Selam kızlar sabah patlama yaşadım resmen size olayı anlatıyorum.
Kızımın odasına cibinlik almıştım. 2hafta öncede kp im gelmişti tavanı deldi. Alınca takarsınız falan dediydi. O akşam eşime dediydim baban deldi tavanı sadece tavana kanca alıver en az 10cm olcakmış uzunluğu falan diye bu 2hafta boyunca en az 3 kere dedim.
Neyse o sırada da kızıma dolap almıştım oda geldi onu açtık derken kızım kaşla göz arasında kurulum kağıdını alıp kesmiş parçalamış tam ona kızacaktım niye yaptın derken eşim geldi bu tavanı ben nasıl delicem matkap yok kanca yok dedi.
Cinler başıma çıktı kaç kere söyledim baban deldi bi kanca al diye adam bana tamam diyip hiç dinlememiş.
Sizinkilerde böylemi çok merak ediyorum benim etrafımdaki bütün erkekler böyle herşeyi yüz kere söyleyerek yapıyorlar üstüne kavga ettiğimizle kalıyoruz. Zaten bu ara çok bunaldım kızımın kreş yaşının gelmesini bekliyorum işe girmek istiyorum ev üstüme üstüme geliyor. Kavga kıyamet koptu anlayacağınız. Zaten altı üstü bir kanca bende alıp onu takarım oraya ama erkek ya hani en azından bu tarz işleri o yapsın istiyorum ama yok. Sinirden oturup ağladım sonra çıkıp kanca alıp taktım.
Sorun kanca alıp almamasıda değil sorun birşeyi 10kere söyleyip yapmaması