Böyle bir erkek ile tanıştım Tecrübeleriniz çok önemliii :)))

Sabirsiz97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
21
9
1
35
merhaba ben 25 yaşındayım ve bir şirkette tasarım bölümünde çalışıyorum lisans mezunuyum şirketimizin bilgi işlem biriminde bir genç var kendisi bizim birime geldi ve bilgisayar problemimizi çözdü onu orada gördüm kendisi çok çekingen ve utangaç bir tip yani efendi diyeceğimiz cinsten birisi ara sıra molalarda sigara içerken görüyorum yanına gitmeye bende çekiniyorum ben lisans mezunuyum o da mühendis olarak işe yeni başlamış (geldiğinde biraz sohbet açmaya çalışmıştım)

tip olarak yakışıklı değil ama normal birisi ama konuşması çok etkileyici ve kendinden emin birisi gibi duruyor
o birimde çalışan bir arkadaşım var bugün onunla görüştüm özel olarak sohbet ettik onun söylediklerini duyunca daha da bir etkilendim diyebilirim

benim daha önce hiç sevgilim vb olmadı çünkü erkeklere güvenemiyorum güzel olduğum söylenir çok çıkma teklifi aldım ama hiçbirisini kabul etmedim çünkü günümüzde erkeklerin çoğu farklı ben hep farklı birisini bekledim galiba buldum :))))

arkadaşımın dediğine göre fazla konuşmayan işine bağlı sempatik birisi ailesiyle yaşıyor ve kendi arabasını yeni almış
sigara bağımlısı ve onunda hiç flörtü olmamış sebebi ise kendisine önceden güveni yokmuş özgüveni yokmuş yani kendini beğenmeyen çirkin bulan bir arkadaşmış buu ama ben çok beğendim

hareketlerini görseniz böyle çok sakin iyi huylu konuşması güzel ve etkileyici sana aniden gelip şunu yap dese hemen yaparsın yani o derece bir karizması var galiba insanları kolay etkileyip yönetebiliyor

çalıştığı birimde gayet sevilen birisi ve 2 gün sonra namaz kıldığını öğrendim çok mutlu oldum diyebilirim böyle birinden sizde dinine bağlı olduğunu beklersiniz ve beklediğim gibi çıktı tam evleneceğim erkek diye düşünüyorum ÇOK SEMPATİK HAREKETLERİ VAR YANİ CIVIK TA DEĞİL SOMURTKAN DA DEĞİL
böyle birisini ilk defa görüyorum diyebilirim genelde bizim birime gelen tipler cıvık sohbeti samimiyetsiz tiplerdi ama bu gerçekten işini yapmak isteyen birisi

ciddi olmaya çalışsada ister istemez güldürebiliyor yani ne bileyim sempatiklik ve karizma aynı anda var gibi

Birde müzik tarzı biraz farklıymış şu apaçi dediğimiz tiplerin müzikleri olur ya arabada sürekli o tür şeyler çalıyormuş yani ne bileyim işte

(böyle gün gün yazıcam aslında kendisiyle muhabbet kurarsam yine yazarım)

KISACA İYİ BİR ADAMA DENK GELDİM ACELE Mİ ETSEM SEVGİLİSİ NİŞANLISI SÖZLÜSÜ YOK AİLESİ EVLENDİRMEK İSTİYOR AMA İŞİNİN OTURMASINI BEKLİYORMUŞŞŞ :))))))

BUGÜN MOLAYA ÇIKTIĞINDA YANINA GİDİP SOHBET Mİ ETSEM NAPSAMM Kİ?????

değerli insanlar kusura bakmayın biraz kafam karışık tam derdimi anlatamamış olabilirim bugün zaten pek iyi hissetmiyorum kendimi )

Molalarda yanına gidip sohbet edebilirsin eğer o da seninle sohbet ediyorsa ilgi gösteriyorsa zamanla anlarsın zaten hayırlısı olsun

Acele etmeyin derim birden hoplamayın yani
Ama geçerken görünce bi selamla başlayın
Devamını getirirse ne ala yoksa peşinden koşmaya gerek yok

teşekkürler yorumlarınız için ama kendisi çok sakin birisi bir anlaşmazlık olduğunda bence hiç dert etmeyecek çözüm üretecek bir yapıya sahip yani sevgilisi felan olmamış sebebi ise kendine güvensizlik duyması biraz da dinine bağlı birisi yani hem aile yapısı da muhafazakar olduğu için böyle şeyler hoş karşılanmaz diye düşünüyorum bunları çalışan arkadaşından öğrendim o da çok iyi çocuktur temiz düzgün kötü alışkanlığı yok tanısan sende hak verirsin dedi genelde böyle erkekler lisede felan tercih edilmez ya hani öyle bişey galiba :))))

Sansini dene derim bende eşimle evlenmrden önce ayni dusunceler icindeydim ama evlenince o buyu bozuluyor

efendi tanımlamanız utangaç olmaksa daha dikkatli olun. siz hedefe odaklanmışsınız zaten hayırlısı olsun hakkınızda. tamam lisans mezunusunuz
yani çok utangaç değil öyle ama biraz yüzünden anlaşılıyor gibi efendi birisi iyi birisi olduğu yüzünden belli yani bunu kalbimle hissedebiliyorummmmm :))

Hayırlisi olur inşallah. Bol bol dua edin. Aynı işyerinde olmak iyi cünkü sohnet etme ve karşilaşma olasılığı yüksek olur. Bence karşılaştığıniz zaman sohbet açmaya çalışın arkadaş gibi yaklaşıp onu tanımanin zararı yok ☺ kolay gelsin şimdiden Allah iyi insanlar cıkarsın karşimıza

HANIMLAR YARIM SAAT SONRA MOLAMIZ VAR VE KENDİSİNİ ÇAY ALIRKEN GÖRDÜM KESİN BİR 30 DAKİKA SONRA MOLA SAATİNDE DIŞARIDA OLACAKTIR BENDE Bİ GİDİCEM BAKALIM sohbet etmeye çalışıcam okul felan bişeyler aklıma gelir galiba

çok yakışıklı diyeceğiniz kişilerden bile teklif gelmişti ama ben istemiyordum çünkü bende utangaç yapıda bir bayanım ve ben son zamanlarda kapanmayı bile düşünüyorum (onu tanımadan önce bile) çünkü ailemde dindar insanlar kapanma düşüncemi çok olumlu karşıladılar (normal ki )

İNSTAGRAM FACEBOOK HESAPLARINI KONTROL ETTİM ARKADAŞIM DA VARDI GAYET NORMAL HABER SİTELERİNİ FELAN TAKİP EDEN BİRİSİ VE PAYLAŞIMLARININ ÇOĞU NORMAL ŞEYLER YAZILIM FELAN HATTA BİR ARA ELECTRONİC DANCE MUSİC yaptığını da duymuştum (lise zamanlarında uğraşıyormuş)

ŞİMDİ MOLA ZAMANINDA KONUŞUCAM KENDİSİYLE o birimden arkadaşım da gelecek o da çok fena birisi ara yapmaya çalışıyor yaşlı teyzeler gibi XD

fazla hevesli gorunme bacim o da seni goruyor emin ol isterse adim atar zaten sen gidip boynuna sarilip benim aradigim sensin haydi gidip evlenelim diyecek.gibisin sakin ol sakin
yok öyle değilim de ne biliyim işte aradığım kişinin özellikleri var yani o yüzden

tecrübesizlikten galiba bu heyecanım tek problem o nasıl birisini istiyor ilişkiye açıkmı felan

herşey çok ani geliştiği için sağlıklı düşünemiyorum inşAllah yanılmammmm....

ben akşama kadar yokum inşAllah saat 9-10 gibi gelirim durumları anlatırım size TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…