• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Duygusuzluk Görmedim

Neriman_15

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
26
0
0
İzmir
Merhabalar.

Üyelik benim kardeşime aittir. Bilmiyorum, bir erkeğin yazması yasak mıdır diye, eğer öyleyse konuyu silebilirsiniz.

Kafama takılan bir konu var ve çevremde bunu paylaştıklarım hep erkekti. Herhalde meslekle alakalı bir durum -makine mühendisiyim- :) Bayanların yorumunu merak ettiğim için buraya yazayım dedim. Okuyanın/okumayanın canı sağ olsun.

Uzun uzadıya anlatıp kimsenin canını sıkmak istemiyorum akşam akşam. Lisede en samimi arkadaşımla üniversite 2'de kendisinin teklif eder gibi yapıp benim de işte beklediğim an gelip deyip atlamamla hayatımda ilk kez bir ilişkiye başladım. Gerçi daha önce kimseyi de sevmemiştim. Fakat o farklıydı, hep beğeniyordum.

Fakat bir sorun vardı ki, ayrı şehirlerde okuyorduk -İzmir/İstanbul- Kafamızdaki plan okul bittikten sonra aynı şehirlerde buluşmaktı. Ve gerçekten ciddi bir ilişkiydi. Ben zaten prensip olarak öyle cıvık insanlarla hayatta birlikte olmam, anlık zevklerin peşinde koşmam.

Tabi ayrı kaldığımız için dönem dönem sıkıntılar oluyordu. Buna bir etken de benim ailemin maddi durumunun çeşitli nedenlerle eskiye göre biraz gerilemesi. Onu görmek için okulda yemek yemeyip para biriktirdiğim zamanlar bile olmuştu. Çünkü ben ona açtım, ne kadar erken görsem kârdır diye düşünüyordum.Tabi sık sık gidemesem de kendimi unutturmamak için çiçek vb. gönderiyordum. Pek edebi yönüm gelişmese de güzel şeyler söyleyerek onu hoş tutmaya çalışıyordum. Çünkü biliyorum ki ilgiyi seven biri, eh ben de elimden geleni yapmak isterim tabi.

Şimdi bunu yazdığımda ıyyy kıro mu yoksa demeyin, sadece içinde bulunduğum şartlara rağmen onla en iyi şekilde ilgilenmek için yaptığımı belirtmek istiyorum, buraya ailesinin yanına geldiğinde istediği her yere götürdüm, gözünde hiçbir şey kalmasın dedim, hediye aldım, çiçekler aldım, öğrencilerin hemen hemen tamamı yazın sıcağında kışın soğuğunda yağmurunda otobüslerde, dolmuşlarda sürünürken ben sürekli arabayla gezdiriyordum. Her zaman evinden aldım, evine bıraktım.

Ailesiyle de iyi anlaşıyorduk. Yani, bir kusurum yok ki adamlar bana gıcık olsun gerçi. Kızlarını istedikleri saatte bırakırdım, özel günlerde erkenden arardım vs.

Okul bitti, ben bir an önce kavuşalım diye üniversitem ile kavga dövüş çıkış belgemi alarak apar topar askere gittim, ve döndüm. Askerde iken iş teklifleri almaya başladım. Buraya döndükten sonra bir hafta içinde 5 yer ile görüştüm. Fakat bunlar hep kendi yaşadığım şehirdeydi. Çünkü yeni mezun birini başka şehirden işe almaya pek yanaşmıyorlar-burada bir işe başvurduysam, orada 5 işe başvurmuşumdur hatta belki 10- ama aramadılar işte.

Ben de çektim karşıma söyledim. Bak dedim, durum bu. Ben buraya gireyim, bu yaştan sonra ailemden harçlık almayayım. Bir yandan sürekli oradan iş bakayım, iyi bir fırsatta hemen geleyim yanına. Başka bir şehirde vasat bir maaşla tek başıma nasıl yaşayayım, haksız mıyım?

Kendisi öyle nikâh yeter tarzından biri değil. Hatta bence biraz doyumsuzluğu var. Her şey birden olsun istiyor. Lüks gelinlikler, lüks bir mekanda düğün, arabam var zaten, hemen bir ev, eşyalar iyisinden olsun vs. Bu konuda tartışmışlığımız da vardır, hayatta kademe kademe ilerlemek istemiyor. Bunu ancak çok zengin biriyle evlenerek yapabilirsin demişliğim de vardır.

Yine de bunların çok büyük bir kısmını karşılayabilecek durumum vardı. Evet, ailemin aylık bazda geliri azalmıştı; ama benim için yapılmış bir birikim de vardı tabi ki.

Neyse, dedim bak bir yandan burada çalışayım. Hem tecrübe olur, iyi bir maaşla oraya geçerim. Pek sesini çıkarmadı, fakat ne olduysa ben burada işe girince oldu. Birden değişti, yok niye böyle olmuş. Ben kalıcı olacakmışım, orada geçinemeyeceksem burada geçici çalışmak istiyorsam vatan bilgisayar, teknosada falan çalışsaymışım -Yuh be, ben askerliğini yapmış mühendisim, gelen teklifleri reddedip tezgâhtarlık yapacağım. Millet bana güler be- Tabi bende kayış koptu artık, ilk kez saçma sapan konuşma dedim. Kötü söz nedir bilmezdim ben, yani bilirdim sağolsun o arada saydırırdı. Benim söylemişliğim yoktur.

Bu iş burada biter dedi. Bana hâlâ koyan da budur. O çok ilgiye muhtaç, sürekli sevilmek isteyen kız bir anda taş kalpli oldu resmen. Ne bir üzülme belirtisi var, ne başka bir şey... Onu son kez evine bıraktığımda valla benim gözüm doldu, onda bir şey yoktu. Yol boyunca eve zor attım kendimi kazasız belasız.

Ailem onu çok seviyordu. Benim yapmaya cesaret edemediğim şey için onlar cesaretlendirdi. Al çiçeği, git kapısına dediler. Onu da yaptık, ama yine taş kalpli. Ondan sonra okuluna döndü, hiçbir şekilde iletişimimiz de olmadı. Gerçi arkadaş kalabilirmişiz diye facebook'tan silmedi sanırım, ben ona dedim ama; yemişim arkadaşlığını. Benim arkadaşım var zaten.

Şimdi gelelim uzun yazının sonuna.

Ben öyle ilişki tecrübesi olan biri değilim, ciddiyet severim -bu demek değil ki, birlikte olduğum kişiyle eğlenmeyi sevmem- o yüzden tecrübesizliğime verin. Benim ne kabahatim vardı bunda, millet afedersiniz sürekli kızlara yavşama derdinde, bakıyorsun o adam daha çok değer görüyor. Ben evlenmeyi isteyince bu dedi ki galiba, nasılsa cebimde istediğimi yaparım. Ben yeri geldiğinde kendimi zorlayarak her şeyi yapmaya çalıştım, gördüğüm muamele de bu.

Herkese iyi akşamlar...

1.Erkeklerin yazması,üye olması yasak konun kapanır heralde
2.Eğer anlattığın gibi bi adamsan kız arkadaşına rahatlık batmış kusura bakma
Tabi kendine ne kadar objektif olabilirsin orası ayrı

Herşey olduğu kadar olmadığı kader sen çok yüz vermişsin biraz geri dur onun niyeti belli olur. Özellik ile bu devirin kızları eğlencesine bakar serseriler ile takılır iş evlenmeye geldimi düzgün evlencek erkek buldumu kafalar evlenir. Dediğim gibi çok takma oluruna bırak tek taraf ile olacak iş değil bu onun aklında ne planlar var kim bilir geride dur şuan herşey zaman ile netleşir.

Çok haklısın...
Buradaki konularda,kızların nasıl erkeklere kul köle olduğunu görüyoruz.

Belki farklı şehirlerde olmanız yıldırmıştır kız arkadaşını.
Belki son ümit,aynı şehirde iş bulmandı,o da olmayınca ümidini kesti.
Gözden uzak olan gönülden de uzak olabiliyor bazen.
Maddiyata önem veren bir kız gibi anladım.Eğer öyleyse,boşuna beklemeyeyim de demiş olabilir.

Karşına sana uygun,sana değer veren,sana destek olan bir kız mutlaka çıkacaktır.

Bir de...Oğlak burcu musun :)

Ne garip bir gün KK da :)

Konunuz kapanır birazdan. Keşke bize yazmak yerine kardeşinizle dertleşseydiniz.

için rahat olsun.değmez sevgilerin değerini bilmeyenlere ve gözünden bir damla yaş gelmiyorsa bilki o insan seni hiç sevmemiştir.

aslına bakarsan o kız seni hiç sevmemiş bence seven insan herşeyinle kabul eder seni. hem seni sevdiğinde sen zengin miydin ki? velev ki zengindin ,birlikteliğin, evliliğin anlamı iyi ve kötü günde birlikte üstesinden gelmek demek değil midir?

bence bir an önce unut ve sakın arama hatta sadaka bile verebilirsin kurtuldum diye:)

yüksek ihtimalle aradığı zengin koca adayını bulmuştur. yoksa hiç bi kadın böyle durduk yere kolay kolay silip atamaz.

İlk defa erkek olduğunu peşin peşin söyleyen biri, öncelikle tebrikler fakat erkeklerin siteye üye olması ve dolayısıyla konu açmaları yasak...

Ve arkadaşın dediğine katılıyorum; sevgilin gerçekten böyle biriyse, rahat batmış, ukalalık diz boyu...

sanırım kız arkadaşınız sizden çok sizin ilginizi sevmiş. herşeyi onun istediği gibi yapmaya çalışmışsınız o da bu duruma alışmış. şu zamana kadar onu bu kadar pohpohlamasaydınız belki de ilişkiniz çoktan bitmiş olurdu. bence üstüne düşmeyin istiyorsa kendisi arasın özür dilesin.

Kusura bakmayın, kuralı çiğnemişim. Dediğim gibi hesap kardeşimin. Onunla dertleşseydin diyen biri olmuş, yaşı ufak. Beni tam anlayamaz.

İyi akşamlar...

sanırım kız arkadaşınız sizden çok sizin ilginizi sevmiş. herşeyi onun istediği gibi yapmaya çalışmışsınız o da bu duruma alışmış. şu zamana kadar onu bu kadar pohpohlamasaydınız belki de ilişkiniz çoktan bitmiş olurdu. bence üstüne düşmeyin istiyorsa kendisi arasın özür dilesin.

Bu da doğru...
Teklifi kız yapmış.Sen kabul etmişsin ve ilişki boyunca onu hoş tutmaya,gönlünü yapmaya çabalamışsın.
Bu ilişkide şart koşan ve senin deyiminle "saydıran" taraf,kız tarafı.
Ayrılmayı da kız istemiş.

Kısacası hükmeden olmuş diyeyim...İşte bazı kızlar bundan sıkılabiliyor.Kendilerini alıp götürecek,ordan buraya savuracak tiplere kapılıyorlar:)

Diğer yorumlarda söylendiği gibi,zengin bir alternatifinin olması da muhtemel tabii...

Muhendislerin zekasini ve hayata bakislarinin ne kadar farkli oldugunu cok cok iyi bilirim.

Seninki de akli sira sevgini kullanarak pamaginda oynatmaya calismis. İyi ki de bitmis yoksa bugun bu istekleri yarin milyon kat artacakti. Bu tarz kizlari memnun etmek imkansizdir. Sen onun oyuncagi olmak icin fazla iyisin bence.

Aradan bir 3-5 sene gecsin, sen sukredeceksin iyi ki olmamis diye, o da senin degerini o zaman anlayacak basini vuracak duvar arayacak zira bu zamanda senin kadar duzgun karakterde birini bulacagini sanmiyorum.

Sen de henuz kucuksun zaten. Evlilik odakli iliskilere girme. Zamana yay biraz, gez, toz, sosyalles.

Vee bu materyalist kizdan uzak dur.

Bu da doğru...
Teklifi kız yapmış.Sen kabul etmişsin ve ilişki boyunca onu hoş tutmaya,gönlünü yapmaya çabalamışsın.
Bu ilişkide şart koşan ve senin deyiminle "saydıran" taraf,kız tarafı.
Ayrılmayı da kız istemiş.

Kısacası hükmeden olmuş diyeyim...İşte bazı kızlar bundan sıkılabiliyor.Kendilerini alıp götürecek,ordan buraya savuracak tiplere kapılıyorlar:)

Diğer yorumlarda söylendiği gibi,zengin bir alternatifinin olması da muhtemel tabii...

Eğer bahsettiğiniz ilişkide baskınlıksa, kurallar koymaksa. Ben de bunu yaptım. Bilmiyorum belki fazla kibar kaldım, oraya gidersen ağzını burnunu dağıtır mısın demeliydik. Bunu da ben hayatta yapamam, öyle bir yapım yoktur zerre kadar.

Muhendislerin zekasini ve hayata bakislarinin ne kadar farkli oldugunu cok cok iyi bilirim.

Seninki de akli sira sevgini kullanarak pamaginda oynatmaya calismis. İyi ki de bitmis yoksa bugun bu istekleri yarin milyon kat artacakti. Bu tarz kizlari memnun etmek imkansizdir. Sen onun oyuncagi olmak icin fazla iyisin bence.

Aradan bir 3-5 sene gecsin, sen sukredeceksin iyi ki olmamis diye, o da senin degerini o zaman anlayacak basini vuracak duvar arayacak zira bu zamanda senin kadar duzgun karakterde birini bulacagini sanmiyorum.

Sen de henuz kucuksun zaten. Evlilik odakli iliskilere girme. Zamana yay biraz, gez, toz, sosyalles.

Vee bu materyalist kizdan uzak dur.

Ben gezip tozmayı severim belli bir yere kadar ama sevdiğim insanla. Hayatı paylaşacak biri istiyorum yani, normal arkadaşım yeterince var zaten :)

Kusura bakmayın, kuralı çiğnemişim. Dediğim gibi hesap kardeşimin. Onunla dertleşseydin diyen biri olmuş, yaşı ufak. Beni tam anlayamaz.

İyi akşamlar...

Üzüldüm şimdi, sizi kırmak degildi niyetim.

Peki sizin sorununuz tam olarak ne? Yaşanılanları atlatmaya çalışmak mı, kız arkadasınızın geri dönmesini sağlamak mı?

Maddiyata düşkün insanlarla hayat sürmek çok zor..

Birgün paranız biterse sizde bitersiniz onun gözünde.

Bunu göz önünde bulundurarak tekrar düşünün, gerisi ayrıntı.

Üzüldüm şimdi, sizi kırmak degildi niyetim.

Peki sizin sorununuz tam olarak ne? Yaşanılanları atlatmaya çalışmak mı, kız arkadasınızın geri dönmesini sağlamak mı?

Yok yok, hani dedim bir bayan belki beni daha iyi anlar. Yok, illa yasak diyorsanız, tabi ki mahremiyetinize saygı gösteririm.

Onla artık birlikte olamam, o köprünün altından çok sular akmıştır. Nitekim kendisi paylaştığı fotoğraflarda gayet mutlu görünüyor. Zaten mesleği gereği çok erkekle iç içe olacak -okulda da öyle- birileri illa ki göz koymuştur :)

Sanırım ilk seçeneğiniz daha uygun. Atlatma derken, depresyona falan girmedim. Aksine, ben elbette kusursuz biri değilim; ama elimden gelen her şeyi yaptım. Onun isteklerini bir süre sonra karşılayamadım demek, kısmet değilmiş.

vay be arkadas bosa dememişler ınsana ıyılık yaramaz dıye.
biz erkek arkadasımızı her durumda parasızken huysuzken cekelım
çekmeyen kızlarda boyle deger gorsun

Kızkardeşiniz ne kadar küçük merak ettim ?

İki yıl önce hesap açılmış, iki yaşından büyük cümle kurmuş. Zaman geçmiş geçmiş.

Kardeşiniz gelmemiş bir daha.

Şifre ne hatırlanır bir şifreymiş.

Son düzenleme:
Back