böyle bir şey yaşayan biri olduğunu sanmıyorum..

Bak güzelim sen bence şunu ayırt edemiyorsun anladığım kadarıyla..
Tamam bilinç altına yerleşmiş olabilir o adam.. Zamanında çokta sewmiş olabilirsin..
Ama bu adam seni terk etmiş, başkasıyla ewlenmiş..
Buda senin içine oturmuş belli ki ve hayal kırıklığı yaşamışsın we bu kişide bilinç altına iyice yerleşmiş sen ne kadar kabul etmesende..
Ve şunu en azından kabullenmeye başladın, ewet o adam 3 kerede olsa konuştun we eşinden gizli birşey yapmış oldun anladın mıı??
Yapmıcaktın, rüyana girdiği zaman gidip o facebook açmıcaktın.. O adamın geldin mi nerde kaldın yazısına da görmücektin bu kadar basit..
Sen açık kapı bırakmışşsın adama, isterse o kişi sana senede 3 kere yazmış olsun..
Yaptığın yalnış işte bu kadar basit..
Akıllandın da bence artık o adam rüyana bile girmemesi lazım bu gün itibariyle artıkk..........

offf hala ona onu sevdiğimi söylemedim ki aldatmış olayım diyorsun biz ne diyoruz sen ne diyorsun..

heee bacım hee sen aldatmadın kocan aldatmadı..

biz aldattık hey maşallah ya bence sende artık birşey yazma çünkü insanı fıtık edersin..

bence kocana anlat bu sıkıntını..esler bırbırınden hıcbıse saklamamalı bence:131:

ne yazikki bende aldattigini düsünüyorum, neden dersen bu senin icin aldatma degilse ve gercekten
masum biseyse esine anlat ve konu kapansin ama anlatamiyorsan eger bunda bisey vardir, cünkü
esinin hosuna gitmeyecek olan biseyi yapiyorsun sonucta, esine anlat ve sor bu 'aldatmak olmuyor'
dimi de, evet olmuyor derse diyecek bisey yok zaten

senin en büyük hatan bu kisiyi bu kadar severken 1 yil sonra evlenmen olmus bence
birde o kadar büyülü anlatmissinki gercekten hala seviyormus gibi, belki kendine bu
gercegi söylemekten cekiniyorsundur olabilirmi, yanlis oldugunu bildigin icin

yaşadığını anlattığın bu olaylar enteresan gerçekten..
açıkçası şaşırtıcı da..
ve bunu yaşayan için içinden çıkılmaz bi durum olsa gerek..

ama şöyle de bi gerçek var ki,benim için aldatmak illa fiziksel temas değildir..karşı cinse bakılan bir bakış,kısada olsa bi iç geçirme dahi aldatmaktır..hemde belki fiziken aldatmaktan daha acı..
üstelik eşinin tüm bunlardan haberi yok..

yaşadığın olaylara bişey diyemem,yorum yapamam..bunlar çoğu zaman elinde olmayan şeylerdir..
ama sahte dediğin face hesabına girmek ve "eski sevgilinle" yazışmak düpedüz aldatmadır..empati kur,ya eşin bunları yapıyor olsaydı???

eşine söyle ya da söyleme diyemem..ama söylersen büyük sorun olacağı kesin,herşeyden nem kapıyor demişsin çünkü..

vicdanına bırakıyorum olayı..içinden geldiği gibi yap..

Bence de kimse yaşamamıştır, oturup birini istemsiz istemsiz düşünüp sonra da karşılaştığını iddia ediyorsun.

Ama bence kafanda durmadan kurduğun için tesadüflere farklı anlamlar yüklüyorsun.

Siz eşinizle kördüğüm olamamışsınız . Vbutun bunların sebebi bence bu ,
Eşinle evlenirken gemileri yakmalıydın ,????soru işaretleriyle yaşanmazki ,tabi eşine adapte olamazsın

kesinlikle katılıyorum..ortada pek mutlu bir evlilik varmıs gibi dumuyor gercekten.....

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…