böyle bir şey yaşayan biri olduğunu sanmıyorum..

bence aksinide iddaa etseniz sizinde aklınızda ondan bir parça kalmış gerçekten eşinize sonsuz bir sevgiyle bağlı olsanız rüyalarınıza girmesini bahane edip onunla iletişim içinde olmazdınız kapatın o facebook hesabını girerse girsin rüyanıza niye onunla iletişime geçiyorsunuzki bilinçaltınızda o kadar yer etmişki ne zaman üzülseniz belliki yine ona malum oldumu diye düşünüyorsunuz sonundada rüyalarınıza giriyor ardarda garip olaylar yaşamış olabilirsiniz bunlara anlam yüklememeye çalışın

6. hissin kuvvetlı o kadar. ayrıca bence sureklı bılıncaltında o var, ıstemedende olsa onu dusunuyorsun, bılınc altında ne varsa ruyanda da onu gormen cok normal...

face hesabını kapat! kendıne bı mesgale bul, kurslara gıt, evde kocana pasta cupcake falan yap, oyalan. resımlerını cek, album yap kendıne. kurdela nakısı kursuna gıt, süper bısey vaktım olsa da gıtsem... senı oyalayacak farklı seylere yönel yani...

evet 6.hissim çok kuvvetlidir rüyalarımda başıma gelecek her şeyi görürüm..
belki de doğru söylüyosunuz sadece 6.histir.
en iyisi tamamen konusmayı kesmek
böylece daha cok aklımı karıstıramaz.

ya ben bu birilerinin zoruyla evlenenleri anlamıyorum anlamicamda
amacım kınamak değil kesinlikle haşa haddim değil
hadi kızı bir yere kadar anlarım ailesi kültürü işin içine girince mecbur kalabiliyor
ama erkek olan erkek anamın zoruyla evlendim nasıl diyebiliyor yaa aciz insan
bana bıcak dayasalar yinede evlenmeyi geçtim şurdan şuraya adım attıramazlar

6. 7. 8. 9. hissinizi bilmem ama şunu açık söyliyim.. böyle yaparak yani onunla konuşarak sebep ne olursa olsun. eşinize ihanet ediyosunuz. birde buraya açmışsınız konuyu. ne diyelim yani eşini bırak ona mı dön diyelim.. bırakın geçmişi artık evlisiniz siz..

ben zaten ona karşı bişey hissetmediğimi en başta da söyledim.böyle bişey diyin diye de açmadım konuyu.
başıma gelen tuhaf şeyleri paylaşmak istedim sadece eşime ihanet etmedim etmem de.
ne diyeceğinizi bilmiyorsanız ille de laf olsun diye yorum yazmanıza gerek yok.

ben de anlamıyorum ama onun ailesini ve yapısını biliyorum.
gerçekten de bunu yapacak yapıda insanlar.

ne diyeceğimi bilmesem yazmam zaten.. ayrıca kötü bişi demedim.. yaptığınız şeyin eşiniz duyması halinde ALLAH korusun. çok kırılacağı çok incileceği bi durumdur.
ben iyi bişi dedim size siz nasıl okudunuz anlamadım. eski sevgili ile görüşmek sebep ne olursa olsun asla meşru değildir.. asla kabul edilebilir değildir..
sizin için dedim ben bi burda değil aklınızdan da silmeye çalışın nereye kadar kafanıza takılacak.. rüyalara da fazla inmeyin. sizi sadece yıpratır.. evet ihanet dedim. çünkü sonu o demek olduğunu bilin ki erkenden tedbir alırsınız

Son düzenleme:

Bence de iletişimi tamamen kesin, ulaşmayın, ulaştırtmayın. Şu anda zaten anlamsız bir durumdasınız. Ortada aleni bir ihanet yok bir ilişki içerisinde değilsiniz ama kopmuş da değilsiniz. Birisi duysa, görse olay olur. Onu da geçtim bu adam gerçekten güvenilir biri olsaydı zamanında sizi bırakmazdı. En azından saygı duyuyorsa "ben başkasıyla evlendim" diyip o an ilişkisini bitirseydi. Ya da derdini paylaşsaydı böyle bir durum var diye. Evlilik de öyle kolay bir iş değil, kim bilir kaç zaman görüştü, gezdi, tozdu, konuşuldu da haberiniz yoktu. Kaç zaman aldatıldınız siz saf saf onu severken? Bırakın ve yüzüne bile bakmayın, size saygısızlık etmiş adamı hatıralarınızda taşımanıza bile yazık ki siz geleceğinize taşıma ihtimalindesiniz.
Çok geniş düşünerek soruyorum, diyelim ki konuştunuz devam ettiniz ve sadece hal hatır sorma bile olsa nereye kadar? Ya da birbirinize karşı hislerinizin olduğunu düşündünüz ne yapacaksınız? Yuvanızı mı dağıtacaksınız? Yani bu işin neresinden tutarsak tutalım sadece arkadaşça mesajlarla iletişim kursanız bile sonu yok. E neden zamanınıza yazık edesiniz?

Son düzenleme:
bana pek anormal gelmiyo yaşadıklarınız, rüyalara gelince ben kesinlikle bilinçaltı olduğunu düşünüyorum,
onunla görüştüğünüz bi facebook adresi var, istemeden de olsa düşünüyosunuz acaba yazmış mı etmiş mi diye..bence daha fazla görüşmeyin...

bencede psikoloğa gitmelisin. bi ilişkiden çıkıp heleki uzun bi ilişkiden sonra hemen evlenince böyle oluyo çok kızdığım bişey kimseden intikam almış olmuyosunuz olan size oluyo. bence siz onu hala unutamadınız oyüzden rüyanıza giriyo bilinçaltı diye bişey var hayatta çünkü. ha bide neden hala sahte hesap bile olsa konuşuyosunuz onunla ikinizde evlisiniz hiç etik değil

Bence size öyle geliyor. O kadar bilinçaltınızdaki normalde zaten yaşanacakları rüyanızda gördüğünüzü düşünüyorsunuz ya da öyle bilmek istiyorsunuz. Adam evliymiş zaten diyorsunuz ya sürekli görüşüyorduk dersanede orada burada diyorsunuz nasıl evli oluyor saçmala dediği zaman evlendiyse 1 ayda mı hemen evlendi size nasıl zaman ayırdı müstakbel eşiyle hiç mi görüşmedi. Madem sizi o kadar seviyordu ahirette bırakmıcam diyor önce bu dünyada bırakmasaydı madem herşeyinizi hissediyor neden başkasıyla evlendi hem de evli olduğunuzu bile bile nasıl size yazma cesareti buluyor bu cesareti siz veriyorsunuz bence inanmak istediğiniz şeye inanıyorsunuz eşinizi sevmiyorsunuz sevseniz onu çoktan silerdiniz rüyalarınıza da girmezdi. Hem hiç girmediğiniz öylesine açtığınz face hesabını nasıl biliyor da sizi ekliyor face kapatıp engellemeyi silmeyi neden denemediniz. Ayrılsa bile o adamdan sana yar olmaz bitmiş gitmiş eşinize yazık eşiniz böyle bir şey yapsa tepki vermez misiniz. Sizi bırakabildiğine göre bağ filan yokmuş aranızda. Uzak durun irtibatı koparın ve yuvanıza bakın hiçbir kanalda size ulaşamasın ve saçma sapan rüyamda gördün yok eşimden boşanıcam palavralarını atmasın yani.

Ben böyle şeylere çok kızıyorum
bir arkadaşım var kapalı sonuna kadar dışarı çıkmaz bilmem ne neyse okuldan beri senelerdir ilk defa yakın zamanlarda evine gittik görüştük
okul zamanında cıktıgı cocuktan bahsederken cok cok benzer seyler soyledi ama onun evlilik yılı sizinkinden daha uzun

diyorki oda benim için ölür , bende onun için ölürüm bilmem ne

içimden dedim içinize girdiğiniz kılığa bile yakışmıyorsun evli 2 cocuklu çok pardon kendini sala sala heryere salmış hala lise zamanında çıktığı çocuk için ölürmüş sonra dışarı cıkmıyor namuslu bak bak

Kesinlikle iletişimde bulunduğunuz face hesabını kapatmalısın.
Bu şekilde iletişimi devam ettiriyor olmak ileride başına dert açar.
Eşinin tepkisinin ne boyutta olacağını da yazmışsın.
Rüyalara ve diğer tesadüflere gelince olabiliyor bu tür açıklamakta zorlandığımız olaylar.
Bence üzerinde durma,iletişimini de kopardıktan sonra eminim bir süre sonra azalacaktır.
Ama sen hem bir şekilde iletişimdesin, bilinçaltında da bazı düşünceler var ki rüyalarına etki ediyor.

eşin böyle bir şey yapsa ne tepki verirsin? bu alenen aldatmadır. üstelik sadece eşlerinizi değil kendinizi de aldatıyorsunuz. bu hikayenin sonraki perdesi aşk itirafları ve sonrası malum. yapmayın böyle şeyler.

Ve

yazmayı unutmuşum

siz ufak çaplı eşinizi (cinsel mana dışında) aldatıyorsunuz sonra vay efendim rüyalarıma girmeyi başarıyor diyorsunuz
yapmayın ya biz kadınlar ne fenayız içinde bulunduğunuz durumu neredeyse fantastik bir hale cevireceksiniz bizide ucuracaksınız

bu duruma anlam yüklemeye çalışmaktan vazgeçerek başlayabilirsiniz ilk adıma.
size ihanet edip bir başkasıyla evlenen birine selam bile vermeyin.
kendinizi de aranızdakinin kutsal bir aşk olduğuna inandırmaktan vazgeçin.
karşınızdaki zamanında size ihanet etmiş, şimdi de söylemleriyle karısına ihanet içinde olan nankör bir adam.

di mi ama , bizim de ne aşk ama, boşverin çocuğu eşi sevdiğinize koşun deyip alkış tutmamız gerekiyor zaar
rüyalarda kavuşan aşıklar.... kocanızı aldatıyorsunuz bir de gelmiş ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ya pes...
bu arada şu face çok ocak söndürmeye devam edecek

arkadaşlar sandığınız gibi ben o faceten hergün oturup muhabbet etmiyorum 2 senedir 3 kere konuştuk sadece, öyle sürekli iletişim halinde değiliz..eşimi de aldatmadım çünkü ona karşı bi duygu besleyerek ya da bi beklenti içinde konuşmadık.
ama dediğiniz doğru yine de kapatmam gerek orayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…