ayyy vay senin emeklerine
evde her gun ne yiyor, kendi kanindan cocuga kim bakiyor acaba
nankör ya
madem öyle lafini yiyene kadar yapma madem birşey. o gelmeden doyur cocukla karnini, kendi camasirini yika.
isten gelince de "ay bütün gün durmadi cocuk, sen ilgilen ben odamdayim. uyucam" de. kendine yumurta kirarken bir de cocuguyla ilgilensin
e bugün öyle. bebegin su an en tatlı yaşlarında , bicir bicir konusuyor - dunyaya kendi penceresinden bakip sizi guldurecek cumleler kuruyor, cok sevimli, hala bebis. bunun 3 sene sonra her gun odev angaryasi baslayacak, cocugun da bu tatlis bebis halleri kalmayacak:) iste o zaman kacabilir.
bu arada benim babam da ilgili bir baba, eve de kendince yardimci olur. ama kendi isi olan şeyi evde senelerce bekletir , her gun lafını yer karisindan yine de yapmaz. örnek verirsem mesela mobilyacıdir - ayagi kirilmak uzere sandalyeyi tamir etmez, biri ustunden dusene kadar bekletir ya da tesisatcidir uc sene sifon damlatir. böyle bir sey yani. elinden gelen, yapmasi yarim saati almayacak seyleri sallar durur.
bir kere annem sirf gicikligina babamin isini yapan birini bulup yaptirmisti herseyi
babami cidden cok severim ama bu huyuna gicik olurum. annem de ona yalvarmaktan bikip herseyi kendi yapmaya başladı - babamin isine geldi. dirdir da yok, evde is de yok.
bilemedim iyi mi oldu kötü mü oldu.
kendi sevgilim hem orijinalinde cok sever bir şeyleri tamir etmeyi, agactan mobilya yapmayı falan. hem de ben tee ilk gunlerde attigi bir fotografta alet cantasini görünce ona (benim gibi) kizlarin alet cantasini seksi bulduguna dair icinde abarti içeren cümleler kurmustum, muzir foto gonderirken falan matkapla poz vermesini istemiştim
böyle böyle gazladim. simdi sehrime tasindi, yeni evin isi cok. yapılacak matkap isi varsa beni bekliyor gostere gostere yapmak için ben de iltifat falan ediyorum. cok hayran kalmis gibi göz süzüyorum falan, bunun gaziyla herseyi yapıyor.
erkekler biraz böyleler, pohpohlanmayi severler. bence onu beceriksizlikle suçlamak yerine bu tarz isleri yaptigi zaman eline yakistigiyla, ne kadar becerikli olduguyla, elinden her is gelen erkek olmasindan etkilendiginle ilgili olumlu pekistirecler ver bazen sözle bazen eylemle. belki böyle böyle o da matkap ve guzel seks arasinda bir pozitif korelasyon kurar
scinnerin faresi gibi kendi is yapmak ister