- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
Bu derece bağınız kuvvetli olsa idi, çok aşık olsa idi neden başkasıyla evlendi?
Bu rüya ve hissetme olayının bağla ilgisi yok, ben de görürüm rüyalarımda aylardır konuşmadığım arkadaşlarımı. Hasta görürsem hastalardır veya hasta olurlar, cenaze görürsem cenazeleri vardır. Bu aranızdaki bağdan değil 6. histen kaynaklı bir durum sanırım.İkinizinki de kuvvetliymiş demek ki.
Yani öyle bir anlatılmış ki sanki adam zorla evlendirilmiş ve aşkından ölüyor, kavuşacağınız günü bekliyor.
Ortada aleni bir saygısızlık var, bunu hazmetmemelisiniz bence. Ve burada okuduğum konuların 30983573474895 tanesinde de gördüğüm gibi erkeklere cevap verirsen -ki bu cevap git istemiyorum bile olsa- umutlanıp aşktan ölüyormuş numaralarına giriyorlar.
Geçmiş gitmiş bitmiş çoluklu çocuklu iki insan, çok seviyorsa sizle evlenseydi, sevmiyorsa neden hala iletişim halindesiniz? Ortada amaçsız bir iletişim var. Ve iki tarafın eşi de durumdan bi haber, onları ve çocuklarınızı düşünüp bu anlamsızlığa son verin bence
evet 6.hissim çok kuvvetlidir rüyalarımda başıma gelecek her şeyi görürüm..
belki de doğru söylüyosunuz sadece 6.histir.
en iyisi tamamen konusmayı kesmek
böylece daha cok aklımı karıstıramaz.
6. 7. 8. 9. hissinizi bilmem ama şunu açık söyliyim.. böyle yaparak yani onunla konuşarak sebep ne olursa olsun. eşinize ihanet ediyosunuz. birde buraya açmışsınız konuyu. ne diyelim yani eşini bırak ona mı dön diyelim.. bırakın geçmişi artık evlisiniz siz..
ya ben bu birilerinin zoruyla evlenenleri anlamıyorum anlamicamda
amacım kınamak değil kesinlikle haşa haddim değil
hadi kızı bir yere kadar anlarım ailesi kültürü işin içine girince mecbur kalabiliyor
ama erkek olan erkek anamın zoruyla evlendim nasıl diyebiliyor yaa aciz insan
bana bıcak dayasalar yinede evlenmeyi geçtim şurdan şuraya adım attıramazlar
ben zaten ona karşı bişey hissetmediğimi en başta da söyledim.böyle bişey diyin diye de açmadım konuyu.
başıma gelen tuhaf şeyleri paylaşmak istedim sadece eşime ihanet etmedim etmem de.
ne diyeceğinizi bilmiyorsanız ille de laf olsun diye yorum yazmanıza gerek yok.
evet 6.hissim çok kuvvetlidir rüyalarımda başıma gelecek her şeyi görürüm..
belki de doğru söylüyosunuz sadece 6.histir.
en iyisi tamamen konusmayı kesmek
böylece daha cok aklımı karıstıramaz.
Ve
yazmayı unutmuşum
siz ufak çaplı eşinizi (cinsel mana dışında) aldatıyorsunuz sonra vay efendim rüyalarıma girmeyi başarıyor diyorsunuz
yapmayın ya biz kadınlar ne fenayız içinde bulunduğunuz durumu neredeyse fantastik bir hale cevireceksiniz bizide ucuracaksınız