Hala sinirliyim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Kızım yokken öyleydimde evde 3yaş bebesi olunca çok zor oluyor 🤦🏼‍♀️ bir kaç bişey daha aldıydım onlar geldi sanıp kargoyu açtım içinden cibinliği görünce kızım heveslendi hadı takalım diye. Dolabı görünce yapın oyuncaklarımı koyuvam diye darladı mesela 😀
Bebem olmasa neler yaparımda elimi kolumu bağlıyor 😀😀
Zaten çocuk olunca daha da zıvanadan çıkıyor böyleleri, biraz gamsız olmaktan başka çareniz yok gibi...

Erkekler telefon oyun bağımlılığı mıdır nedir algı sorunları var, belki o an zihni doluydu tam dinlememiş sizi bilmiyorum ama hep böyle olması sorun. Kancayı alıp onun .... Yok hayır tabiki şaka yapıyorum. Ama bence zihni dolu ,stresli olduğu için duymuyor bile sizi diye düşünüyorum
Valla bende keşke işe gitsem eve gelip yatsam uyusam evde hiç bir işe elimi sürmesem biri demedikce o kadar isterdimki.
Erkekler bence işlerine gelen şeyi duyuyor gelmeyeni duymuyor asla.

Selam kızlar sabah patlama yaşadım resmen size olayı anlatıyorum.
Kızımın odasına cibinlik almıştım. 2hafta öncede kp im gelmişti tavanı deldi. Alınca takarsınız falan dediydi. O akşam eşime dediydim baban deldi tavanı sadece tavana kanca alıver en az 10cm olcakmış uzunluğu falan diye bu 2hafta boyunca en az 3 kere dedim.

Neyse o sırada da kızıma dolap almıştım oda geldi onu açtık derken kızım kaşla göz arasında kurulum kağıdını alıp kesmiş parçalamış tam ona kızacaktım niye yaptın derken eşim geldi bu tavanı ben nasıl delicem matkap yok kanca yok dedi.
Cinler başıma çıktı kaç kere söyledim baban deldi bi kanca al diye adam bana tamam diyip hiç dinlememiş.

Sizinkilerde böylemi çok merak ediyorum benim etrafımdaki bütün erkekler böyle herşeyi yüz kere söyleyerek yapıyorlar üstüne kavga ettiğimizle kalıyoruz. Zaten bu ara çok bunaldım kızımın kreş yaşının gelmesini bekliyorum işe girmek istiyorum ev üstüme üstüme geliyor. Kavga kıyamet koptu anlayacağınız. Zaten altı üstü bir kanca bende alıp onu takarım oraya ama erkek ya hani en azından bu tarz işleri o yapsın istiyorum ama yok. Sinirden oturup ağladım sonra çıkıp kanca alıp taktım.

Sorun kanca alıp almamasıda değil sorun birşeyi 10kere söyleyip yapmaması 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Bazen bir şeyi 10 kere söylüyorum yapmıyor kalıyor öyle yapılabilecek bir şey ise ben yapıyorum. Değilse ustasını çağıralım vs diyorum o zaman bir hikmet geliyor adama alıyor ekipmanlarını hopp işin başında bitiyor.

Genelde hafta içinde söylediklerime kulak kesilmiyor onu farkettim.Kafası işten dolayı çok dolu oluyor. H.sonu daha rahatım genelde h.sonu söyleyip yaptırıyorum. Misal perdeleri bilerek bugün yıkadım yıkamadan bugün takalım mi diye sordum olur cevabını alınca direkt makineye koşup attım. 😋
Bunu hafta içi zor yaptırırdım çünkü.

Bazen bir şeyi 10 kere söylüyorum yapmıyor kalıyor öyle yapılabilecek bir şey ise ben yapıyorum. Değilse ustasını çağıralım vs diyorum o zaman bir hikmet geliyor adama alıyor ekipmanlarını hopp işin başında bitiyor.

Genelde hafta içinde söylediklerime kulak kesilmiyor onu farkettim.Kafası işten dolayı çok dolu oluyor. H.sonu daha rahatım genelde h.sonu söyleyip yaptırıyorum. Misal perdeleri bilerek bugün yıkadım yıkamadan bugün takalım mi diye sordum olur cevabını alınca direkt makineye koşup attım. 😋
Bunu hafta içi zor yaptırırdım çünkü.
Yalnız olmadığımı bilmek beni mutlu etti❤️

Kızıma mama sandalyesi aldık. Geldi kutuyu açtı aaaa çok güzel bu dur bunu yıkayayım da kurayım dedi. Koridora koydu. Teslim edileli 12 gün olmuş asla elimi sürmedim 😂😂 her gün aa yıkamamışım ay unutmuşum gibi salakça cümleler kuruyor. Hayatım seni dinlemiyorum sen kuracağım dedin çöpünü bile atmam biliyorsun dedim. Adam iş hayatında nasıl zeki bir sürü kanun falan ezberliyor ama böyle şeylere gelince mağarasında taşları birbirine vuran insana dönüşüyor 😂

Kızıma mama sandalyesi aldık. Geldi kutuyu açtı aaaa çok güzel bu dur bunu yıkayayım da kurayım dedi. Koridora koydu. Teslim edileli 12 gün olmuş asla elimi sürmedim 😂😂 her gün aa yıkamamışım ay unutmuşum gibi salakça cümleler kuruyor. Hayatım seni dinlemiyorum sen kuracağım dedin çöpünü bile atmam biliyorsun dedim. Adam iş hayatında nasıl zeki bir sürü kanun falan ezberliyor ama böyle şeylere gelince mağarasında taşları birbirine vuran insana dönüşüyor 😂
Ay çok güldüm😀😀😀 eve girerken beyinlerini kapının önünde bırakıyorlar bence 😀😀

Ay çok güldüm😀😀😀 eve girerken beyinlerini kapının önünde bırakıyorlar bence 😀😀
İşlerine geliyor ya. Son yıllarda erkeklerin hepsi tembelleşti işe gidiyorlar ve zıbarıyorlar 😂geçen sabah 6 da kızım uyandı eşim de ya sen alıp onu gitsen ben uyusam olur mu dedi. Üstünğ de örteyim mi canım dedim. Valla iyi olur üşüdüm dedi. Kafasına yastığı bastım.
Ölmedi ama kendine geldi 😂

Valla benimki de aynı bıraktım tadilatı kendim youtube videolarına bakıp yapıyorum anlamadıklarımı. Adam koca evi bana taşıttı ondan sonra balkon gideri tıkandı site yöntemi ne bile yaptıramadı bi öfke kendim merdiven dayadım elinden iş gelmeyen erkek çekilecek türden değil anlıyorum sizi

Erkeklerin genelinde var bu yaaa. Siz de onun işlerini aksatin. Bende çok kızıyorum böyle şeyler yasaninca ama yaptığımız en büyük hata sinirlenip onların yapması gereken işi de kendimizin yapması. Öyle alışıp gidiyorlar sonra.
Yapmam..10 defa da söylenirim gene ona yaptırırım. Erkeğe düşen görevi ben yapıp alıştırmam. Karpuz kesme işi erkek işi deyip ona yaptırırım, bizim evde hep babam keserdi karpuzu 😆 o yüzden benim gözümde erkek işi 🤣

Valla benimki de aynı bıraktım tadilatı kendim youtube videolarına bakıp yapıyorum anlamadıklarımı. Adam koca evi bana taşıttı ondan sonra balkon gideri tıkandı site yöntemi ne bile yaptıramadı bi öfke kendim merdiven dayadım elinden iş gelmeyen erkek çekilecek türden değil anlıyorum sizi
Aa yalan yok işim dolayısıyla 3 defa şehir değiştirdim. Hep eşim önden gitti evi tuttu, eşyaları götürüp, temizliği yaptırdı hep hazır eve gittik çocuğumla, az önceki yorumda gömer gibi oldum ama şimdi hatırlayınca hakkını teslim edeyim dedim 😊

Aa yalan yok işim dolayısıyla 3 defa şehir değiştirdim. Hep eşim önden gitti evi tuttu, eşyaları götürüp, temizliği yaptırdı hep hazır eve gittik çocuğumla, az önceki yorumda gömer gibi oldum ama şimdi hatırlayınca hakkını teslim edeyim dedim 😊
Kıymetini bilin ramazanın ortası pandemı yasagı bi evi topla diğerini temizle ve yerleştir hamileymişim haberim bile yok yok şu işim var yok bu işim var köyüne kaçtı iftar vakti geldi . Kardeşim asker oda sizin eşiniz gibiydi sürekli tayinden dolayı nasıl imrenirdim benimki evlenip geldiğimde bile heryer koli doluydu allah başa vermesin benimkinden sorumsuz şey biri yapıyor nede olsa

Yapmam..10 defa da söylenirim gene ona yaptırırım. Erkeğe düşen görevi ben yapıp alıştırmam. Karpuz kesme işi erkek işi deyip ona yaptırırım, bizim evde hep babam keserdi karpuzu 😆 o yüzden benim gözümde erkek işi 🤣
Bende karpuzu hep kocama kestiririm o evde yoksa hayatta kesip yemem bozulur çöpe gider yinede kesmem 😀

Söyleyene kadar kendim yaparım diyenlere asla katılmıyorum böyle böyle alisiyorlar rahata, burnundan getirir ona yaptırırm gerekirse böyle böyle yola getirmek şart, çünkü çevremde çok gördüm söyleyene kadar yaparım deyip de sonra herşey üstüne kalan kadinlat

Aynen aynen çok iyiiii 😅😅 bende bizde camları erkekler siler diye kandırdım 😅😁

X