Böyle bir erkek ile tanıştım Tecrübeleriniz çok önemliii :)))

bişey yazmanız gerekmiyor
zaten acılmışsınız
"yemekte keşke daha önce karşıma çıksaydın dedim seninle çok iyi anlaşıyorum diğerleri gibi değilsin dedim"
daha ne diyeceksiniz
telefonu aldınız bari mesaj yazmasaydınız
arkanızdan biri mi kovalıyor ya da adamı biri mi kapacak
ne bu acele
biraz ağır olun yahu
bahsettiğiniz karakterde bir adamın bu kadar cesur ve atılgan bir kızdan hoşlanabilecegini pek sanmıyorum
ben sizi tanımasam, hiç tanımadığı birinin arabasına binip sonra hemen yemek teklif eden biri hakkında çok da olumlu düşünemem, demekki herkese karşı böyle diye düşünürüm, bu kadar rahat davranıyor.
arkadaşlar da yazmis, önce bir nefes alın, gerisi Allah yazdıysa gelir. sizin kosmanizla olmaz yani

+1

Konu feykmiş gibi geldi daha önce hiç sevgilisi olmamıs bi hatun nasıl bu kadar cesaretli olabilir ki?? Hiç inandırıcı değil.

Ben 20 yaşında ilk buluşmamı yaptıgımda dut yemiş bülbül gibi ağzımı açamamıştım iki saat,kaldı ki böyle koştura koştura gidicem,bi bismillah de bi es ver bi dur bacım.

Ben bu hizla koşan bir erkek bile görmedim,duymadim
Bir kadın icin cok cok uç gibi geliyor gerçekten.

Ben bu hizla koşan bir erkek bile görmedim,duymadim
Bir kadın icin cok cok uç gibi geliyor gerçekten.
Nickinin hakkını vermiş zaar ,sabırsız bi şekilde koşturuyor

ama o efendi erkeği korkutabilir bu tavırlar. Şu arabada müsait bi yerde inip yoluna devam edeydi inanacaktım ama ondan sonraki kısımlar oturmadı zihnimde.

Herseyden evel acaba oda size o gozle bakti mi? Acaba onunda hosuna giden bir tipmisiniz ? Bu arada hic sevgilisi olmamis olmasi ve gecmiste yasadigi guven eksikligi sebebiyle iliskiye alisma ve baglanma problemi olabilir.

Bence de selamlasiriz diye basladi konu yemek yiyelime nasil gitti anlayamadim

Tum sayfalari okudum simdi net yorumumu yapiyorum. Sen hoslanmak falan degil asik olmuşsun cocuga.. Olabilir. Çogu adimi da atmişsin zaten yemek teklifi, numara alma, ve arabada ozel konulari acma falan :) zaten hoslandigini dile getirmene gerek yok salak degil ya anladi. Ama seni taniyip emin olduktan sonra iliskiye baslamak istiyor olabilir.
Sadece 3 kez konusup sevgili olup 3 ay sonra parmagina yuzugu takmasini bekliyosan eger! Bu adam ice kapanik falan ama oyle senin gibi bi bakiş, bi begeniye gaza gelip alev alacak adamlardan degil bence.
Yani karsi taraftan yana hoslanma var ama kararsiz gibi geldi. İlgi alakan ve ondan hoslanman gururunu oksadi hosuna gitti ama şunu unuttun! Ayni iş ortamindasiniz ve o işe yeni girmis. Ben şahsen kendi adima ayni iş ortaminda bu tarz yakinliklar gostermemeye calistim hep prensip olarak. Her is yerinin kurallari vardir bence seni tanimadan cocugun bu riski alabilecegini sanmiyorum ben. Dikkat edin yeriniz sarsilmasin. Birde bu zamana kadar sevgilim flortum falan olmadi diyip cocuga fazla adim atmis olman biraz çelistirmis olabilir karsi tarafin aklini. Aksine bu kiz baya hizli benden oncede boyleydi diye dusunmustur bile yuzde bir milyon net..

Adamda iyi özellik diye saydıklarınızın hepsi tek tek, anında topuklama sebebi benim için.
Tabii herkesin zevki, beklentisi farklı ama siz yine de çok sessiz sakin görünen adamlara temkinli yaklaşın.
Hani derler ya hep "kızlar efendi adam yerine pç tercih ediyor" diye. Efendilik, sünepelik ve psikopatlık arasında çok ince çizgiler var. Sessiz sakin olması efendi olduğu anlamına gelmez. İçinden ezik biri de çıkabilir psikopat da...
Çok hızlı gitmeden yavaşça tanımaya çalışın aynı ortamlarda denk geldikçe.

Son okuduklarımdan sonra bana da öyle geldi.
Yarın "nikah için gün aldık" diyecekmiş gibi geliyor bana.

Havada aşk kokusu var

Hayırlısı:)) ancak daha tam tanışmamışsınız doğmamış çocuğa don biçmişsiniz :)

Bidahaki bulusmada soz nisan bisey takarsiniz gibi geldi
Masallah bu ne hiz.
Biraz onun adim atmasina da izin ver, bakalim gercekten sana ilgili mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…