Böyle eltiniz olsaydı...

niye kalıyorlar evleri yokmu bide kaynananla oturuyormuşsun kıss özel bir hayat yokmu sizin çok üzüldüm bu ne cümbür cemaat
iyi yapmışsın ben daha fazlasını yapardım şekerim boşver üzme kendini oda yapsın eşşek başımı var demii

Evleri var canım öyle şehir dışı falan da değil hatta mahalle dışı bile değil 2-3 sokak öte de ama yine de bizdeler allahım sen bana sabır selamet ver..

Madem geliyor kalıyor evde
misafir gibi oturmasın kıçını kaldırıp oda kendi evi gibi işi güce yardım etsin
valla sessiz kalırsan,nasıl olsa rahatsız olmuyor diyip,dahada serilecek
o yüzden sen sinirlenmeden,ara ara lafını sok
bide senin marifeni görelim falan de,sessiz kalma..

Evleri var canım öyle şehir dışı falan da değil hatta mahalle dışı bile değil 2-3 sokak öte de ama yine de bizdeler allahım sen bana sabır selamet ver..

allah allah insan yanlız kalmak ister kadın sevmiyormu kocasını zırt pırt sizde sizede yazık eşin ne diyor gelmelerinden rahatsızmı

Bence çok iyi yapmışsınız ben olsam daha açık açık neler sölerdim nasıl katlanılabilr ki böyle bir duruma resmen bütün yükleri sizde hiç sevmem iyi gelsin herşeyi siz yapın onlarda yan gel osman ohhh ne rahat insanlar varya tmm eşi işsiz olabilir ama böle diye gelip sizin eve yıkılmaları hiç doğru değil madem işsiz ve çok zor durumda o zmn evi kendine aitse satsın daha küçük bir ev alıp geri kalan parayıda bankadan gelen faizle harcasın bence çözüm arıcakları yerine insanları enayi yerine koyuyorlar kusura bakmayın lafım size değil ama hangi davranış sıfatı buna en uygun bulamadım..........

allah allah insan yanlız kalmak ister kadın sevmiyormu kocasını zırt pırt sizde sizede yazık eşin ne diyor gelmelerinden rahatsızmı

Eşim de bişey diyemiyor canım aslında o da bu durumdan çok hoşnut değil hatta annemler bile rahatsız oluyor..Ama babamın evi bişey diyemem diyor..O da haklı kendince tabi ama ne yaparsın benim derdim zorum allah izin verir de çocuğumuz olursa ben nasıl yetiştiricem onu cümbür cemaat sürekli onların içinde dayanamaz bir yerde patlarım artık diye korkuyorum..:1no2:

Son düzenleme:
ohh ne ala ekmek elden su gölden...
madem sizde kalıyor yiyip içiyor yardımcıda olacak...
yok öyle hanımefendi gibi oturup hizmet beklemek...
bence en iyisini yapmışsınız söyleyerekten..

valla canım benim ablamın eltisi aynı böle evde yemek yapmıyor daha doğrusu bilmiyo ablama geliyo gerçekten ablamda deli oluyor olsun sen iyisini yapmışsın biraz insanlar kendisini bilmeli ne o öle zırt pırt bende hiç hpşlanmam bence ezdirme kendini hep ezilirsin sonra boşver en iyisini yapmışsın takma canım kafana.

Eşim de bişey diyemiyor canım aslında o da bu durumdan çok hoşnut değil hatta annemler bile rahatsız oluyor..Ama babamın evi bişey diyemem diyor..O da haklı kendince tabi ama ne yaparsın benim derdim zorum allah izin verir de çocuğumuz olursa ben nasıl yetiştiricem onu cümbür cemaat sürekli onların içinde dayanamaz bir yerde patlarım artık diye korkuyorum..:1no2:

sabır canım artık ne yapacaksın

Eltilerin iş yapmaması pek moda oldu son günlerde..:1shok:
Ne zormuş elti olmak dedim dünden beri..
Demek ki benim bir eltim olsaydı çok daha önce açardım davamı..:ecrin_bebek:
Neyse size gelince; eltinize zorla iş yaptıramazsınız, çünkü mecbur değil. Yok yere kalbini kırmışsınız..
Herkesi ya olduğu gibi kabul edecek ya da evlerinizi ayırıp hiç kimseye bulaşmayacaksınız..:delphin:

HİŞŞŞTT DUYDUM SENI DUYDUMMMMMM :)) :teytey:

Vallaha canim isine karismak gibi olmasin ama o evde yasadigin müddetce sadece ya sabir ya sabir diyebileceksin.:delphin:...tabiki bencede cok sacma evleri 2 sokak ilerde olan insanlarin sirf yemek icmek icin orda kalmasi...lakin annelerinin evi ne diyebilirsin?benneyaptımki

Huzurunu mutlulugunu istiyorsan...en önemliside kafanin rahat olmasini istiyorsan esinle konus 2 göz odada olsa ayri eve cikin...ne samin sekeri ne arabin yüzü...ben olsam öyle yapmaya calisiridim...:delphin:

Dedigin gibi simdi coluk cocuk yok...istedigin gibi hareket edebiliyorsun fakat yarin öbür gün cocuk oldugunda cok daha büyük sorunlar yasayacak ister istemez stresse gireceksin...:delphin:

Esinle sen her yere kivrilir atarsin bir dösek yatarsin lakin evladin rahat edemezse iste o zaman sinir küpüne dönersin vallaha...:kahve:

masraf olmasın diye gelip kalıyorlar..kaynım da işten kendisi çıktı bu arada hiç bir yerde tutunamıyor sonra da bizim başımıza geliyolar..hakikaten zormuş ev üstüne ev..eşime de söyledim ama onlar da birşey söyleyemedi kimseye anneme de söyledik o da ben söyleyemem dedi eh sonunda bu şekilde söylemek kısmet oldu..haksızlığa dayanamıyorum kızlar ben o da evde misafir değil ki biraz yardım etse sesim çıkmıycaktı ama artık söyledim bir kere en azından bilsin..

keske dogru zamnda ttalı dılle söleseydınz ama yapmıcaksa yıne yapmaz canım sen ona hızmet etmk zorunda değilsin ben diğer arkadşalra katılmıyorum.bi misafirlğe gittiğimzdebile ev sahıbıne yardımcı olmuyomuyuz nıye kendımıze gelınce içimzden birine de yapmıyoruz aynı seyı akaraba olmk o kısıyı kullanmak okısının sırtından gecınmk hakkını vermezkı bize.
Kayınvalidenızde ben söleyemem diyosasızde söle deyin akyınvalidenızemadem söleyemıyosun o geldıgınde bende yapmm iş.sen yap ozamn de gelınsın kayınvalidene hizmetını yapmk zorundasın ama ne görumceye nede eltıye hızmet etmk zorunda değilsin canım.

Bi laf var kii; doğruluğundan asla şüphem olmadı :) :)

"KUMA KUMAYI ÇEKER DE; ELTİ ELTİYİ ÇEKEMEZ.." sengözlerimebaksanab

Aferim demek istiyorum sana; olması gerektiği gibi davranmışsın. İnsanlara kim olursa olsun; gereken yerde, gereken ikazı yapmalı!!!

ayy böyle hizmet etmek cok zordur bilirim... Ama söylerken biraz daha yumuşak cümleler kurmalısın ki...... Sonradan haklıyken haksız durumuna düşmemek için...
Sana yardım etmesını iste ama kibarca iste... Zor şeyleri yaptırdığın an zaten gelmeleri gitmeleri azalır bence :).. şu işten kaçanları anlamıyorum ben birisi bana hizmet etse utanırım valla kendim yaparım

utanmıcak olan utanmıyor be canım sen aferdrsın k...ını yırt yok fayda etmıyor

zaten haklıyken haksız oldum canım ben mecburmuşum orada yaşıyorsam iş yapmaya bu insanlar ne olarak görüyor bizi köle mi?evet yumuşak söylemek isterdim ama benden sonra diğer eltim de onunla gayet yumuşak konuşmuş iş yapması konusunda ona da alınmış yani aslında diğer şekilde de söylesem belki sonuç aynı olacaktı..
sana kım dedı bunu işyapmk zorundaymışın dıye eltinmı

keske dogru zamnda ttalı dılle söleseydınz ama yapmıcaksa yıne yapmaz canım sen ona hızmet etmk zorunda değilsin ben diğer arkadşalra katılmıyorum.bi misafirlğe gittiğimzdebile ev sahıbıne yardımcı olmuyomuyuz nıye kendımıze gelınce içimzden birine de yapmıyoruz aynı seyı akaraba olmk o kısıyı kullanmak okısının sırtından gecınmk hakkını vermezkı bize.
Kayınvalidenızde ben söleyemem diyosasızde söle deyin akyınvalidenızemadem söleyemıyosun o geldıgınde bende yapmm iş.sen yap ozamn de gelınsın kayınvalidene hizmetını yapmk zorundasın ama ne görumceye nede eltıye hızmet etmk zorunda değilsin canım.

Bacım sen de kısın eltisi görsen bi kaşık suda boğacan heee :)
Pek bi doluymuşsun meğer :içelim:

sen ve senin gibilerden allah razı olsun canım..benim diğer eltimde aynen senin gibi kız oturmaya gelir 15 günde bir onda da mutfaktan çıkmaz hatta sen otur ben yaparım der allah ondan bin kere razı olsun insan olanın hali bir başka oluyor..:cüvcüv:

şimdiye akdr hal dılıyle davranmişsisnz anlAsaydı canım anlamdıysa eltınıze laf carpıttınız dıye kendınızı suçlu hissetmeyın bnce haketmiş yanii aayyy eltıden dertlı biri olarAk iyi geldı bukonu bana :)

Son düzenleyen: Moderatör:
EVT ANACIM ELTIDEN DERTLİ OLAN BİTEK OMU.BENDE KENDIMI YANLIZHISSEDIYODUMBUKONUDA :)naniknanik

Yani hiç anlaşılmıyo biliyon mu, o yüzden şeeettim... :mymeka:

Konudan ayrılamıyosun bile fıstığım :roflol:

Dök içini de rahatla accık sen de...
Bi de kahve üstüne, ohhhhhhh misler gibi.... :1hug:

Kızlar benim eltimle kaynım her hafta 3-4 gün gelip biz de kalırlar..Kaynım işsiz..Hadi yutuyordum gönüller kırılmasın diye her ne kadar rahatsız olsam da..Kaynanamlarla oturuyoruz bir araya gelmeden önce kolay zannettim yapabilirim dedim evet anlaşıyorum bir sorunum yok fakat bu gelip kalmalar beni çok rahatsız ediyor..Asıl sorun bu da değil aslında eltim sağolsun işlere pek yardımcı olmuyor ben de dün artık dayanamadım patladım ve laf çaktırdım..Bİze hiç yardımcı olmuyorsun giiblerinden..O da darıldı gitti..Şimdi doğru mu yaptım bilemiyorum ama artık çok rahatsız olmaya başlamıştım kendimi kullanılıyor gibi hissediyordum..Sİz olsanız ne yapardınız insanlar biraz adil olmalı değil mi ben böyleysem o da olmalı...:CüvCüv:

Hiç işim oLmaz. Ben eşime ve cocuklarıma bakarım. Ne işi var, benim evime geliyor ki? Uşağı yok. İyi etmişsin.

Back
X