Böyle insana ne demeli bilemedim

Abin ilişkinizi bilmiyor muydu? Bir ihtimal aranızda bişey olmasını istemeyen abinizin etkisi olabilir mi.. Belki de siz ondan sogugun diyé böyle şeyleri duymaniz saglanmistir..

Eğer bu ihtimaller ortada bile yoksa.. sebep gostermeksizin ayrılır ve uzaklaşirdim. Bahane ye bile ihtiyacınız yok. Açıklama yapmayı bile hak etmiyor.

Bilmiyo Tabikide bilse kıyamet kopar kendi diyodu zamanı gelince ben konuşurum diye hayır yani abimi görünce bide kardeşim diye hitap ediyo abime kansız pislik

Bilmiyo Tabikide bilse kıyamet kopar kendi diyodu zamanı gelince ben konuşurum diye hayır yani abimi görünce bide kardeşim diye hitap ediyo abime kansız pislik
neden kansız oldu şimdi?
zaman istedi diyemi?
abinin arkadaşı olması önemli değil yeter ki ciddiyet taşısın...

Adamın hayatı brezilya dizilerine dönmüş.

Egoist bence, ben hep senin hayatında olucamlar falan. Terkedilmek çok koyar buna. Direkt terket.

Zaman ver demesi hızlı oldugundan değil benim de sevgilimle konuşmaya başlamam çıkmam 2 hafta sürdü gerçi biz aynı sınıfta olduğumuz için tanışıyorduk ama.. eski nişanlısına geri dönecek herhalde, onun için bi yandan sizi de kaybetmek istemiyor olabilir onunla olmazsa diye.. tüm yorumları okuyamadım anlattığınıza göre böyle düşünüyorum.. Bence en kısa sürede ayrılın bu kafa karışıklığının içinde sizde kalmayın.

Bu evlensede uslu durmaz çonkü çocukta karekter yok halen ne çekiyorsun orasını anlamadım , epeyde fırlamaymış böylesine güven olmaz hep üzer kaç kızım sen

Bu evlensede uslu durmaz çonkü çocukta karekter yok halen ne çekiyorsun orasını anlamadım , epeyde fırlamaymış böylesine güven olmaz hep üzer kaç kızım sen

Eski nişanlısına Dönme olasılığı biraz zor ama onu unutmadığı kesin

eski nişanlısıyla değil başka kızla çıktığına eminmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…