- 14 Mayıs 2008
- 153
- 105
- 303
- 50
kendi adıma bişey söylemek isterim
hayatta en rahatsız olduğum şey birinin bana laf çarptırmasıdır veeee benim hakkımda rahatsız olduğu bişeyi tutup tutup bi anda patlayarak söylemesidir
her zaman uygun bi dille kalp kırmadan konuşulması taraftarıyım
arkadaşlara katılıyorum bu sizi haklıyken haksız duruma düşürmüş aile içindede yanlış tanınmanıza sebep olmuş herkes sizin durumunuzu yada çektiğiniz sıkıntıyı görmez ne var sofraya 2 tabak koymakmı ağır geldi derler prestijinz zedelenir
keşke daha makul bi dille söyleseydiniz yada iş yaparken mesele bulaşık yıkarken bile gel ben yıkayım sende durula gibi yavaş yavaş kazandırsaydınız ona bu özelliği
malum bazı insanlar iş yapmaktan hoşlanmazlar önemli olan sevdire sevdire içinden gelerek yapmasını sağlamak
ama kafayı takmayın rahat olun yinede bişey derlersede sözlerim maksadını aştı yanlış anladı beni dersiniz olur biter
kusura bakmayın ama hiç kimse eltisini eğitmeye mecbur değil ne münasebet canım hem hizmet et,hem kalbini kırma,bi de güzellikle eğit o bayan çocuğu değil eltisi bence siz çok sabırlıymışsınız çoook da iyi yapmışsınız hatasını anlar ya da artık gelmez belki