HERKES Mİ BÖYLE BİLMEDİM ,ERKKELR HIZLI DAVRANIYOR SONRA GERİ ÇEKİİYOR ANLMA VEREMEDİM BENDE....
benide biriyle tanıştırdılar aynen çocuk hayaller falan böyle hızlı bi girişi yaptı sonra yavaş yavaş geri çekildi ,ayrıldık ayrılma sebebimiz aramızdaki boşluk :)
Ya benim zoruma giden olmuyosa olmuyo zorlamanın anlamı yok diyodum o hala yok zaman ver diyoduNişanlıdan ayrılmış. Başkası ile çıkıyor hem de sana yazıyor.
Vay be ağır fırlamaymış ( buraya başka bir sey yazmak isterdim ama banlanmak istemem)
Çıktığı kızla belki arası kötüydü o arada sen denk geldin simdi araları düzeldi seni önemsemiyor.
Daha fazla yanma işten de, adamdan da ayrıl.
Mecbur kalmadıkça muhattap olmuyorum zaten olursam tersliyorum geneldegörüşmeyi düşünmüyorsun sanırım?yeteri kadar dalavere yapmış zaten zamanını harcama boşuna
Öyleymiş bende öğrenmiş oldum işte erkek milleti klasikbak şimdi anahtar kelime "zaman ver".bunu duydun mu başka biri vae demek
Bişey düşünmüyorum sadece böyle yapması zoruma gittiBu kadar sey ogrendiniz hala neyi dusunuyorsunuz?
Sadece yediğim kazığı düşünüyorum artıkBu kadar sey ogrendiniz hala neyi dusunuyorsunuz?