- Konu Sahibi birumuttuhep
daha biraz önce yine tartıştık..bunların aileden bi arsa satış işleri olmuştu ve aralarında eşit şekilde para paylaşımı yapacaklardı.o da o parayla benim sonradan öğrendiğim icralık borcu kapatacaktı.ne oldu o iş diye sordum?ne dese beğenirsiniz parayı iş yeri için harcayacaklarmış..abisi iş yerine vereceği için bu da iş yerine koyacakmış o parayı...ben o borç yüzünden huzursuzum zaten beni ayakta uyuttu ne borçtan ne iş yerini kapattıgından haberim yoktu.adam hapise girecekti neredeyse...bunlar umrunda değil..abisinin kölesi olmuş resmen..o ne derse boyun eğiyor..üstelik iş yerinde tüm işleri yürüten de bizimki..o olmasa işler mümkün değil yürümez..o yokken onun yerine 2 kişi çalışıyordu hem sigortaları hem maaşları çok külfetli oluyordu bunlara..bunu ayarladılar şimdi tepe tepe kullanıyorlar resmen ve o kadar pısırık ki bunları hiç görmüyor..
sen git kendi iş yerini kapat...onlara kul köle ol..üstelik evdeki eşinle oturup konuşma gereği bile duyma...üstüne de ne sigortanı yapsınlar ne başka bişey ve kuzu kuzu otur..o iş yerinde benim de emeğim vardı ve kapatırken beyfendi lütfedip bana haber verme gereği bile duymadı.çıldırmamak elde değil ya!şeytan diyor şimdi hemen topla pılısını pırtısını koy kapının önüne...ama o kadara geniş bir adam ki yine de gitmez öfff kafayı yemek üzereyim ya!
sen git kendi iş yerini kapat...onlara kul köle ol..üstelik evdeki eşinle oturup konuşma gereği bile duyma...üstüne de ne sigortanı yapsınlar ne başka bişey ve kuzu kuzu otur..o iş yerinde benim de emeğim vardı ve kapatırken beyfendi lütfedip bana haber verme gereği bile duymadı.çıldırmamak elde değil ya!şeytan diyor şimdi hemen topla pılısını pırtısını koy kapının önüne...ama o kadara geniş bir adam ki yine de gitmez öfff kafayı yemek üzereyim ya!