böyle bir şey yaşayan biri olduğunu sanmıyorum..

bana ilginç gelen kısmı onca tesadüf hayatımın her deliğinden çıkması başka bişey değil.
ben ona seni seviyorum seni özledim unutamadım görüşelim gibi şeyler söylemedim ki aldatmış oluyum.
bikere bile yüzyüze görüşmedim ne o evliyken ne ben evliyken sadece karşılaştık.
o hesaptan da ona söylediğim birinde bu konuyu kapatması evliliğine bakması(ben o zaman evli değildim)
ikincisinde girdim, biliyorum çok üzülüyosun bu ara falan yazdı girer girmez ben de bidaha yazma evlendim dedim
üçüncüsü de karşılaştıktan sonra ilk kez ben yazdım ne istiyosun benden niye çıkmıyosun hayatımdan diye
bu konuşmaların toplamı 1 sayfayı bulmaz
bunun adı aldatmaksa evet aldattım

amacınız ne ne duymak istiyosunuz.. arkdaşların hepside aynı fikirde. devamı halinde hatta unutmamanız halinde sonu hüsran.. hemde ALLAH korusun büyük bi hüsran. sizde kalkmış bu aldatmaksa evet aldattım diyosnuz artistlik yaparak. ne deseydik. çok iyaptın bence onla görüş adama günah sanada günah belki yeni bi aşk doğar falan mı. kızım yapılan yanlış niye kabul etmiyosun..

ya o adam birgün kocana biz bi iki defa yazıştık dese ne olur.... bunu hiç unutma (ALLAH korusun)

unutman gerek silmen gerek konuyu buraya değil kendine bile açmaman gerek.. ne istiyosun anlamadık ki..

Son düzenleme:
işte vicdan azabı duymamın sebebi de bu zaten..
bişey yapmadığımı kendim biliyorum ama eşim bunu bilse çok üzülürdü.

Canım bişey yaptığın için vicdan azabı duyuyorsun.
Yaptığın bu şey boyut değiştirmeden bu defteri kapat.
Düşüncelerini eşine ve evliliğine odakla.
Ancak bu şekilde bişey yapmamış olursun.
Eşini aldatıyorsun demiyorum ama eşinden gizli bişeyler yaptığın ortada.
An gelir o adam aranızdaki iletişimin hiç kopmadığını,sürekli görüştüğünüzü filan söyler.
Açıklayamamazsın da kimseye.
Kendini durduk yerde zora sokma...

bu akşam da kocanın 6. hissi kuvvetlenip buraya bu konuyu açtığını görürmüş...
amaan neyse, madem bilse beni öldürür filan diyosun dikkat et de okumasın yazdıklarını :KK14:

Son düzenleme:
evet kocama yazık..
bundan dolayı vicdan azabı duyuyorum.
eski sevgilime karşı hiçbi duygu beslemediğimi biliyorum.
ama bu adamı hayatımdan da çıkaramıyorum
ne zaman çıkardığımı sansam anlattığım gibi hayatımın biyerlerinden çıkıp "ben burdayım,çıkaramazsın beni hayatından" diyor.

size nacizane tavsiyem fake face hesabınızı kapatın..bakmayın..
madem ki ortak hiçbir arkadaşınız yok..madem ki tek iletişim face ile...yeter yani bu kadar basit bir yol varken neden face hesabınız var..fake bile olsa..fake de ne demekse..
rüyalarınıza da aldırış etmeyeceksiniz..başka bir yolu yok yani..aklınız onda değilse böyle yapmanız en doğru olan..
he yılda 1 ankara ya gittiniz..karşılıştınız..merhaba dersiniz demezsiniz o sizin bileceğiniz şey..ama abartıp da hisstemiştim..yok öyleydi yok böyleydi diye yazarsanız aklınızdan çıkaramadığınızı düşünecek herkes .ve ben de ..

ayrıca annesi için de çirkef çingene gibi bir tabir kullanmışsınız ki ona bayağı bir kızgınsınız belli..geçmişte kalmış şeyler için böyle konuşmayın..bitmiş gitmiş ..önünüze bakın ..

amacınız ne ne duymak istiyosunuz.. arkdaşların hepside aynı fikirde. devamı halinde hatta unutmamanız halinde sonu hüsran.. hemde ALLAH korusun büyük bi hüsran. sizde kalkmış bu aldatmaksa evet aldattım diyosnuz artistlik yaparak. ne deseydik. çok iyaptın bence onla görüş adama günah sanada günah belki yeni bi aşk doğar falan mı. kızım yapılan yanlış niye kabul etmiyosun..

unutman gerek silmen gerek konuyu buraya değil kendine bile açmaman gerek.. ne istiyosun anlamadık ki..

ya siz tuhaf mısınız böyle şeyleri nerden uyduruyosunuz
ben buraya ohhh bakın ne güzel şeyler yapıyorum diyerek mi açtım
sadece kafam karışık bu olanlara anlam veremiyorum dedim bu anlatılanların özünde
yaptığımın ne sebeple olursa olsun doğru olmadığını biliyorum
buraya da birileri "evet doğru yapıyosun" ya da "hayır yanlış yapıyosun tü kaka" desin diye yazmadım.
bunu devam ettirmek niyetinde de değilim zaten beni bu noktaya getiren facebook yazışmaları da değildi.

size nacizane tavsiyem fake face hesabınızı kapatın..bakmayın..
madem ki ortak hiçbir arkadaşınız yok..madem ki tek iletişim face ile...yeter yani bu kadar basit bir yol varken neden face hesabınız var..fake bile olsa..fake de ne demekse..
rüyalarınıza da aldırış etmeyeceksiniz..başka bir yolu yok yani..aklınız onda değilse böyle yapmanız en doğru olan..
he yılda 1 ankara ya gittiniz..karşılıştınız..merhaba dersiniz demezsiniz o sizin bileceğiniz şey..ama abartıp da hisstemiştim..yok öyleydi yok böyleydi diye yazarsanız aklınızdan çıkaramadığınızı düşünecek herkes .ve ben de ..

ayrıca annesi için de çirkef çingene gibi bir tabir kullanmışsınız ki ona bayağı bir kızgınsınız belli..geçmişte kalmış şeyler için böyle konuşmayın..bitmiş gitmiş ..önünüze bakın ..

sonunda olayları çarpıtmadan anlayıp yorum yapan biri oldu
teşekkür ederim gerçekten.

Kocanı sanalda aldattığının farkında mısın?

6.hisleriniz ikinizin de çok tutmuş ama umarım eşinin de 6. hissi kuvvetlli değildir :KK14: eşine yazık.

sadece kafam karışık bu olanlara anlam veremiyorum dedim bu anlatılanların özünde
buraya da birileri "evet doğru yapıyosun" ya da "hayır yanlış yapıyosun tü kaka" desin diye yazmadım.
bunu devam ettirmek niyetinde de değilim zaten beni bu noktaya getiren facebook yazışmaları da değildi.

evet evet biz tuhafız. bütün tuhaflar da burda seni buldu :KK14:
yoksa senin ki gayet doğal.........

arkadaşlar sandığınız gibi ben o faceten hergün oturup muhabbet etmiyorum 2 senedir 3 kere konuştuk sadece, öyle sürekli iletişim halinde değiliz..eşimi de aldatmadım çünkü ona karşı bi duygu besleyerek ya da bi beklenti içinde konuşmadık.
ama dediğiniz doğru yine de kapatmam gerek orayı.

Pardonda ne iki senede 3 defası adamla baya baya muhabbet ediyorsunuz ne zaman rüyanıza girse -güya- size yazıyor eh siz de ona yok yolda karşılaşmalar, eşinden ayrılacağını size anlatması filan kaç üç kere. Kaldı ki sizin hiç kullanmadığınız face hesabından sizi buluyor ekliyor ve sizde evli olduğunuz halde ve o da evli olduğu halde ekliyorsunuz neden? ne beklentiyle? sanal alemde neden muhabbet etmek istediniz. Bu tür konuşmalar ona cesaret veriyor sizin de eşinizi sevmediğiniz hissini uyandırıyor karrı taraftan. Rüya olayı zaten ayrı saçma rüya dediğimiz sadece bilinçaltı. Yoksa bu kadar bağı olan bir insan insanı aldatamaz. Yani üzülse sevinse sıkıntıda olsa rüyamda görüyorum deyip acaba gerçekten öyle mi diye muhabbet etmek bir duygu beslemek değil mi banane nasılsa nasıl der geçerim düşünmeseniz emin olun rüyanıza girmez onca sene sonra bunu eşinize yapmayın çünkü eşinizden olursunuz yine o adamdan hayır gelmez.

Canım bişey yaptığın için vicdan azabı duyuyorsun.
Yaptığın bu şey boyut değiştirmeden bu defteri kapat.
Düşüncelerini eşine ve evliliğine odakla.
Ancak bu şekilde bişey yapmamış olursun.
Eşini aldatıyorsun demiyorum ama eşinden gizli bişeyler yaptığın ortada.
An gelir o adam aranızdaki iletişimin hiç kopmadığını,sürekli görüştüğünüzü filan söyler.
Açıklayamamazsın da kimseye.
Kendini durduk yerde zora sokma...

evet aynen öyle oldu..
doğru söylüyosunuz en başta bigün bile cvp yazmamalıydım..
teşekkür ederim anlamaya çalışıp o şekilde yorum yaptığınız için..

işte ablacım kardeşim ne desem bilmiyorum.. konuyu açarak bişileri alevlendirmiş olursunuz. nereye varmak istiyosunuz ki.

imtihanlar vardır sizde onlardan birini yaşıyorsunuz.. takılmayın rüyaya müyaya...
konulara anlam veremiyorum diye çıkmışsınız da. zaten bir anlamı yok bunu bilin en azından

Sizi bu noktaya getiren tabii ki facebook yazışmalarıydı neydi yani rüyanızda görüp acaba beni seviyor mu dediniz hala beni mi düşünüyor dediniz belki de dediniz öyle düşünmüyor olsanız eklemezdiniz yani. 3 sene sonra bile rüyanıza giriyorsa birşeyler hissedip düşünüyorsunuzdur hiç öyle doğa üstü şeyler yaratmaya çalışmayın. Ne yapmalıyım diyorsun bizde gerekeni söylüyoruz. Kafam karıştı diyorsun nasıl bir kafa karışıklığı bu bir de boşanacakmış ne yani o baoşansa gel birlikte olalım dese gidecekmisiniz öyle de güzel diyorunuz ki ahirette de olsa bırakmazmış bunu diyen bir adamla konuşmak aldatmak değil mi bile bile hemen silmeniz gerekirdi. Siz başkasına aitsiniz artık eviniz yuvanı var neden karşı tarafa ümit veriyorsunuz. Peki bize neyi soruyorsun ne diyelim yani enteresan rüyana giriyorsa seni unutmamış o da boşansın sende boşan evlenin dememizi bekliyordun herhalde.

Selamlar...

Konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum..Evliyim 1 sene oldu sayılır..
Evlenmeden 4 yıl önce biten bir ilişkim vardı..3 sene sürmüştü ilk aşkımdı.En başından belirteyim ki şu an tek bir ortak arkadaşımız yok.

Birbirimizi çok fazla seviyorduk.3 sene boyunca okulda, dershanede her yerde beraberdik.Daha sonraları aramızda tuhaf bir şey oluşmaya başladı.İkimiz de birbirimize dair şeyleri rüyamızda görebiliyorduk.Aramızda böyle bir bağ oluşmuştu.Uzak kaldığımız zamanlar onun sıkıntılı olduğunu görüyordum, konuşuyorduk ve gerçekten sıkıntılı olduğunu anlatıyordu ya da benden sakladığı şeyleri görebiliyordum rüyamda.En son ayrılmaya yakın onun başkasıyla evlendiğini görmüştüm.Onu aramıştım ağlaya ağlaya saçmalama falan demişti bana.Sonra saçma bir sebepten 1 ay ayrı kalmıştık..O 1 ayın sonunda bi şekilde onun gerçekten bana "saçmalama" dediği sırada evlendiğini öğrendim..Ve tabi sonunda ayrıldık.1 sene sonra ben de evlendim.Evlenmemden önceki hafta beni aradı, "lafı çok uzatmicam, umarım mutlu olursun" dedi ve kapattı.Evleneceğimi yakın 3-5 arkadaşımdan başka kimse bilmiyodu onlar da onu tanımaz etmez zaten.

Ama o bağ gitmedi aramızdan, kaybolmadı bi türlü.Daha ben evlenmeden önce rüyamda onun çocuğunun olduğunu gördüm ertesi gün faceten baktım gerçekten çocuğu olmuş.Birbirimize çok uzak yerlerde oturuyoruz.Şehir merkezine gittiğimde (Ankara'da)içimde bi anda bi his oluştu geçenlerde, kesin şimdi onu görücem dedim ve tahmin edin noldu gerçekten de onu gördüm ve bana ne dedi biliyo musunuz? "seni burda görüceğimi biliyodum".Bunu duyunca şaşırmadım açıkçası..Bunda ne var demeyin, 1 yıldır ilk kez oraya gittim,günlük hayatımda onu hiç düşünmüyorum ve onun iş yeri orda değil benim de değil oraya yakın falan da oturmuyoruz vs vs.

Evliliğimde çok sıkıntılı dönemler yaşadığım zamanlarda rüyamda hep onu gördüm.Rüya hep aynıydı.Ben hasta yatağımda yatıyorum ve o benim yanıbaşımdaki sandalyeye oturmuş bana çorba içiriyor.İyi olucaksın diye teselli ediyor.Gelelim asıl konuya.

Eskilerden kalma fake bi hesabım var facete, fake dediğim foto falan hiçbişey yok kullanmıyorum.Bana ordan mesaj atıyor ara sıra şu an mutluysam mutlu olduğumu bildiğini söylüyor, üzgünsem canını sıkma diye mesajlar atıyor fakat tacizkar şekilde değil.Onunla konuşmak istemiyorum ona cevap vermeyeceğimi konuşmamızın doğru olmadığını söyledim.O facebooka bazen aylarca girmiyorum, o zamanlarda gecelerce üst üste rüyalarıma giriyor."Seni özledim nerdesin konuşalım" diyor rüyamda.Ben o rüyaların baskısıyla facebooka girdiğimde de "sonunda geldin" diyor(ama o zamana kadar hiç mesaj atmamış, resmen o gün gireceğimi biliyor).Biz onla sevgiliyken "nolursa olsun, ayrılsak bile, biz bigün senle bi araya gelicez" derdi.Hala da böyle söylüyor.Evlendiğimi öğrendiği zaman da aynı şeyi söyledi "bu dünyada olmadı ama öbür dünyada seni asla bırakmicam" dedi.Bigün uzun uzun konuştuk arkadaşça eşiyle boşanmak istediğni söyledi ben de ona uzun uzun hata ettiğini anlattım.Küçücük çocuğu var, gencecik karısı..Bana "söylediklerinin hepsi doğru da insan kaç kere aşık olur ki hayatta" dedi..(bu arada zorla evlendirildi annesi çirkef çingenenin tekiydi adetleri böyle)

Arkadaşlar kısacası durum bu..Adam resmen rüyalarıma girmenin yolunu biliyor.4 sene önce ayrıldık ama bu olay ne böyle?Kocamla ilgili hiçbi sorunum yok pek çok şeyiyle ilgili sıkıntı çektim ama onu çok seviyorum, evliliğimizi ayakta tutan şey sevgi zaten.Artık rüyalarımdan çıksın istiyorum 3-5 ayda bir de olsa ne zaman onu göreceğimi sezsem bi kere de yanılmak istiyorum.Kendimi kocamı aldatıyo gibi hissediyorum.Bu durum öyle manyakça bişey ki bigün gerçekten bi araya geleceğimiz düşüncesine inanmaya başladım çünkü burda bahsetmediğim onca tuhaf şey oluyor hayatımda.aklıma bile gelmeyen şeyler ona çıkıyor.mesela geçenlerde rasgele bi şarj aleti almak için dükkana girdim bu olay 3 gün önce oluyor adama sordum sizde var mı diye bilmiyorum bi arkadaşı arayım dedi aradı hoparlöre verdi telefonu koydu masasına çalıyor telefon ve şok ekranda onun adı ve numarası açtı "alo" dedi koşarak çıktım istemiyorum dedim.bu neydi şimdi anlamadım o o sektörde bile çalışmıyor halbuki.

Bu tarz belki yüzlerce olay anlatabilirim.Bi psikoloğa mı gitsem bilmiyorum..Kocam böyle bi durumda olduğumu bilse beni boğazlar öldürür zaten herşeyden nem kapıyo..Off içimi döktüm işte.Okuyanlara teşekkürler.

farkindamisin o adam sizi terketmis
sizi mutsuzluga suruklerken kendi mutlulugu yasamis (evlenmis)
Simdi ise siz mutlusunuz.o da size yasattigi acilarin ceremesini cekiyor:KK47:
suanda resmen seni kullanmaya calisiyir
bosanirsam pitirday var elimde diye dusunuyor
sizi hala sevdigini falan sanmayin

Sevseydi birakmazdi(hadi diyelim mecbur kaldi)
Severek ayrilir durumunu sana anlatirdi

ama o baska bir bahaneden ayrilmis bahane olmus yani

arkasim sakin ama sakin hata yapma birak cikar hayatindan

Buraya gelip eşim eski sevgilisiyle 1 sene içinde 3 defa başka bir facebook hesabından görüşme yapmış deseydiniz,adamın ne namussuzluğu,ne alçaklığı kalırdı.Hemen boşanmanızı tavsiyesinde bulunurdu bayanlarımız..Ama maşallah konu sahibi kadın olunca ortalık süt liman..Ah canım kıyamam..

Pardonda ne iki senede 3 defası adamla baya baya muhabbet ediyorsunuz ne zaman rüyanıza girse -güya- size yazıyor eh siz de ona yok yolda karşılaşmalar, eşinden ayrılacağını size anlatması filan kaç üç kere. Kaldı ki sizin hiç kullanmadığınız face hesabından sizi buluyor ekliyor ve sizde evli olduğunuz halde ve o da evli olduğu halde ekliyorsunuz neden? ne beklentiyle? sanal alemde neden muhabbet etmek istediniz. Bu tür konuşmalar ona cesaret veriyor sizin de eşinizi sevmediğiniz hissini uyandırıyor karrı taraftan. Rüya olayı zaten ayrı saçma rüya dediğimiz sadece bilinçaltı. Yoksa bu kadar bağı olan bir insan insanı aldatamaz. Yani üzülse sevinse sıkıntıda olsa rüyamda görüyorum deyip acaba gerçekten öyle mi diye muhabbet etmek bir duygu beslemek değil mi banane nasılsa nasıl der geçerim düşünmeseniz emin olun rüyanıza girmez onca sene sonra bunu eşinize yapmayın çünkü eşinizden olursunuz yine o adamdan hayır gelmez.

tüm yazılanları okumadan yorum yazmayın lütfen.
baya muhabbet ettiğimi nerden çıkardınız.
eşinden ayrılcağını bana anlattığında ben daha evli değildim.
benim o face hesabım facebook çıktığı günden beri var yani o da biliyodu zaten onu.
ben eklemedim o da eklemedi eklemeden mesaj attı
sanal alemde muhabbet etmedim ayrıca tekrar yazamicam ne konuşulduğunu önceki yorumlarda yazdım zaten.

allah alllah her gün biz niye milletin kocam facete bi kızı aratmış boşanmalıyım topiklerinde konuşup duruyoruz yaa

erkek yapınca aldatma kadın yapınca rüyamı oluyo:26:

X