gelirse. Goruntulu arama diye bir sey var arada arasinlar yeter. Esiniz de aglaklik yapar sinirlenir filan siz kendinizden emin durdukca dirdiri birakirlar emin olun uc bes kere sert cikin, ben o stresi yasayacagima kocamla kavga gurultuyu tercih ettim. Simdi kocamla aram berbat ama icimdeki rahatligi hic bilemezsiniz. Benim kaynana da kiskanc otesi biri cocugumu kendi dogurdu kendi buyutecek saniyordu. Ayilmalar bayilmalar. Simdi noldu tedavi gormeden iyilesti mi de artik ayilip bayilmiyor. Biraz kaynanaya cevap verin tabiki senden iyi bakacam diye ustten konusun iki aglae ucuncude bakin nasil yaygarayi kopuyor meselenin torun sevmek olmadigi ortaya cikiyor.