- Konu Sahibi Neriman_15
-
Yok yok, hani dedim bir bayan belki beni daha iyi anlar. Yok, illa yasak diyorsanız, tabi ki mahremiyetinize saygı gösteririm.
Onla artık birlikte olamam, o köprünün altından çok sular akmıştır. Nitekim kendisi paylaştığı fotoğraflarda gayet mutlu görünüyor. Zaten mesleği gereği çok erkekle iç içe olacak -okulda da öyle- birileri illa ki göz koymuştur :)
Sanırım ilk seçeneğiniz daha uygun. Atlatma derken, depresyona falan girmedim. Aksine, ben elbette kusursuz biri değilim; ama elimden gelen her şeyi yaptım. Onun isteklerini bir süre sonra karşılayamadım demek, kısmet değilmiş.
Enteresan yorumlar gördüm ne yalan söyleyeyim, niye bir bayandan tavsiye istemem garip olsun ki? Gayet de aklı başında insanlarsınız çoğunuz.
Yukarıda bir bayan ilgimi çeken bir cümle kurmuş, ki aynen böyle hissediyorum. Bir daha bu duyguları yaşamam zor. Arkadaşlarıma şaşırırdım sonraki ilişkilerinde daha umursamaz oluyorlardı, demek bundanmış.
Ben her şeyi tamamen sevdiğimden, içimden geldiği için yapıyordum. Bir dahakine aynı şey olur mu, bilemiyorum. Belki hep yediğim kazık gelecek aklıma, belki bunu unutturacak biri çıkacak. Kısmet bu işler, bakalım.
Şimdi bir laf söyleyecem bir çok bayandan böyle tepki alıcam biliyorum genelleme yaparak konuşmayayım o yüzden. Ben de dahil olmak üzere şu yaşıma kadar tanıdığım tüm kızları düşünrek söylüyorum bunu. Bir bayan çok üzerine düşüldüğünde sevgislisinden soğuyabiliyor. Evlilik için başkadır bilemem sevgili için konuşuyorum. Kızlar bazen zoru ister biraz kovalamak ister. sürekli ona her istediğini her dilediğini yapmaya çalışan sevgili itici gelir bu benim kendi düşüncem aksini düşünen varsa sert tepki göstermemesini rica ediyorum. Sizin hatanız sürekli sevgilinizin istediğini yapmaya çalışmanız olmuş. Sizde bir bireysiniz istekleriniz planlarınız olur yeri geldiğinde her iki tarafta yumruğunu masaya koymalı siz ilişkinin başından beri bunu yapmamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?