• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir erkek ile tanıştım Tecrübeleriniz çok önemliii :)))

Ailesi evlendirmek istiyordan sonrasini ciddiye alamadim
Koca koca adamlarin ailesinin evlendirmek istemesiyle evlenmesini, kiz bulmalarini beklemesini, buldugu kizlarla tanismasini yadirgiyorum bana normal gelmiyor
yorumunuz için teşekkürler arkadaşımdan duydum bende yani ailesi evlenme vaktin gelmedi mi evlenmeyi düşünmüyormusun gibi şeylerle yaklaşıyorlarmış ama kendisi şuan hazır hissetmiyormuş kendisini öyle yani bişlemiyorum

birde 5 dakika sonra çıkıyorum molaya hadi hayırlısı amacım tanımak kendisini sürekli merak ediyorum napıyor diye hatta bir ara bilgisayarımda ufak bir problem olmuştu çağrı sisteminden yazmak istedim ama utandım (problem o kadar da büyük değil yani)

KAFAM ÇOK KARIŞIK UMARIM HAYIRLISI OLUR 30 DAKİKA SONRA BURADAYIM :)

Valla tam böyle biri tanıyordum. Ama altından acayip bişey çıkmıştı hepimiz şok olmuştuk. Bence acele etme ayağın hep frende olsun.

teşekkürler yorumlarınız için ama kendisi çok sakin birisi bir anlaşmazlık olduğunda bence hiç dert etmeyecek çözüm üretecek bir yapıya sahip yani sevgilisi felan olmamış sebebi ise kendine güvensizlik duyması biraz da dinine bağlı birisi yani hem aile yapısı da muhafazakar olduğu için böyle şeyler hoş karşılanmaz diye düşünüyorum bunları çalışan arkadaşından öğrendim o da çok iyi çocuktur temiz düzgün kötü alışkanlığı yok tanısan sende hak verirsin dedi genelde böyle erkekler lisede felan tercih edilmez ya hani öyle bişey galiba :))))
kusura bakmayin ama kk da haykirmak istiyorum artik
"felan" değil "falan"
okudukça içime sıkıntı basıyor felan felan
çok kaptırmışsınız buarada
sadece dışarıdan gördüğünüzle kapılmışsınız
önce bir tanıyın
buarada onun size gelmesini sağlayın
kaçan kovalanır hesabı

Olaylar olaylar....

Bugün molaya indiğini gördüm çay alıyordu bende çay ocağına gittim (o çıktıktan sonra)
Arkadaşımla anlaşmıştık aslında 3-4 kişi molaya iniyorlar ama arkadaşım tek olarak ayarlamıştı işi
bende yanlarına katılacaktım işte
aldım çayımı indim aşağıya baktım otoparkın oradalar bende etrafa bakınıp yanlarına gittim
önce arkadaşımla selamlaştım ve biraz konuştuk o hiç konuşmadı sigarasını içiyor çayını içiyordu
bende adınız neydi gibi bir soru yönelttim okul hakkında felan konuştuk
gayet iyi bir çocuk ya güler yüzlü şimdi arkadaşımda atladı hemen beraber birşeyler yapalım
sende gel dedi çocukta olur gideriz dedi 3ümüz gidiceğiz onun arabası var iş çıkışında gidip birşeyler felan yiyeceğiz

sohbeti iyi sıcakkanlı gelen birisi hoş birisi sigarayı bırakacağını söylüyor iyi okullarda tam burslu okumuş
anlaşıyoruz biraz biraz o da adımı öğrendi artık her sabah selamlaşırız yavaş yavaş bişeyler olabilir gibi
umarım o da benim hakkımda iyi düşünüyordur belki olma ihtimali var....

Hayırlısı olsun kelebekler uçuşmuş içinde belli ki, iyi mutlu huzurlu edecekse olursunuz inşallah ama nedense bana sizin iş olur gibi geldi evliliğe filan gidebilir yani içime öyle bir his geldi Ya da sen anlattığın için mi oldu bilmiyorum :)

Olaylar olaylar....

Bugün molaya indiğini gördüm çay alıyordu bende çay ocağına gittim (o çıktıktan sonra)
Arkadaşımla anlaşmıştık aslında 3-4 kişi molaya iniyorlar ama arkadaşım tek olarak ayarlamıştı işi
bende yanlarına katılacaktım işte
aldım çayımı indim aşağıya baktım otoparkın oradalar bende etrafa bakınıp yanlarına gittim
önce arkadaşımla selamlaştım ve biraz konuştuk o hiç konuşmadı sigarasını içiyor çayını içiyordu
bende adınız neydi gibi bir soru yönelttim okul hakkında felan konuştuk
gayet iyi bir çocuk ya güler yüzlü şimdi arkadaşımda atladı hemen beraber birşeyler yapalım
sende gel dedi çocukta olur gideriz dedi 3ümüz gidiceğiz onun arabası var iş çıkışında gidip birşeyler felan yiyeceğiz

sohbeti iyi sıcakkanlı gelen birisi hoş birisi sigarayı bırakacağını söylüyor iyi okullarda tam burslu okumuş
anlaşıyoruz biraz biraz o da adımı öğrendi artık her sabah selamlaşırız yavaş yavaş bişeyler olabilir gibi
umarım o da benim hakkımda iyi düşünüyordur belki olma ihtimali var....
Tatlım gücendirmek için yazmıyorum heyecanın çok güzel umarım istediğin gibi olur da şu "felan"ların çok göz tırmalıyor. Konuşurken de böyle demiyorsundur umarım. Bak ne güzel lisans mezunuymuşsun. Biraz daha dikkat edersen hem çevrendeki insanların ve onun da hoşuna gider bu. Önce kendin ama :)

Tatlım gücendirmek için yazmıyorum heyecanın çok güzel umarım istediğin gibi olur da şu "felan"ların çok göz tırmalıyor. Konuşurken de böyle demiyorsundur umarım. Bak ne güzel lisans mezunuymuşsun. Biraz daha dikkat edersen hem çevrendeki insanların ve onun da hoşuna gider bu. Önce kendin ama :)
:D özür dilerim aslında çok dikkat ederim ama bugün biraz böyleyim :))

Vallahi içimi okudun
kendisini tanımaya çalışıyorum ama bu kişi öyle birisi değil, arkadaşım bu şirkette 3 yıllır çalışıyor ve beraber işe başladık o da erkek ve bu kişi ilk işe başladığından beri benim arkadaşımla takılıyor arkadaşlık yapıyor. onun anlattığına göre göründüğü gibi biri ve arkadaşımın bir arkadaşı lise arkadaşıymış lise yıllarında bile çok sessiz sakin ve okul birincisiymiş anlattığına göre zamanında kızın birisine çıkma teklifinde bulunmuş ama olumsuz yanıt almış hiç konuşmuyor gibi ama bakışları çok şey anlattıyor yani.

bu dünyada hiçbir şey dış görünüşten ibaret değil bunu anladım ilk başta hiç çekici gelmemişti normal birisiydi ama zamanla konuştukça ne kadar sempatik iyi huylu karakterli olduğu ortaya çıktı. Arkadaşımın eşi çok yakışıklıydı ve eskiden çapkınlıkları ile meşhurdu bu işleri bıraktığını söyleyip arkadaşımla evlenmişlerdi ama şimdi arkadaşım çok kötü durumda kendisini beğenen birisi ile evlendi

benim tercih etmemde ki en büyük sebeplerden birisi karakterli olması iyi huylu olması. temiz yüzlü bir çocuk konuşması çok sakin diğer erkeklere hiç benzemiyor

arkadaşıma sormuştum farklı muhabbetleri var mı diye o da o öyle muhabbetleri hiç sevmez demişti. küfür eder mi dedim hiç duymadım ettiğini dedi.

yani çok iyi :())

kendisini tanımaya çalışıyorum ama bu kişi öyle birisi değil, arkadaşım bu şirkette 3 yıllır çalışıyor ve beraber işe başladık o da erkek ve bu kişi ilk işe başladığından beri benim arkadaşımla takılıyor arkadaşlık yapıyor. onun anlattığına göre göründüğü gibi biri ve arkadaşımın bir arkadaşı lise arkadaşıymış lise yıllarında bile çok sessiz sakin ve okul birincisiymiş anlattığına göre zamanında kızın birisine çıkma teklifinde bulunmuş ama olumsuz yanıt almış hiç konuşmuyor gibi ama bakışları çok şey anlattıyor yani.

bu dünyada hiçbir şey dış görünüşten ibaret değil bunu anladım ilk başta hiç çekici gelmemişti normal birisiydi ama zamanla konuştukça ne kadar sempatik iyi huylu karakterli olduğu ortaya çıktı. Arkadaşımın eşi çok yakışıklıydı ve eskiden çapkınlıkları ile meşhurdu bu işleri bıraktığını söyleyip arkadaşımla evlenmişlerdi ama şimdi arkadaşım çok kötü durumda kendisini beğenen birisi ile evlendi

benim tercih etmemde ki en büyük sebeplerden birisi karakterli olması iyi huylu olması. temiz yüzlü bir çocuk konuşması çok sakin diğer erkeklere hiç benzemiyor

arkadaşıma sormuştum farklı muhabbetleri var mı diye o da o öyle muhabbetleri hiç sevmez demişti. küfür eder mi dedim hiç duymadım ettiğini dedi.

yani çok iyi :KK43:))
sen Benim evlendigim adamı bir bilsen .Dışardan herkes hala mükemmel koca diyor ama sen bana sor. Keske evlenmeseydim ya o zaman daha mutluydum.Tabi herkes bir değil.her şeyi konuşun ciddi bir iliskiye baslayacaksanız..eksik kalinca sonrası kötü bir yaşam....

Başkalarinin soyledikleriyle niye bu kadar gaza geldiniz ki adami öve öve bitirememişsiniz tanimadn daha, siz bi konusun tanisin elektrik varmi..siz cok guzelsiniz diye adamda sizi sevmek zorundami hayal kirikligina ugramayin

arkadaşım sağolsun bu iş bende dedi konuşurum dedi akşam birşeyler ayarlarım dedi
Başkalarinin soyledikleriyle niye bu kadar gaza geldiniz ki adami öve öve bitirememişsiniz tanimadn daha, siz bi konusun tanisin elektrik varmi..siz cok guzelsiniz diye adamda sizi sevmek zorundami hayal kirikligina ugramayin
teşekkürler değerli yorumunuz için ben sadece onda olan özellikleri sayıyorum bunu ben dışarıdan görmüş birisi değilim 3 yıllık arkadaşımdan bunları da duyuyorum yani kendi kafam da bunları kurgulamıyorum. Güvenilecek birisi olduğunu tüm arkadaşlarım söylüyor hatta lise arkadaşı ile tanıştım o bile aynı şeyleri söyledi karakteri bu kötü yönlerini bilemem ama tanışıcağım. Bu zaman da kusursuz birisini bulmak zor ama o kişi bana çok yakın kafa yapısı hareketleri çok içten yapmacık bir tavrı yok

bu zamana kadar üniversite olsun lise olsun tanıdığım tüm erkekler farklı yüzlerle bana geldiler ben bunu seziyorum karakterini gizleyen mi dersin 3 kızla konuşup bir anda beni seven mi dersin her türlü pis insanla tanıştım ama asla onlara şans vermedim vermek saçmalık olur zaten

yani onun yanında kendimi mutlu huzurlu hissediyorum bir kere bir problemimi arkadaşıma anlatmıştım o da sohbete katıldı ve öyle şeyler söyledi ki bir anda kendimi dünyanın en huzurlu kadını hissettim diyebilirim.

işe başladığından beri takip ediyorum onu yürüyüşü olsun herşeyi ile beni kendine çekiyor
gülüşü konuşması çok iyi

hatta bir kere daha ailem ile sorunlarım vardı ben yine arkadaşımla konuşurken o geldi ve her zaman ki gibi selamün aleyküm şeklinde yanımızda duruyordu. Ben de muhabbete dahil olsun diye ona bakarak ta sıkıntılarımı anlatıyordum

ailem ile aram kötüydü yani annem babam çok sıkıyordu beni giyinmeme dışarı çıkmama herşeye karışıyorlardı ve beni bu durum bunaltıyordu

buna öyle bir cevaplar verdi ki akşam gidip annemin babamın ellerini öptüm onları bir kere daha sevdim yani doğruları gören birisi bilgili kesinlikle o sessizliğinin altında bir adam yatıyor gibi durumlara bakış açısı çok iyi

kendisine x senden çok iyi psikolog olur beni çok iyi anladın teşekkür ederim dedim o da gülümseyerek kafana takma herşeyin bir çözümü vardır ailen senin için endişeleniyor insanlar artık dğru yaşamıyor baban bundan dolayı sana kuralcı yaklaşıyor dedi

bunları burada anlatmadım çünkü fazla uzun süren sohbetler değildi ama öyle öyle bu adama bağlanmaya başladım :)

BİRAZ GİRİŞ GELİŞME SONUÇ SIKINTISI YAŞASAM DA UMARIM BENİ ANLAMIŞSINIZDIR

arkadaşım sağolsun bu iş bende dedi konuşurum dedi akşam birşeyler ayarlarım dedi

teşekkürler değerli yorumunuz için ben sadece onda olan özellikleri sayıyorum bunu ben dışarıdan görmüş birisi değilim 3 yıllık arkadaşımdan bunları da duyuyorum yani kendi kafam da bunları kurgulamıyorum. Güvenilecek birisi olduğunu tüm arkadaşlarım söylüyor hatta lise arkadaşı ile tanıştım o bile aynı şeyleri söyledi karakteri bu kötü yönlerini bilemem ama tanışıcağım. Bu zaman da kusursuz birisini bulmak zor ama o kişi bana çok yakın kafa yapısı hareketleri çok içten yapmacık bir tavrı yok

bu zamana kadar üniversite olsun lise olsun tanıdığım tüm erkekler farklı yüzlerle bana geldiler ben bunu seziyorum karakterini gizleyen mi dersin 3 kızla konuşup bir anda beni seven mi dersin her türlü pis insanla tanıştım ama asla onlara şans vermedim vermek saçmalık olur zaten

yani onun yanında kendimi mutlu huzurlu hissediyorum bir kere bir problemimi arkadaşıma anlatmıştım o da sohbete katıldı ve öyle şeyler söyledi ki bir anda kendimi dünyanın en huzurlu kadını hissettim diyebilirim.

işe başladığından beri takip ediyorum onu yürüyüşü olsun herşeyi ile beni kendine çekiyor
gülüşü konuşması çok iyi

hatta bir kere daha ailem ile sorunlarım vardı ben yine arkadaşımla konuşurken o geldi ve her zaman ki gibi selamün aleyküm şeklinde yanımızda duruyordu. Ben de muhabbete dahil olsun diye ona bakarak ta sıkıntılarımı anlatıyordum

ailem ile aram kötüydü yani annem babam çok sıkıyordu beni giyinmeme dışarı çıkmama herşeye karışıyorlardı ve beni bu durum bunaltıyordu

buna öyle bir cevaplar verdi ki akşam gidip annemin babamın ellerini öptüm onları bir kere daha sevdim yani doğruları gören birisi bilgili kesinlikle o sessizliğinin altında bir adam yatıyor gibi durumlara bakış açısı çok iyi

kendisine x senden çok iyi psikolog olur beni çok iyi anladın teşekkür ederim dedim o da gülümseyerek kafana takma herşeyin bir çözümü vardır ailen senin için endişeleniyor insanlar artık dğru yaşamıyor baban bundan dolayı sana kuralcı yaklaşıyor dedi

bunları burada anlatmadım çünkü fazla uzun süren sohbetler değildi ama öyle öyle bu adama bağlanmaya başladım :)

BİRAZ GİRİŞ GELİŞME SONUÇ SIKINTISI YAŞASAM DA UMARIM BENİ ANLAMIŞSINIZDIR
Şimdi tmm arkadasim bu kadar detayli sohbet muhabbet oldugunu yazmamissiniz..bugun ilk konusma gibi algilaniyor...yolunuz bahtiniz acik olsun Hayırlısı olsun

teşekkürler yorumlarınız için ama kendisi çok sakin birisi bir anlaşmazlık olduğunda bence hiç dert etmeyecek çözüm üretecek bir yapıya sahip yani sevgilisi felan olmamış sebebi ise kendine güvensizlik duyması biraz da dinine bağlı birisi yani hem aile yapısı da muhafazakar olduğu için böyle şeyler hoş karşılanmaz diye düşünüyorum bunları çalışan arkadaşından öğrendim o da çok iyi çocuktur temiz düzgün kötü alışkanlığı yok tanısan sende hak verirsin dedi genelde böyle erkekler lisede felan tercih edilmez ya hani öyle bişey galiba :))))
ben bu yazdıklarınızı anladım ama siz benim demek istediğimi anlamamışsınız. ikinizde dünyanın en sakin insanları da olsanız ilişki dediğimiz şey bambaşka bir durum. idare etmek, sabır göstermek bir yere kadar olur. sonra patlar insanlar. deneyim kazandıktan sonra birden patlamanın ne felaket bir şey olduğunu öğreniyorsunuz. doğru zamanı, doğru kelimeleri seçmeyi tecrübe ediyorsunuz. iletişim ne önemli birşeymiş diyorsunuz.
sizde yapa-döke öğrenirsiniz birşey olmaz. birde biri hakkında en net bilgiler onunla yaşadıkça öğrenilir. kulaktan dolma bilgileriniz size yol gösterir tabi ama mutlak doğrular değiller, bunu unutmayın.öyleymiş, böyleymiş diye kendinizi gaza getirmeyin. gerçekten tahmin veya hayal ettiğiniz gibiyse ne ala. diğer türlü hayal kırıklığınızda büyük olur.

merhaba ben 25 yaşındayım ve bir şirkette tasarım bölümünde çalışıyorum lisans mezunuyum şirketimizin bilgi işlem biriminde bir genç var kendisi bizim birime geldi ve bilgisayar problemimizi çözdü onu orada gördüm kendisi çok çekingen ve utangaç bir tip yani efendi diyeceğimiz cinsten birisi ara sıra molalarda sigara içerken görüyorum yanına gitmeye bende çekiniyorum ben lisans mezunuyum o da mühendis olarak işe yeni başlamış (geldiğinde biraz sohbet açmaya çalışmıştım)

tip olarak yakışıklı değil ama normal birisi ama konuşması çok etkileyici ve kendinden emin birisi gibi duruyor
o birimde çalışan bir arkadaşım var bugün onunla görüştüm özel olarak sohbet ettik onun söylediklerini duyunca daha da bir etkilendim diyebilirim

benim daha önce hiç sevgilim vb olmadı çünkü erkeklere güvenemiyorum güzel olduğum söylenir çok çıkma teklifi aldım ama hiçbirisini kabul etmedim çünkü günümüzde erkeklerin çoğu farklı ben hep farklı birisini bekledim galiba buldum :KK70: :))))

arkadaşımın dediğine göre fazla konuşmayan işine bağlı sempatik birisi ailesiyle yaşıyor ve kendi arabasını yeni almış
sigara bağımlısı ve onunda hiç flörtü olmamış sebebi ise kendisine önceden güveni yokmuş özgüveni yokmuş yani kendini beğenmeyen çirkin bulan bir arkadaşmış buu ama ben çok beğendim

hareketlerini görseniz böyle çok sakin iyi huylu konuşması güzel ve etkileyici sana aniden gelip şunu yap dese hemen yaparsın yani o derece bir karizması var galiba insanları kolay etkileyip yönetebiliyor

çalıştığı birimde gayet sevilen birisi ve 2 gün sonra namaz kıldığını öğrendim çok mutlu oldum diyebilirim böyle birinden sizde dinine bağlı olduğunu beklersiniz ve beklediğim gibi çıktı tam evleneceğim erkek diye düşünüyorum ÇOK SEMPATİK HAREKETLERİ VAR YANİ CIVIK TA DEĞİL SOMURTKAN DA DEĞİL
böyle birisini ilk defa görüyorum diyebilirim genelde bizim birime gelen tipler cıvık sohbeti samimiyetsiz tiplerdi ama bu gerçekten işini yapmak isteyen birisi

ciddi olmaya çalışsada ister istemez güldürebiliyor yani ne bileyim sempatiklik ve karizma aynı anda var gibi

Birde müzik tarzı biraz farklıymış şu apaçi dediğimiz tiplerin müzikleri olur ya arabada sürekli o tür şeyler çalıyormuş yani ne bileyim işte

(böyle gün gün yazıcam aslında kendisiyle muhabbet kurarsam yine yazarım)

KISACA İYİ BİR ADAMA DENK GELDİM ACELE Mİ ETSEM SEVGİLİSİ NİŞANLISI SÖZLÜSÜ YOK AİLESİ EVLENDİRMEK İSTİYOR AMA İŞİNİN OTURMASINI BEKLİYORMUŞŞŞ :))))))

BUGÜN MOLAYA ÇIKTIĞINDA YANINA GİDİP SOHBET Mİ ETSEM NAPSAMM Kİ?????

Konunun diğer cevaplarını henüz okumadım ama umarım olur ya aranız :KK200: namaz kılan biri için heyecanlanan birisini duymak ne güzel bu zamanda :) lütfen güzel bir şekilde biraraya gelin… dilerim Rabbim'den :)

Konunun diğer cevaplarını henüz okumadım ama umarım olur ya aranız :KK200: namaz kılan biri için heyecanlanan birisini duymak ne güzel bu zamanda :) lütfen güzel bir şekilde biraraya gelin… dilerim Rabbim'den :)
çok teşekkürler aile yapımız böyle ama ben açık bir bayanım kapanmayı da düşünüyorum namaz kılmakta istiyorum şirketimizde her türlü imkan var mescidimiz var bahsettiğim kişi namazını kılıyor tek eksi yönü sigara bağımlısı olması ama onu da bir sohbetimizde bırakmak istediğini bir ara 5 ay bırakıp tekrar başladığını söyledi. Arkadaşım sayesinde onu iyi bir şekilde tanımaya çalışıyorum :))

çok teşekkürler aile yapımız böyle ama ben açık bir bayanım kapanmayı da düşünüyorum namaz kılmakta istiyorum şirketimizde her türlü imkan var mescidimiz var bahsettiğim kişi namazını kılıyor tek eksi yönü sigara bağımlısı olması ama onu da bir sohbetimizde bırakmak istediğini bir ara 5 ay bırakıp tekrar başladığını söyledi. Arkadaşım sayesinde onu iyi bir şekilde tanımaya çalışıyorum :))

Ben sizi çok güzel anladım :) ben de öyleyim :KK66: hikayeniz çok güzel… özel bazı sebeplerden dolayı gözlerim doldu okuyunca… Sizinkisi; -eğer biraraya gelirseniz- çok güzel bir yolculuk olacak kısmetse… bu dediğimi unutmayın :KK66:

Molada yanına gidebilirsiniz elbette. Ayni şirkettesiniz sonuçta. Muhabbet açmanız çok kolay, ters bir durum yok.

Ayrıca namazı; kişilik vs şeklinde ölçü yapmayın. Ne ateistler var namaz kılan adamdan daha ahlaklı ve daha dürüst. Yani namaz kılıyor oh içim rahatladı diye düşünmek çok yanlış.

Back
X