böyle bir şey yaşayan biri olduğunu sanmıyorum..

Sevgili konu sahibesi bence siz kocanizi sevmiyorsunuz, zaten sevmek icin de bir sebebiniz yok. Actiginiz konulari aynen yaziyorum:

kocamı artık gibi görüyorum
öküz kocam
biz kadınlar evlilikte neler bekliyoruz da mutsuzuz?
işimden memnun değilim şımarıkmışım
kocam azılı bir yobaz
kocam yanımdayken eski sevgilimle karsılastık :KK43:

Yani durumun evrimini bence siz de goruyorsunuz.

1. Evliliginizin kotu oldugu acik, neden surduruyorsunuz?

2. Duygusal hayatiniz kotu oldugu icin eski sevgilinizi dusunuyorsunuz, sadece bosluktan yani. Evliliginizde mutlu olsaydiniz bu adam kafanizin icinde bu kadar olur muydu?

3. Eski sevgiliniz adam degil, ahiret vs diyip somuru yapiyor. Madem seviyormus, baska biriyle evlenmeseymis. Sizin duygusal boslukta oldugunuzu anlamis, heyecan pesinde.

Benim fikrim: Siz bu evlilikten mutlu degilseniz, surdurmeyin. Ama eski sevgilinizden de medet ummayin, sadece bilincaltinizin care olarak sarildigi bir dusunce o, sizinle sadece oynamak pesinde.

Bence kocanizi da, eski sevgiliyi de bos verin yeni bir hayata yelken acin:nazar:

çok gülünç bi konu..

senin şu yaptığını sana eşin yapsa anlını karışlarsın..
oturur ağlarsın kafayı yersin kendini parçalarsın
kalbin acır
nefes alamazsın
aldatıldı dersin..

neden aldatıldın anlat diyenlere;
şu yaptıklarını eşin yapmış gibi anlatırsın benden gizli facesi varmış eski sevgilisi ordan yazıyormuş.
erkekler kulübü diye bir site varmış orayada girmiş herşeyi anlatmış karşılaşmışlar uzun uzun konuşmuşlar eski sevgilisi ile hepsini benden gizli kullandığı erkekler kulübü sitesinde anlatmış ben bunları hakedecek ne yaptım dersin..

biz nederiz sana biliyor musun?

hemen boşan..
bu adamla ne işin var
böyle adam mı olur..
.
.
.

bu o kadar uzar ki...

peki ben ne diyorum şimdi sana biliyor musun?

eşini sevdiğini söyleme burda ki herkes sevginin sendeki gibi birşey olmadığını çok iyi biliyor...
tez zamanda eşinin arkasından iş çevirmeyi bırak ya da ona daha fazla haksızlık etme git boşan..

ama sen rüyanda görüyor mussun zaten baksana siz kavuşacakmıssınız eee o zaman uzatmanın anlamı ne boşanın ikinizde..
diğer kadında senin eşinde arkanızdan kurban kessinler sizin gibi kişiliksizlerden kurtuldukları için..

siz eşinizi aldatıyorsunuz saçma sapan bahanelerin arkasına saklanmayın..

size yaptığım ya da yapmadığım şeyleri kanıtlamak zorunda değilim.
ben kimseyi aldatmadım..
ben eşimin telefonunda eski rus sevgilisinin bi chat programında ekli olduğunu gördüm.
bu ne diye sorduğumda bana bu programın eskiden kalma olduğunu o kızın orda ekli olduğunu anca kız yazınca hatırladığını söyledi.
nasılsın napıyosun diye konuşmuşlar sadece eşim de evlendim demiş
bikere de türkiyeye gelirken bi bilet sormak için yazmış o kadar
benim için bu aldatma değil kendimi aldatılmış hissetmiyorum
her konuşan kadın ve erkek ille bi amaç güderek konuşmuyor

Heyyy kızlarr sakinn olunnnn:KK45:

Konu sahibi sende eşini o insanla mesajlaştığın için aldattığını kabul et konu kapansın hayret bişi..
Aldatmak illa ki, el ele tutuşup, öpüşme ile ya da yatma ile olmuyo..
Sen o adamla konuşmakla (1-2-3) farketmez, kocanın arkasından iş çewirmiş oluyosun...
Bunu kabul etsene sen artıkkkk...........

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ben kimseyi aldatmadım..
ben eşimin telefonunda eski rus sevgilisinin bi chat programında ekli olduğunu gördüm.
bu ne diye sorduğumda bana bu programın eskiden kalma olduğunu o kızın orda ekli olduğunu anca kız yazınca hatırladığını söyledi.

Sen de inandın yani?

slm

İnsanlar rüyalarında bilinç altında olan şeyleri görür. Siz belki kalben ruhen birşey hisettmiyorum diyorsunuz ama aklınız halen eski sevgilinizde olabilir. kocanızı gerçekten seviyorsanız kapatın face hesabını onu size hatırlatıcak herşeyi çıkarın hayatınızdan gerçekten eşinize yazık sevgi herşeyin üstündedir sizi seven bir eşiniz var ama siz başka yerde kalırsa aklınız kendi evliliğinizide eski sevgilizin evliliğini de çıkmaza sürüklersiniz. sevgi uzaklarda değil yanı başınızda lütfen kıymetini biliniz sevgiler .....

terbiyeli konuş olur mu?ben bişeyin kafasını yaşamıyorum hanfendi.
burda bi soru soruluyo bi sayfa o konuşuluyo onu anlatıyorum başka birisi gelip yazılan hiçbişeyi okumadan aynı soruyu sorup kafasına göre atıp tutup gidiyo.
ben aynı şeyi herkese tek tek açıklamak zorunda değilim.
bi zahmet okusunlar.
bana kalkmış gecenin körü adamla mesajlaşmışsın yazıyo
nerde yazıyo bu hangi yazdığımda böyle bişey var bi bulsanıza bana.
bunu söylemek için de senden izin alıcak değilim.
Ay sen bir 'bana kalkmış gecenin körü adamla mesajlaşmışsın yazıyo' burayamı takıldın? Gecenin bi yarısı değilse bile o hesaba girip sonuçta mesajlaşılmadı mı? Sen onca şeyi yap et sonra gel zurnanın düt dediği yere takıl hey Allah'ım yaa!. Ayrıca yazdıklarımda herhangi bir argo bir terbiyesizlik yok bak özellikle altını cizdim kırmızıyla yazdımki o gözlerin iyi görebilsin diye!.. Kime ne ispatlamaya çalışıyosun hala çözemedim ben bunu yapmadım bunu demedim diyosun işin ucu yine yaptığın ve dediğin gibi çıkıyor! Neyse sana burda nedesek neyapsak boş! Sen bildiğin gibi yap ben sana daha bişey demiyorum.. Susuyorum haklı olduğunu san en iyisi!..

Ben kimseyi aldatmadım..
Ben eşimin telefonunda eski rus sevgilisinin bi chat programında ekli olduğunu gördüm.
Bu ne diye sorduğumda bana bu programın eskiden kalma olduğunu o kızın orda ekli olduğunu anca kız yazınca hatırladığını söyledi.
Nasılsın napıyosun diye konuşmuşlar sadece eşim de evlendim demiş

eğer gerçekten seviyorsanız... Admin'e mesaj atın konuyu kapayın diye.

Konu kapanmadan öncede diyin ki.. Evet yaptığım gerçekten yanlış hepinize teşekkür ederim.. Eşimi hizaya getirmeden önce kendimi hizaya getirmem gerekliymiş anladım de.. Ailenle mutlu olmaya bak

allaha emanet ol..

ben kimseyi aldatmadım..

senden bi kanıt bekleyen yok herşey ap acık ortada zaten..
eşin evlendim demiş sen adamı çok sevdim diyorsun oturup uzun uzun konuşuyorsun ondan haber almak için face hesapları kullanıyorsun eşinden gizli..
rus hanım bilet sormuş senin eski adam sana biz kavuşacağız diyor..
artı aldatmak yatıp kalkmak öpüşük koklaşmakla olmaz insan ilk olarak her eylemi beyninde başlatır sen o kadar çok rüyanda görerek beyninde başlayıp facede konuşarak yüz yüze gelip uzun uzadıya konuşarak ilerletmişsin mevzuyu..
artı madem eşinde yaptı sen gördün olgunlukla karşıladın kendi yaptığınla onu bir tutuyorsun eşine anlatsana bunları bu yaşananlar aldatma değil madem git anlat eşine bize neden anlatıyorsun biz aldattığını düşünüyoruz..

artı eşinin yaptığını eşim yapsaydı allah göstermesin neler neler olurdu ayrılırdım demiyorum ama ne olacağını kestiremiyorum onuda aldatmak olarak görürdüm unuta bilir bu çok normal unutmuşsa hatırladığında silecek ki sorun olmasın ama silmek yerine muhabbet ederse olacaklarada katlanacak sen iyi baya genişsin maşallah..

artı eşinin yaptığı şeyi doğal karşılıyor olmanın tek sebebi senin eşine karşı çok daha beterlerini yapıyor olman..
psikoloji aynen şu ;

benin yaptığımın yanında senin ki hiçbirşey psikolojisi başkada birşey değil..

Selamlar...

Konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum..Evliyim 1 sene oldu sayılır..
Evlenmeden 4 yıl önce biten bir ilişkim vardı..3 sene sürmüştü ilk aşkımdı.En başından belirteyim ki şu an tek bir ortak arkadaşımız yok.

Birbirimizi çok fazla seviyorduk.3 sene boyunca okulda, dershanede her yerde beraberdik.Daha sonraları aramızda tuhaf bir şey oluşmaya başladı.İkimiz de birbirimize dair şeyleri rüyamızda görebiliyorduk.Aramızda böyle bir bağ oluşmuştu.Uzak kaldığımız zamanlar onun sıkıntılı olduğunu görüyordum, konuşuyorduk ve gerçekten sıkıntılı olduğunu anlatıyordu ya da benden sakladığı şeyleri görebiliyordum rüyamda.En son ayrılmaya yakın onun başkasıyla evlendiğini görmüştüm.Onu aramıştım ağlaya ağlaya saçmalama falan demişti bana.Sonra saçma bir sebepten 1 ay ayrı kalmıştık..O 1 ayın sonunda bi şekilde onun gerçekten bana "saçmalama" dediği sırada evlendiğini öğrendim..Ve tabi sonunda ayrıldık.1 sene sonra ben de evlendim.Evlenmemden önceki hafta beni aradı, "lafı çok uzatmicam, umarım mutlu olursun" dedi ve kapattı.Evleneceğimi yakın 3-5 arkadaşımdan başka kimse bilmiyodu onlar da onu tanımaz etmez zaten.

Ama o bağ gitmedi aramızdan, kaybolmadı bi türlü.Daha ben evlenmeden önce rüyamda onun çocuğunun olduğunu gördüm ertesi gün faceten baktım gerçekten çocuğu olmuş.Birbirimize çok uzak yerlerde oturuyoruz.Şehir merkezine gittiğimde (Ankara'da)içimde bi anda bi his oluştu geçenlerde, kesin şimdi onu görücem dedim ve tahmin edin noldu gerçekten de onu gördüm ve bana ne dedi biliyo musunuz? "seni burda görüceğimi biliyodum".Bunu duyunca şaşırmadım açıkçası..Bunda ne var demeyin, 1 yıldır ilk kez oraya gittim,günlük hayatımda onu hiç düşünmüyorum ve onun iş yeri orda değil benim de değil oraya yakın falan da oturmuyoruz vs vs.

Evliliğimde çok sıkıntılı dönemler yaşadığım zamanlarda rüyamda hep onu gördüm.Rüya hep aynıydı.Ben hasta yatağımda yatıyorum ve o benim yanıbaşımdaki sandalyeye oturmuş bana çorba içiriyor.İyi olucaksın diye teselli ediyor.Gelelim asıl konuya.

Eskilerden kalma fake bi hesabım var facete, fake dediğim foto falan hiçbişey yok kullanmıyorum.Bana ordan mesaj atıyor ara sıra şu an mutluysam mutlu olduğumu bildiğini söylüyor, üzgünsem canını sıkma diye mesajlar atıyor fakat tacizkar şekilde değil.Onunla konuşmak istemiyorum ona cevap vermeyeceğimi konuşmamızın doğru olmadığını söyledim.O facebooka bazen aylarca girmiyorum, o zamanlarda gecelerce üst üste rüyalarıma giriyor."Seni özledim nerdesin konuşalım" diyor rüyamda.Ben o rüyaların baskısıyla facebooka girdiğimde de "sonunda geldin" diyor(ama o zamana kadar hiç mesaj atmamış, resmen o gün gireceğimi biliyor).Biz onla sevgiliyken "nolursa olsun, ayrılsak bile, biz bigün senle bi araya gelicez" derdi.Hala da böyle söylüyor.Evlendiğimi öğrendiği zaman da aynı şeyi söyledi "bu dünyada olmadı ama öbür dünyada seni asla bırakmicam" dedi.Bigün uzun uzun konuştuk arkadaşça eşiyle boşanmak istediğni söyledi ben de ona uzun uzun hata ettiğini anlattım.Küçücük çocuğu var, gencecik karısı..Bana "söylediklerinin hepsi doğru da insan kaç kere aşık olur ki hayatta" dedi..(bu arada zorla evlendirildi annesi çirkef çingenenin tekiydi adetleri böyle)

Arkadaşlar kısacası durum bu..Adam resmen rüyalarıma girmenin yolunu biliyor.4 sene önce ayrıldık ama bu olay ne böyle?Kocamla ilgili hiçbi sorunum yok pek çok şeyiyle ilgili sıkıntı çektim ama onu çok seviyorum, evliliğimizi ayakta tutan şey sevgi zaten.Artık rüyalarımdan çıksın istiyorum 3-5 ayda bir de olsa ne zaman onu göreceğimi sezsem bi kere de yanılmak istiyorum.Kendimi kocamı aldatıyo gibi hissediyorum.Bu durum öyle manyakça bişey ki bigün gerçekten bi araya geleceğimiz düşüncesine inanmaya başladım çünkü burda bahsetmediğim onca tuhaf şey oluyor hayatımda.aklıma bile gelmeyen şeyler ona çıkıyor.mesela geçenlerde rasgele bi şarj aleti almak için dükkana girdim bu olay 3 gün önce oluyor adama sordum sizde var mı diye bilmiyorum bi arkadaşı arayım dedi aradı hoparlöre verdi telefonu koydu masasına çalıyor telefon ve şok ekranda onun adı ve numarası açtı "alo" dedi koşarak çıktım istemiyorum dedim.bu neydi şimdi anlamadım o o sektörde bile çalışmıyor halbuki.

Bu tarz belki yüzlerce olay anlatabilirim.Bi psikoloğa mı gitsem bilmiyorum..Kocam böyle bi durumda olduğumu bilse beni boğazlar öldürür zaten herşeyden nem kapıyo..Off içimi döktüm işte.Okuyanlara teşekkürler.

1: Rüyayla amel olmaz.
2: O fake hesabı kapat ki, eşini sevdiğin konusundaki samimiyetine inanalım.
3: O adam seni zamanında sırtından vurmuş. Bunu bilerek yaşa.

Ay sen bir 'bana kalkmış gecenin körü adamla mesajlaşmışsın yazıyo' burayamı takıldın? Gecenin bi yarısı değilse bile o hesaba girip sonuçta mesajlaşılmadı mı? Sen onca şeyi yap et sonra gel zurnanın düt dediği yere takıl hey Allah'ım yaa!. Ayrıca yazdıklarımda herhangi bir argo bir terbiyesizlik yok bak özellikle altını cizdim kırmızıyla yazdımki o gözlerin iyi görebilsin diye!.. Kime ne ispatlamaya çalışıyosun hala çözemedim ben bunu yapmadım bunu demedim diyosun işin ucu yine yaptığın ve dediğin gibi çıkıyor! Neyse sana burda nedesek neyapsak boş! Sen bildiğin gibi yap ben sana daha bişey demiyorum.. Susuyorum haklı olduğunu san en iyisi!..

benim haklı olmak gibi bi iddam yok ki niye böyle bi tribe giriyosunuz?
ben sadece derdimi anlatmak içimi dökmek istedim.

senden bi kanıt bekleyen yok herşey ap acık ortada zaten..
eşin evlendim demiş sen adamı çok sevdim diyorsun oturup uzun uzun konuşuyorsun ondan haber almak için face hesapları kullanıyorsun eşinden gizli..
rus hanım bilet sormuş senin eski adam sana biz kavuşacağız diyor..
artı aldatmak yatıp kalkmak öpüşük koklaşmakla olmaz insan ilk olarak her eylemi beyninde başlatır sen o kadar çok rüyanda görerek beyninde başlayıp facede konuşarak yüz yüze gelip uzun uzadıya konuşarak ilerletmişsin mevzuyu..
artı madem eşinde yaptı sen gördün olgunlukla karşıladın kendi yaptığınla onu bir tutuyorsun eşine anlatsana bunları bu yaşananlar aldatma değil madem git anlat eşine bize neden anlatıyorsun biz aldattığını düşünüyoruz..

artı eşinin yaptığını eşim yapsaydı allah göstermesin neler neler olurdu ayrılırdım demiyorum ama ne olacağını kestiremiyorum onuda aldatmak olarak görürdüm unuta bilir bu çok normal unutmuşsa hatırladığında silecek ki sorun olmasın ama silmek yerine muhabbet ederse olacaklarada katlanacak sen iyi baya genişsin maşallah..

artı eşinin yaptığı şeyi doğal karşılıyor olmanın tek sebebi senin eşine karşı çok daha beterlerini yapıyor olman..
psikoloji aynen şu ;

benin yaptığımın yanında senin ki hiçbirşey psikolojisi başkada birşey değil..

ayy yoruldum valla ya yukarda yazdıklarınızı nerenizden uydurdunuz bilmiyorum ama yazdıklarınız doğru değil.
ok siz haklısınız uğraşamicam.

Sen bence bu konuyu kapat !!!
Herkes aynı şeyi söylüyo ama sen ikna olmuyosunn..
Boşuna konuşuyo oluyoruzz anladın mı..?????

sen eşini aldatıyorsun biz burda aldatan adamlara neler yapıyoruz neler söylüyoruz sen biliyor musun..

aldatan kadınada yaparız aldatmanın cinsiyeti olmaz çünkü..

sen yanlış yere konu açmış yanlış dertleri dökmüşsün..

ahh biz var ya aslın da senii...

neysee ya uzatmicam..

yolun yol değil senin için hayırlı olsun...

ayy yoruldum valla ya yukarda yazdıklarınızı nerenizden uydurdunuz bilmiyorum ama yazdıklarınız doğru değil.
ok siz haklısınız uğraşamicam.

sen kendi yazdıklarının farkında mı değilsin yoksa eşini aldattığın adam tüm beyin fonksiyonlarını durdurdu mu kapat konuyu kapatmıyorsanda evet aldattım ne yapmalıyım de el biriği ile sana yardımcı olalım..

Son düzenleme:
"Eşimi artık gibi görüyorum" adlı konunuzu okumuştum.
Hatırlıyorum da.
Evliliğinizin temeli sevgi mi gerçekten ? Bana hem o eski konunuzdan hem bu konunuzdan ötürü sevgiden çok daha başka bir şey gibi geldi... Öyle ki midemi bulandırdı bu evlilik.
Biri türlü türlü kızların günahını almış ve bu evlilik ile arınacağını sanan bir adam, biri eski sevgilisini hala unutamadığı ve çooook "hissettiği" halde, başkasıyla aynı yatağı paylaşabilen bir kadın .
Nasıl sevgi anlayışı bu ? Kocanızı sevmediğinizden adım kadar eminim. Dahası bence eski sevgilinizi de sevmiyorsunuz,çünkü başkasıyla bu kadar çabuk evlenemezdiniz.
Eski sevgiliye gelince, sizi deli gibi hissediyor, sanarsın bir medyum, ama gelin görünki "anne zoruyla" başkasıyla evleniyor, hem de sizi bu gerçeğe hazırlamadan pat diye .
Ben bu zorla olan evliliklere inanmıyorum ! Çünkü Rabbim büyük konuşturtmasın,ucunda sevdiğim birinin canı yoksa hiçbir güç beni sevmediğim biriyle evlendiremez. Hele de başkasını derin hissedebilecek kadar aşıkken.

Aranızdaki bağa gelince, ALLAHın sizi denediğini bu konuda sınava tabi tuttuğunu düşünüyorum. Bu bağ da bir yem gibi.
Ama korkarım ki siz bu sınavı geçemiyorsunuz.

cnm o kadar garip ki dediklerinin aynısını bende yaşadım ama ben evli değildim o zamanlar 2003 senesinde hayatıma girmişti gözümüz birbirimizden başkasını görmüyordu (ben öyle sanıyordum) lisede okuyordum ve össye hazırlandığım için ayrılmıştık ayrıldığımız süre içinde bizde sanki rüyalarımızla haberleşiyorduk bugün canın mı sıkkın falan gibi msjlar atıyordu ve doğruyu biliyordu.. lise bitipte ona döndüğüm zaman yine eski hayatımıza devam ettik ama çok kısa sürdü 1 ay sonra acı gerçeği evleneceğini öğrendim ve rüyamda görmüştüm tabi kendime yormuştum rüyayı...düğününe bile gittim sonra çok ağır depresyon geçirdim gençlik işte unutamam sanmıştım ama unutuluyor o evlendikten 1 ay sonra eşini hamile görmüştüm ve dayanamayıp msj atmıştım yok öyle birşey dedi ve 1 hafta sonra eşim hamile diye msj attı 3-4 ay sonra eşinin bebeği düşürdüğünü görmüştüm tabi bu sefer ben değil o bana msj atmıştı bende rüyamda gördüğümü söyleyince aramızda bu tarz bir bağ olduğunun farkına artık iyiden iyiye varmıştık...
tabi çok geçmeden hayatımdan tamamiyle çıkardım onu düşünmedim bambaşka şeylerle uğraştım ve bu olaylardan sonra hiç görmedim onu rüyamda..
bence sen onu düşünüyorsun cnm kafandan iyice çıkardığına emin ol düşünmüyorum diyip düşünüyo olabilirsin istersen psikoloğa git cnm unutma sürecin hızlanır evliliğine daha fazla yoğunlaş cnm...

Sen bence bu konuyu kapat !!!
Herkes aynı şeyi söylüyo ama sen ikna olmuyosunn..
Boşuna konuşuyo oluyoruzz anladın mı..?????

konuyu kapattırmak için mesaj attım zaten dönüş yok henüz.
son kez size anlatıyorum.
olaylar burda çarpıtıldığı gibi gecenin körü mesajlaşma gidip buluşma yüz yüze konuşma şeklinde gerçekleşmedi.
bi yorumda yazdım zaten 3 kez konuştuğumuzu birinde evli olmadığımı ikisinde de ne konuşulduğunu..
lütfedip okursanız sevinirim.
onla konuştuğum konuların hiçbirinin içeriğinde ne duygusal ne de cinsel içerikli bişey geçmedi.
ben bu yüzden aldatmadığımı iddia ediyorum.
he eşimden gizli böyle bişey yapmam evet yanlış bu konuda haklısınız.
zaten o faceide kapattım tamamen iptal ettim.
derdim amacım hiçbi zaman onu aldatmak değildi yine söylüyorum aldatmadım aldatmam da.
bazı arkadaşların dediği gibi onu unutamamış olsam görüşürdüm herşey bi lafıma bakardı görüşmedim de.
ben sadece burda bana tuhaf gelen olaylar zincirini anlatıp içimi dökmek istedim.
haklı haksız konusu değildi bu aslında.
ben aldatmak istesem ya da aldatmış olduğum hissine kapılsam buraya da konu açmazdım
gider napacaksam onu yapıyo olurdum zaten.
sanırım bende de hata var çok fazla yere çekilebilecek şeyler yazdım net yazmadım bazı şeyleri.
kendim bekar bile olsam evli biriyle zaten ilişki kurmam zaten evlendiğini öğrendiğimde de ayrılmıştım ondan.
bu kadar çarpıtmaya olmayan şeyleri yorumlayıp başka şekillere sokmaya gerek yok.
yorum yapan herkese teşekkürler.
iyi akşamlar.

ne konuştuğumuzu da yazmışım:

bana ilginç gelen kısmı onca tesadüf hayatımın her deliğinden çıkması başka bişey değil.
ben ona seni seviyorum seni özledim unutamadım görüşelim gibi şeyler söylemedim ki aldatmış oluyum.
bikere bile yüzyüze görüşmedim ne o evliyken ne ben evliyken sadece karşılaştık.
o hesaptan da ona söylediğim birinde bu konuyu kapatması evliliğine bakması(ben o zaman evli değildim)
ikincisinde girdim, biliyorum çok üzülüyosun bu ara falan yazdı girer girmez ben de bidaha yazma evlendim dedim
üçüncüsü de karşılaştıktan sonra ilk kez ben yazdım ne istiyosun benden niye çıkmıyosun hayatımdan diye
bu konuşmaların toplamı 1 sayfayı bulmaz

Son düzenleme:
Size göre aldatmak, sevişmek,görüşmek,el ele tutuşmak mıdır sadece ?
Sevgi tamamiyle, ruh + beden + kalp + akıl ile birine bağlı olmakken. Sürekli rüyalarınıza giren 3 kere de olsa konuştuğunuz bir adam neyin nesi oluyor ?
Dahası siz olsaydınız, kocanız 3 değil 1 kere bile olsa eski sevgilisi ile faceten görüşmüş olsaydı, emin olun şüpheye düşerdiniz.
Buraya da "aaayyy kocam eski sevgilisi ile konuşmuşşşş" diye konu açardınız. Millet arama geçmişinden, kocasının eski kız arkadaşını arattığını görünce deliriyor. Konuşmak ne ki ?
Eski eskide kalır. Değil konuşmak, yüzüne tükürülmez geçmişte kalanın.
Mutlu ol diye aramış bir de. Ben olsam sen kimsin de bana mutluluk diliyorsun diye bağırırdım.

Son düzenleme:
Yeminle fuzulî bu konuyu okusa kalemini kırardı...

Böyle aşk ne aslı ile kerem'de ne ferhat ile şirin'de ne leyla ile mecnun'da ne de mem ile zin'de var..

X