böyle mal sahibi olmak istemiyorum!!!

Onların niyeti zaten sizi mal sahibi etmek değil , aptal yerine koymakmış.
İyi yapmışsınız , eşinizde kızarsa kızsın.
Gerekirse kavga eder , sonra nasılsa barışırsınız.
Hiç umrunuzda olmasın, suçlu gibi davranmayın zaten.
Sonuna kadar haklısınız.

Son düzenleme:
valla ağzınıza sağlık gerekeni yapmışınız sakın suçlu psikolojisine girmeyin beni siz delirttiniz uleynnn durumu olmuş .sular bulanmadan durulmaz inşallah lehinize sonuçlanır durum

çok çok iyi yapmışsın konuşmakla stres atmışsın ve eltinin de gerçek yüzünü görmüş oldun.ayrıca onlar da senin düşüncelerinden
haberdar olmuş oldu.kayınpederini de arkana almış oldun.eşin duruma başta tepki gösterse de bundan sonra o da durumu anlayacaktır diye düşünüyorum.

eşimin haberi olsa asla aratmazdı bu konu için zaten
bende bi hışımla aradım ama iyi ettim

eşimi aramadım eve geldi onlarda aramamışlar zaten
bende olanı anlattım babasının eltimin başının altında çıktığını söylediğini de söyledim
babanında çok gönlü yokmuş yengen annenle birlikte havaya girmiş dedim
eşimde zaten bende olmaz diyecektim sen niye aradın falan dedi
bende bak kötü mü oldu canım kimin başının altından çıktığını öğrendik dedim
Bu ev fikri eltinden çıkmış peder öyle diyor ,sen söyleyene değil söyletene bak ,
aynen öyle uyuz kadın yaa nasılda karıştırdı ortalığı
bende sinirden patladım zaten ama aradım rahatladım vallahi
valla ağzınıza sağlık gerekeni yapmışınız sakın suçlu psikolojisine girmeyin beni siz delirttiniz uleynnn durumu olmuş .sular bulanmadan durulmaz inşallah lehinize sonuçlanır durum
inşallah eşimin aklını bulandırmazlar sonradan
şu an eşimi de kayınpederimi de yanıma aldım ama bakalım
eşim çok tepki göstermedi sadece aramasaydın dedi ama kızmadı da
zaten kızmasını da göze almıştım ararken canım

Yanlış anlamayın asla sizi kışkırtmak istemem ama sakın müsaade etmeyin bizde buna benzer bir durum yaşıyoruz tabi sizinki daha vahim bir durum 2,5 yıllık evliyim evlendiğim günden beridir ev kredisi ödüyoruz + kira kp. Yüzünden şimdi ev yapıldı ama içine giremiyoruz çok küçük diye evliliğinin en güzel zamanlarında borç ödedik bende senin gibi sınavlara hazırlandım ne gezdik ne tozduk kıt kanaat geçindik üstelik bi dünya k.k.borcu ödedik mantıksızdı yani anlıyacağınız yine de şükürler olsun diyorum ev hayalimi erteledim yeter ki sağlık olsun diyorum bazen büyüklerimiz herşeyi bilemiyorlar maalesef

Canım aynı şey başıma gelmek üzereydi bizde memuruz tokı ye yazılıp kaynim in üzerine alacaktık hani tokı dar gelirliler için ya ona çıkar bize çıkmaz ama biz kiraya verecektik memlekette öyle anlaşmışidik ama sonra duyduk kiraya verilmiyor evi alan oturmak zorunda yani anlayacağın biz gurbette kirada o evimize girip ödeme bitene kadar keyif sürecekti eltim ve çocuklarıyla bir sevindiler bir sevindiler ama ben ne yaptım o sevinci kursaklarında bıraktım eşime itiraz ettim asla olmayacak diye zaten eşim de anlayışlı öyle yok ne olacak onlar ailem triplerine girmedi hakverdi vazgeçtik başkasına bağışladıktan sonra neyleyim o mali aha kocama birşey oldu yada bana allah muhafaza mal onların oluyor bence elinden geleni yap vazgeçir bu. İş olacak bir iş değil allah yardımcın olsun ama fazlada üstüne gitme bir ev icin yuvan i tehliye atma iyilikle yap canım kötülükten hayir çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…