Bak güzelim sen bence şunu ayırt edemiyorsun anladığım kadarıyla..konuyu kapattırmak için mesaj attım zaten dönüş yok henüz.
son kez size anlatıyorum.
olaylar burda çarpıtıldığı gibi gecenin körü mesajlaşma gidip buluşma yüz yüze konuşma şeklinde gerçekleşmedi.
bi yorumda yazdım zaten 3 kez konuştuğumuzu birinde evli olmadığımı ikisinde de ne konuşulduğunu..
lütfedip okursanız sevinirim.
onla konuştuğum konuların hiçbirinin içeriğinde ne duygusal ne de cinsel içerikli bişey geçmedi.
ben bu yüzden aldatmadığımı iddia ediyorum.
he eşimden gizli böyle bişey yapmam evet yanlış bu konuda haklısınız.
zaten o faceide kapattım tamamen iptal ettim.
derdim amacım hiçbi zaman onu aldatmak değildi yine söylüyorum aldatmadım aldatmam da.
bazı arkadaşların dediği gibi onu unutamamış olsam görüşürdüm herşey bi lafıma bakardı görüşmedim de.
ben sadece burda bana tuhaf gelen olaylar zincirini anlatıp içimi dökmek istedim.
haklı haksız konusu değildi bu aslında.
ben aldatmak istesem ya da aldatmış olduğum hissine kapılsam buraya da konu açmazdım
gider napacaksam onu yapıyo olurdum zaten.
sanırım bende de hata var çok fazla yere çekilebilecek şeyler yazdım net yazmadım bazı şeyleri.
kendim bekar bile olsam evli biriyle zaten ilişki kurmam zaten evlendiğini öğrendiğimde de ayrılmıştım ondan.
bu kadar çarpıtmaya olmayan şeyleri yorumlayıp başka şekillere sokmaya gerek yok.
yorum yapan herkese teşekkürler.
iyi akşamlar.
Dimi amabence kocana anlat bu sıkıntını..esler bırbırınden hıcbıse saklamamalı bence:131:
Sevgili konu sahibesi bence siz kocanizi sevmiyorsunuz, zaten sevmek icin de bir sebebiniz yok. Actiginiz konulari aynen yaziyorum:
kocamı artık gibi görüyorum
öküz kocam
biz kadınlar evlilikte neler bekliyoruz da mutsuzuz?
işimden memnun değilim şımarıkmışım
kocam azılı bir yobaz
kocam yanımdayken eski sevgilimle karsılastık
Yani durumun evrimini bence siz de goruyorsunuz.
1. Evliliginizin kotu oldugu acik, neden surduruyorsunuz?
2. Duygusal hayatiniz kotu oldugu icin eski sevgilinizi dusunuyorsunuz, sadece bosluktan yani. Evliliginizde mutlu olsaydiniz bu adam kafanizin icinde bu kadar olur muydu?
3. Eski sevgiliniz adam degil, ahiret vs diyip somuru yapiyor. Madem seviyormus, baska biriyle evlenmeseymis. Sizin duygusal boslukta oldugunuzu anlamis, heyecan pesinde.
Benim fikrim: Siz bu evlilikten mutlu degilseniz, surdurmeyin. Ama eski sevgilinizden de medet ummayin, sadece bilincaltinizin care olarak sarildigi bir dusunce o, sizinle sadece oynamak pesinde.
Bence kocanizi da, eski sevgiliyi de bos verin yeni bir hayata yelken acin