arkadaşlar her birinize fikirlerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim öncelikle
İşten eve geldim eşim daha gelmemiş normalde geç gelmek hiç huyu değildir iş çıkışı hemen eve gelir o yüzden merak ettim aradım nerdesin dedim benim biraz işim var gecikeceğim dedi. Ben de çok bi şey sormadan telefonu kapattım sonra içime şüphe düştü benim rızam olmadan parayı yollamasın dedim ve o hızla kayınvalidemi aradım
anne bu ev meselesi yüzünden kaç gündür evimizde huzur kalmadı ben istemiyorum ortaklaşa o evi almayı nerden çıktı bu dedim. Kem küm etti ev sahibi olun diye falan geveledi bi şeyler. Bende eğer siz bu konuyla bizi meşgul ediyor olmasaydınız zaten bizim böyle bir niyetimiz vardı kim oturacaksa o alsın evi ben bize faydası olmayan bir eve para bağlamak istemiyorum dedim. O sırada da yanında eltim varmış. Arkadan söyleniyor kimseye iyilik yaramaz anne kapat kapat diye. Benim sinirlerim hepten zıpladı. Bende telefonda bağıra bağıra benim kazancımamı güvendin çalışın alın o zaman ne iyiliğinden bahsediyorsun biraz utanın yaaa dedim ve Kayınpederimi vermesini istedim camiye gitti dedi. Tamam dedim kapattım
Sonra kayınpederimi aradım bir taraftan da ağlıyorum sinirden
konuyu anlattım ona da istemediğimi söyledim kayınpederimde kızım ben bunlara olmaz dedim beni dinlemediler taa burdan oraları ayağa kaldırdılar sen kapat ben halledeceğim sen merak etme sakin ol dedi. Sonra eltimin söylediklerini de anlattım o kim ki benim kazancım üstünden plan yapıyor ben böyle bilmezdim onu gerçek yüzünü gösterdi dedim. Tamam kızım sen üzülme dedi ben onunla da konuşacağım zaten bu olay onun başının altından çıktı dedi öyle kapattık.
Şimdi acaba eşimi arayıp olanları anlatsam mı? Onlar benden önce davranıp saçma sapan şeyler anlatıp eşimi doldururlar mı diye düşünüyorum :44: