Eltin ve kayınvalidenmi var derdin var en iyisi bile insanı sinir hastası ediyor.
fitneci görümceleride unutmamak lazım
benım eltımde kayın valıdemde kalır arada sırada bıde bebişi var sık sık gider ben çalışıyorum az gidiyorum oyuzden gittiğim zamanda kaynanam iş yaptırmakk istemez sen yapma o yapar der herzman
bende bu duruma sinir oluyorum sankı o evın hızmetçisi eltim herşeyi ses çıkarmadan yaparrr
e bana onun yanında sen yapma dıyınce eltım üzülmezmiibende hayır beraber yaparız çabuk bıter derim
birlikde yaparız
benım içim rahat etmez asla çunki oda gelın bende gelın
ama böyle eltilerde varr
bence üzülme hiç yapması gerıkırdı uyardın çokda ıyı oldu bence misafir değilki senden beklesın
Canım görümce yok bende bilmiyorum. ama duyduğum kadarıyla onlarda aynı. en iyileri bile insanı dert sahibi yapar.
:1hug:
benım eltımde kayın valıdemde kalır arada sırada bıde bebişi var sık sık gider ben çalışıyorum az gidiyorum oyuzden gittiğim zamanda kaynanam iş yaptırmakk istemez sen yapma o yapar der herzman
bende bu duruma sinir oluyorum sankı o evın hızmetçisi eltim herşeyi ses çıkarmadan yaparrr
e bana onun yanında sen yapma dıyınce eltım üzülmezmii
bende hayır beraber yaparız çabuk bıter derim
birlikde yaparız
benım içim rahat etmez asla çunki oda gelın bende gelın
ama böyle eltilerde varr
bence üzülme hiç yapması gerıkırdı uyardın çokda ıyı oldu bence misafir değilki senden beklesın
Eltin ve kayınvalidenmi var derdin var en iyisi bile insanı sinir hastası ediyor.
fitneci görümceleride unutmamak lazım
yapmayın arkadaşlar böyle genellemeleri..
siz de bir gün kayınvalide olacaksınız inşallah, umarım da en iyisinden olursunuz ama en iyisi bile insanı sinir ediyor derken gelecekte kendinizi de içine koyuyorsunuz bunun.
hem en iyisinden diye bahsettiğiniz gruptaki eltilerden birine sahibim.
inanın sinir hastası etmiyor beni..
burada birçok arkadaş var görümce olan.
hatta bazılarıyla sizde arkadaş olabilirsiniz..
ama arkadaşlarınıza da fitneci diyorsunuz bu durumda..
bence bazen kırıcı oluyor bu konuşmalar, işte tam da bu yüzden..
haftada 3-4 gün dediğiniz zaten özel hayat bırakmaz sizde
tamam yeyip içilebilir amenna ama kalmak ne demek?
ki yeme içme olayında bile 3-4 gün fazla
benim anne babam da çok zorluk çekmiş vakti zamanında ama kuru ekmek yiyip yine de amcamlara gitmemişler yemek için...
ne saçma şey
insanlar amma da alışmış yahu hazırcılığa
iyi yapmişsiniz boşverin
bu kadar içli dışlı olmak ilişkilere zamanla daha büyük zararlar verebilir
önleminizi almanızı öneririm
* aa pardon kaynananızla oturuyormuşsunuz...
baştan ladeslenmişsiniz yani...
en başta bende görümceyim ben bütün görümceler fitnecidir demedir fitneci görümceler dedim bu da doğru bişey insan olan insan görümceler nasıl varsa birde fitneci olanları var
fesatlık yapan kardesini bi kenara sıkıştırıp hemen gelini fitneleyen kardesinin aklını bulandıranlar var kimse yok diyemez işte bunlara fitneci görümceler denir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?