böyle bir şey yaşayan biri olduğunu sanmıyorum..

ne düşünürsen hayatına onu çekersin
sürekli onu düşündüğün için bilinç altına yerleşmiş onunla ilgili rüya görüyorsun

adamı düşünmeyi bırakırsan enerji alanından çıkar emin ol
onu çeken sensin

kocasını seven kadın fake hesap açıp başka adamlarla görüşmez
yaptığın bu çirkin hareketi hemen bırak
en kötü aldatma şekli duygusal aldatmadır

kocanız fake hesap açıp eski sevgilisi ile gönül bağı kursa kıyameti koparırsınız

o adam sana o kadar kuvvetli şeyler hissediyor olsaydı ailesini karşısına alır evlenirdi

şimdi heyecan yaşıyor seninle
adım kadar eminim asla boşanmayacak
sen ilgilenmeyi kesersen birsüre sonra hiiç aramayacak
şuan öbürdünya falan diyip senin zaafından yararlanıyor
bu dünyada sahip çıkmayan öbür tarafta okadar hurinin içinde yüzüne bakmaz

Şiddetle katılıyorummmm !!!!!

Demek ki eski sevgilinizle 3 defa görüşmeniz (kaldı ki süreyi hiç bilmiyoruz) ahlaki açıdan önem arz etmiyormuş..Sen yeter ki üzülme,ne kadar güzel,destekçiniz çok..

Her ikinizin de konumu açısından, yanlış bir durum içerisinde olduğunuzun siz de farkındasınız zaten..
Bunu tekrar tekrar belirtmeye gerek yok..
Fakat gerçekten anlattığınız kadar ruh ikiziyseniz; bundan sonrası için tamamen olayı akışına bırakmalı ama kendinizi de bu duruma fazla kaptırmamalısınız..
Şahsen benim de bu tarz konularda farklı deneyimlerim olduğu için, durumunuza inanıyorum.
Belki bunun için bir uzmana başvurabilirsiniz..
Mesela bağlı olduğunuz inancınıza ait bilgi sahibi bir kişi size bu konuda daha net bilgiler verebilir.

Bu ne saçma bişeydir böyle ya! Evlisiniz kocanızı sevdiğinizi söylüyosunuz o kişi rüyanıza girip özledim seni nerdesin dediği zamanda hoooppp geçenin bi saati face açıp mesajlaşıyosunuz!.. Bune yaman çelişkidir böylee kusura bakmayında kocanızada yazık yuvanızada!.. Kurtulmak istiyorum demişsiniz bu sizin elinizde kapatın face midir nedir herne haltsa resim mesim koymuyorum kullanmıyorum demişsiniz ozaman gereksiz bi hesap ne işiniz var yalancı face hesaplarıyla?. Bana kalırsa siz o hesabı kocanızdan gizli sırf o şahsiyetle konuşabilmek için açmışsınız.. Burdada türlü türlü süslü laflarla bize anlatıyosunuz ayıp ayıpp kendinize gelin!..

Siz hala eski sevgiliniz ile görüşmeniz yada sürekli onu düşünüp rüyalarınızda bile görmeniz faceden konuşmanız farkında mısınız ama siz eşinizi aldatıyorsunuz.Aldatmak illa biriyle yatmak cinsellik olması demek değildir.Eşinizi sevdiğnizi sanmıyorum zaten bir sürü sorunlar yaşamıştınız önceki konularınızdan biliyorum.Eşinle de arandaki yaş farkı fazla bunlarda senin için etken

bu adamın varlıgından emın mısın? cok şizofrenik bı vaka gıbı geldı bana sektoru olmadıgı halde sarj aletı alacagınız dukkandan bıle aranılan kısının bu olması falan ılahı hayatta bı yere kadar dıyorum. yada adam var ama en o kadar takmıssın kı her seyı ona yorumluyosun artık ortada oyle bı durum olmasa bıle oyleymıs gıbı yorumluyosun gıbı olabılırmı benı yanlıs anlama ama ben dusuncemı soyluyorum cok mantıklı gelmedı bana :44::44:

Demek ki eski sevgilinizle 3 defa görüşmeniz (kaldı ki süreyi hiç bilmiyoruz) ahlaki açıdan önem arz etmiyormuş..Sen yeter ki üzülme,ne kadar güzel,destekçiniz çok..

sizin gibi herşeyin altında bişeyler arayan insanlar olduğu sürece değişen bişey olmaz zaten..
hayatım boyunca hep şunu söyledim
bi kadın bi erkeğe bi erkeğin bi kadına baktığı gibi bakmaz.
bizim 3 senemiz geçti
ben daha evli değilken bana boşanıcam diye mesaj attığında dinledim onu canı çok sıkkındı
bu benim ona bişey hissettiğim anlamına gelmez ya da aramızda bişey olsun diye konuştuğumuzu göstermez
ona insanlık gösterdiğim derdini dinlediğim anlamına gelir
benim zaten her türlü şansım vardı
onu istesem görüşürdüm de her haltı yapardım da
zaten her şey benim elimdeydi yüz vermeme bakardı olay
yani kısaca yapmak istesem yapardım çok basitti
ama yapmak istemediysem amaç bu değil zaten
burda bahsedilen konu başka
hemen ahlak bekçiliği yapmaya çalışmaktansa bahsedileni anlamaya çalışın
anlayamıyosanız da kasmayın yorum yazmayın yeter

yaa yeter ya bu nası bi hayal gücü kim söyledi sana gecenin körü mesajlaştığımı
diğer yazılanları okumadan atıp tutmayın bıktım size tek tek laf anlatmaktan
bidaha cevap vermicem böyle neyin ne olduğunu okumadan yazanlara öfff

arkadaşım boşanmasın zaten boşansın istemiyorum allah yuvasında mutlu etsin ne boşanması
ona karşı duygusal bişey beslemiyorum bin kez söyledim

ayrıca arkadaslara katılıyorum aldatmak sadece fızıksel eylemlerle olmaz dusuncesı bıle aldatmaktır gercekten boyle bı durum varsa aldarmanın cınsıyetı yoktur aldatan her kosulda ........ boslugu sız doldurun. takdırınıze bırakıyorum.

Sen ne yazdığının farkında değilsin heralde önce bi dön kendi yazdıklarını oku bi düşün tart o kafanda ondan sonra gel bize ahkam kes neyin kafasını yaşıyosun böyle hayret bişey

Yapacaginiz tek şey face hesabını kapatıp ilk adımı atmak. Eski sevgilinizin size ulaşabileceği bişey kalmazsa iletişim kopar. Ahlak bekçisi olmayın diyorsunuz da herkes fikrini söylüyor ve kocam duysa mahveder diyorsanız siz de yanlış yaptığınızın farkındasiniz... ve eşiniz de bir gün hissederse olanları sonunuz feci olur kendinize yazık etmeyin..

Arkadaşım neden insanlara kızıyorsun ki? Senin yazdıkların üzerinden yorumlar yapılıyor. Sen farkında değilsin galiba ama gerçekten de bir leyla ile mecnun, bir şirin ile aslı havasında yazmışsın. ısrarla söylüyorum bu yaptığın al-dat-ma-dır.
Değilse neden hala bu adamla yazışmaya devam ediyorsun.. 3 yılda 3 kere demişsin ama sadece yazdıkların bile değil üç, otuz defaya bile sığmaz.
Herşeyi onun etrafında döndürüyorsun. Her olayı ona bağlıyorsun. Bilinçaltın tamamen o olmuş. Kocanı değil kendini aldatma bacım. Kocandan değil allahtan kork.

Ne kadar saçma bir bahaneniz var.Eski sevgilisine karşı bir şey hissetmeyince konuşmak masumane oluyor öyle mi? İyiymiş valla..Boşanmak istyormuş derdini dinlemişsiniz..Çok güldüm buna.İşinize gelmeyen yorumlar olunca sinirleniyosunuz.Napalım? Tamam o halde istediğiniz yorumu yapayım ben de..Canım hemen o adamı unut,hayatından çıkar.Psikologa git.

Sen ne yazdığının farkında değilsin heralde önce bi dön kendi yazdıklarını oku bi düşün tart o kafanda ondan sonra gel bize ahkam kes neyin kafasını yaşıyosun böyle hayret bişey

terbiyeli konuş olur mu?ben bişeyin kafasını yaşamıyorum hanfendi.
burda bi soru soruluyo bi sayfa o konuşuluyo onu anlatıyorum başka birisi gelip yazılan hiçbişeyi okumadan aynı soruyu sorup kafasına göre atıp tutup gidiyo.
ben aynı şeyi herkese tek tek açıklamak zorunda değilim.
bi zahmet okusunlar.
bana kalkmış gecenin körü adamla mesajlaşmışsın yazıyo
nerde yazıyo bu hangi yazdığımda böyle bişey var bi bulsanıza bana.
bunu söylemek için de senden izin alıcak değilim.

çok gülünç bi konu..

senin şu yaptığını sana eşin yapsa anlını karışlarsın..
oturur ağlarsın kafayı yersin kendini parçalarsın
kalbin acır
nefes alamazsın
aldatıldı dersin..

neden aldatıldın anlat diyenlere;
şu yaptıklarını eşin yapmış gibi anlatırsın benden gizli facesi varmış eski sevgilisi ordan yazıyormuş.
erkekler kulübü diye bir site varmış orayada girmiş herşeyi anlatmış karşılaşmışlar uzun uzun konuşmuşlar eski sevgilisi ile hepsini benden gizli kullandığı erkekler kulübü sitesinde anlatmış ben bunları hakedecek ne yaptım dersin..

biz nederiz sana biliyor musun?

hemen boşan..
bu adamla ne işin var
böyle adam mı olur..
.
.
.

bu o kadar uzar ki...

peki ben ne diyorum şimdi sana biliyor musun?

eşini sevdiğini söyleme burda ki herkes sevginin sendeki gibi birşey olmadığını çok iyi biliyor...
tez zamanda eşinin arkasından iş çevirmeyi bırak ya da ona daha fazla haksızlık etme git boşan..

ama sen rüyanda görüyor mussun zaten baksana siz kavuşacakmıssınız eee o zaman uzatmanın anlamı ne boşanın ikinizde..
diğer kadında senin eşinde arkanızdan kurban kessinler sizin gibi kişiliksizlerden kurtuldukları için..

siz eşinizi aldatıyorsunuz saçma sapan bahanelerin arkasına saklanmayın..

Zaten tuhaf olan da o.
Eğer hergün onu düşünüyo olsam onu seviyo olsam deli değilim heralde bunun böyle olduğunu bilirim ve bu olanları da tuhaf ya da anormal bulmam.ben de bilinçaltı denen bişey olduğunu biliyorum salak değilim.
ama hiçbi şekilde düşünmediğim ilgilenmediğim halde böyle olduğu için tuhaf buluyorum zaten.

Heyyy kızlarr sakinn olunnnn

Konu sahibi sende eşini o insanla mesajlaştığın için aldattığını kabul et konu kapansın hayret bişi..
Aldatmak illa ki, el ele tutuşup, öpüşme ile ya da yatma ile olmuyo..
Sen o adamla konuşmakla (1-2-3) farketmez, kocanın arkasından iş çewirmiş oluyosun...
Bunu kabul etsene sen artıkkkk...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…