Böyle bir erkek ile tanıştım Tecrübeleriniz çok önemliii :)))

Hizli kosma yorulursun :) tanimaya calus bakalim arkadaslarinla iliskiai baskadir, sevgili es olunca sana karsi tavri baskadir ikisi aynu sey degil.

Özgüven sorunu yaşayan erkekten kaç. Bunun ezikliğini senden çıkarır. Efendi gibi görünür, etliye sütlüye karışmaz, dışardan cazip gelir ama içi yakar. Özgüven sorunu öyle kolay aşılmaz , aşmış olsa bile çocukluk yaşantıları iz bırakır. Bu izler komplekslere dönüşür. Kompleksli erkekle ilişki yaşamak yıpratır.İlişki konusunda acemi bir erkek yorar. Çok olumsuz konuştum farkındayım. Yaşadım oradan biliyorum. Onun özgüvenini desteklemeye çalışmaktan bıkmıştım. Ve ilişkideki erkek ben olmuştum sanki. Gücümün tükendiği bir gün bitti. O ne mi yaptı? Hiç bir şey yapmadı.
Sözün özü yaşın küçükse dene gör; değilse iyi düşün derim.

Yani efendi görünüyor diye bu kadar kapılma yani. Bence de hiç ilişkisi olmaması çok olumlu bir durum değil yıpratır

Ister yakışıklı olsun ister çirkin ister mesleği olsun ister olmasın ama kişinin kendine öz güveni olması gerekir öz güveni olmayan kişi silik ezik bi kişidir. O canlandırdığınız hayal ettiğiniz kişinin altından ozguvensiz biri çıkınca o aşkta biter emin ol. Özgüven şart abiciiiim ya. Klasmanına klasman katar bence.

Hayatında daha önce kimse olmamış biri için çok cesurca davranmışsın.onca sevgilim oldu , okadar rahat olamadım daha.

Arkadaşlık et sonu gelir zaten sen yanlız o yanlız umarım sonu güzel olur
Aynı şirket tesiniz biraz dikkat et
İş ciddiye binince dışarı da görüşür içerde resmî olursunuz

Valla bu hızla tek taşı alır evlenme teklif edersin gibi

Farklı oluşu ilgini çekmiştir. Bu şekilde kapalı kutu veya içe dönük şeklinde kalmaya devam ederse sıkılmaya başlarsın. Umarım içinde gizlediği, büyüttüğü bir cehver vardır ve ilişkiniz boyunca bunu size sunmaktan imtina etmez ise sizi harika bir deneyiim bekleyecektir.

ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM BUGÜN KONUŞTUK ARKADAŞIM DURUMU ANLATMIŞ BEN AŞIK OLDUM ÇOCUKTA BENDEN HOŞLANDIĞINI anlaşabileceğimizi SÖYLEMİŞ şuan şirket içindeyiz mesajlaşıyoruz konuşuyoruz

bazı kişiler özgüvensiz demişler ama öyle birisi değil emin olun ORTAMDA BİR AĞIRLIĞI SAYGINLIĞI VAR EZİK diyebileceğiniz bir tavırları yok ki bir insana böyle birşey demek yakışmaz ÇOK BİLGİLİ VE KONUŞMASI KENDİNDEN EMİN ERKEK GİBİ ERKEK <3 <3

şuan konuşuyoruz ve kendisi akşam beni yemeğe davet ediyor akşam yemek yicez bugün bana mesaj attı
yemek yicez konuşcaz arkadaşım bu çocukta sana karşı boş değil bence dedi

ARKADAŞLAR KADIN RUHUNDAN ANLAYAN BİR ERKEK BULDUM SONUNDA BEN BÖYLE BİRİSİNİ BEKLİYORDUM VE SONUNDA OLDU İNŞALLAH ALLAH SİZEDE NASİP EDER ŞUAN KENDİSİYLE KONUŞUYORUM ÇOK MUTLUYUM ŞAKALAR SOHBETLER AKŞAMDA YEMEK YİCEZ

not: arkadaşım senden adım bekliyor demiş o da olumlu yanıt vermiş muhtemelen akşam bir teklif alacağım gibi :)))))

BEN ELİMDEN GELEN İLGİYİ GÖSTERDİM BU ANLATTIKLARIM KISA ZAMANDA OLDU SEBEBİ İSE BENİM ACELECİ BİR RUH HALİNE GİRMEMDİ YANİ DUYGULARIM FRENLEME SİSTEMLERİME ZARAR VERİYOR :))))

İNŞALLAH MUTLU BİR İLİŞKİMİZ OLACAK BUNU HİSSEDEBİLİYORUM ONU ÇOK SEVMEYE BAŞLADIM DÜN HİÇ UYUYAMADIM MESAJ YAZMAK İSTEDİM AMA YANLIŞ OLURDU ŞUAN MOLAYA ÇIKACAĞIZ BERABER İNELİM DİYOR

ONDANNN ÇOOOOOKKKKK HOŞLLLLLANNNDIIIIMMMMM

Konuyu kapatabilirsiniz :)))

İYİ GÜNLER BELKİ GÖRÜŞÜRÜZ ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…