- 6 Eylül 2018
- 21
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi Sabirsiz97
-
teşekkürler yorumlarınız için ama kendisi çok sakin birisi bir anlaşmazlık olduğunda bence hiç dert etmeyecek çözüm üretecek bir yapıya sahip yani sevgilisi felan olmamış sebebi ise kendine güvensizlik duyması biraz da dinine bağlı birisi yani hem aile yapısı da muhafazakar olduğu için böyle şeyler hoş karşılanmaz diye düşünüyorum bunları çalışan arkadaşından öğrendim o da çok iyi çocuktur temiz düzgün kötü alışkanlığı yok tanısan sende hak verirsin dedi genelde böyle erkekler lisede felan tercih edilmez ya hani öyle bişey galiba :))))Bir deneyin şansınızı tabi. Ama kendinizi çok kaptırmışsınız gibi geldi. İkinizinde daha önce sevgilisinin olmaması sizi cezbetmiş ama bence büyük dezavantaj. Birbirinizi anlamama, üzme ihtimalinizi arttırabilir bu durum. Çok kapılmamaya dikkat edin.
yani çok utangaç değil öyle ama biraz yüzünden anlaşılıyor gibi efendi birisi iyi birisi olduğu yüzünden belli yani bunu kalbimle hissedebiliyorummmmm :))efendi tanımlamanız utangaç olmaksa daha dikkatli olun. siz hedefe odaklanmışsınız zaten hayırlısı olsun hakkınızda. tamam lisans mezunusunuz
yok öyle değilim de ne biliyim işte aradığım kişinin özellikleri var yani o yüzdenfazla hevesli gorunme bacim o da seni goruyor emin ol isterse adim atar zaten sen gidip boynuna sarilip benim aradigim sensin haydi gidip evlenelim diyecek.gibisin sakin ol sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?