- 28 Mart 2015
- 672
- 1.496
- Konu Sahibi mein_traume
cevabı siz de biliyorsunuz :)
ya ben şu erkeklerdeki özgüvene hastayım. bizim tırt erkeklerdeki özgüven kadınlarımızda olsa ülkemiz çoktan uçmuştu. çok merak ediyorum, senden hizmet vs bekleyen adam karşılığında sana ne verecekmiş?
yatakta mı çok iyi olacak sanki?
ya da harika bir baba mı olacak?
ne veriyor ki bunlar karşılığında?
Ne güzel söylediniz agziniza saglik.
Ayrica türk erkegi dünya capinda yatakta en kötü performansi sergileyenler arasindaymis, yurt disinda yasadigim ülkenin bir gazetesinde okumustum.
Bu egolari zaten her yönden farkli ülkelerin erkeklerinden bin kat tirt, ve bin kat basarisiz olmalarindan kaynaklaniyor.
O ezik egolarini, kadinlarimiza türlü yükler bindirerek tatmin etmeye calisiyorlar - yerseniz.
Bide hallerine bakmazlar o kos koca göbeklerindende utanmayip, " kadin dedigin bidi bidi bidi" gibi sacma cümleler, aman yarabbim sana geliyorum.
Konu sahibi, bende 30 yasindayim, iyi bir meslegim var. Sizinde tecrübe ettiginiz üzere, benimde maasima, gelirime giderime, ilginc derecede merak saran erkekler cikiyor karsima.
Esra Erol'da, evin varmi araban varmi diye soru soran kadinlardan hic farklari kalmamis inanin ki, rezillik diz boyu..
Elalemin ayisina dadilik yapacagima, evlenmem daha iyi.