Selamlar...
Konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum..Evliyim 1 sene oldu sayılır..
Evlenmeden 4 yıl önce biten bir ilişkim vardı..3 sene sürmüştü ilk aşkımdı.En başından belirteyim ki şu an tek bir ortak arkadaşımız yok.
Birbirimizi çok fazla seviyorduk.3 sene boyunca okulda, dershanede her yerde beraberdik.Daha sonraları aramızda tuhaf bir şey oluşmaya başladı.İkimiz de birbirimize dair şeyleri rüyamızda görebiliyorduk.Aramızda böyle bir bağ oluşmuştu.Uzak kaldığımız zamanlar onun sıkıntılı olduğunu görüyordum, konuşuyorduk ve gerçekten sıkıntılı olduğunu anlatıyordu ya da benden sakladığı şeyleri görebiliyordum rüyamda.En son ayrılmaya yakın onun başkasıyla evlendiğini görmüştüm.Onu aramıştım ağlaya ağlaya saçmalama falan demişti bana.Sonra saçma bir sebepten 1 ay ayrı kalmıştık..O 1 ayın sonunda bi şekilde onun gerçekten bana "saçmalama" dediği sırada evlendiğini öğrendim..Ve tabi sonunda ayrıldık.1 sene sonra ben de evlendim.Evlenmemden önceki hafta beni aradı, "lafı çok uzatmicam, umarım mutlu olursun" dedi ve kapattı.Evleneceğimi yakın 3-5 arkadaşımdan başka kimse bilmiyodu onlar da onu tanımaz etmez zaten.
Ama o bağ gitmedi aramızdan, kaybolmadı bi türlü.Daha ben evlenmeden önce rüyamda onun çocuğunun olduğunu gördüm ertesi gün faceten baktım gerçekten çocuğu olmuş.Birbirimize çok uzak yerlerde oturuyoruz.Şehir merkezine gittiğimde (Ankara'da)içimde bi anda bi his oluştu geçenlerde, kesin şimdi onu görücem dedim ve tahmin edin noldu gerçekten de onu gördüm ve bana ne dedi biliyo musunuz? "seni burda görüceğimi biliyodum".Bunu duyunca şaşırmadım açıkçası..Bunda ne var demeyin, 1 yıldır ilk kez oraya gittim,günlük hayatımda onu hiç düşünmüyorum ve onun iş yeri orda değil benim de değil oraya yakın falan da oturmuyoruz vs vs.
Evliliğimde çok sıkıntılı dönemler yaşadığım zamanlarda rüyamda hep onu gördüm.Rüya hep aynıydı.Ben hasta yatağımda yatıyorum ve o benim yanıbaşımdaki sandalyeye oturmuş bana çorba içiriyor.İyi olucaksın diye teselli ediyor.Gelelim asıl konuya.
Eskilerden kalma fake bi hesabım var facete, fake dediğim foto falan hiçbişey yok kullanmıyorum.Bana ordan mesaj atıyor ara sıra şu an mutluysam mutlu olduğumu bildiğini söylüyor, üzgünsem canını sıkma diye mesajlar atıyor fakat tacizkar şekilde değil.Onunla konuşmak istemiyorum ona cevap vermeyeceğimi konuşmamızın doğru olmadığını söyledim.O facebooka bazen aylarca girmiyorum, o zamanlarda gecelerce üst üste rüyalarıma giriyor."Seni özledim nerdesin konuşalım" diyor rüyamda.Ben o rüyaların baskısıyla facebooka girdiğimde de "sonunda geldin" diyor(ama o zamana kadar hiç mesaj atmamış, resmen o gün gireceğimi biliyor).Biz onla sevgiliyken "nolursa olsun, ayrılsak bile, biz bigün senle bi araya gelicez" derdi.Hala da böyle söylüyor.Evlendiğimi öğrendiği zaman da aynı şeyi söyledi "bu dünyada olmadı ama öbür dünyada seni asla bırakmicam" dedi.Bigün uzun uzun konuştuk arkadaşça eşiyle boşanmak istediğni söyledi ben de ona uzun uzun hata ettiğini anlattım.Küçücük çocuğu var, gencecik karısı..Bana "söylediklerinin hepsi doğru da insan kaç kere aşık olur ki hayatta" dedi..(bu arada zorla evlendirildi annesi çirkef çingenenin tekiydi adetleri böyle)
Arkadaşlar kısacası durum bu..Adam resmen rüyalarıma girmenin yolunu biliyor.4 sene önce ayrıldık ama bu olay ne böyle?Kocamla ilgili hiçbi sorunum yok pek çok şeyiyle ilgili sıkıntı çektim ama onu çok seviyorum, evliliğimizi ayakta tutan şey sevgi zaten.Artık rüyalarımdan çıksın istiyorum 3-5 ayda bir de olsa ne zaman onu göreceğimi sezsem bi kere de yanılmak istiyorum.Kendimi kocamı aldatıyo gibi hissediyorum.Bu durum öyle manyakça bişey ki bigün gerçekten bi araya geleceğimiz düşüncesine inanmaya başladım çünkü burda bahsetmediğim onca tuhaf şey oluyor hayatımda.aklıma bile gelmeyen şeyler ona çıkıyor.mesela geçenlerde rasgele bi şarj aleti almak için dükkana girdim bu olay 3 gün önce oluyor adama sordum sizde var mı diye bilmiyorum bi arkadaşı arayım dedi aradı hoparlöre verdi telefonu koydu masasına çalıyor telefon ve şok ekranda onun adı ve numarası açtı "alo" dedi koşarak çıktım istemiyorum dedim.bu neydi şimdi anlamadım o o sektörde bile çalışmıyor halbuki.
Bu tarz belki yüzlerce olay anlatabilirim.Bi psikoloğa mı gitsem bilmiyorum..Kocam böyle bi durumda olduğumu bilse beni boğazlar öldürür zaten herşeyden nem kapıyo..Off içimi döktüm işte.Okuyanlara teşekkürler.