• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Bir Aile Gördünüz,Duydunuz mu?

Off okuyunca içim çok acıdı gözlerim doldu seninle öyle ortak yönümüz varki bende 23 yaşındayim eşim 32 biz biraz daha ağır şeyler yaşadık daha 1 yıl bile olmadı evleneli.. Diyecek birşey yok aslında.. Allah ışığa çıkarsın tez zamanda seni inşallah

Off okuyunca içim çok acıdı gözlerim doldu seninle öyle ortak yönümüz varki bende 23 yaşındayim eşim 32 biz biraz daha ağır şeyler yaşadık daha 1 yıl bile olmadı evleneli.. Diyecek birşey yok aslında.. Allah ışığa çıkarsın tez zamanda seni inşallah

çok saol umarım beraber çıkarız ışığa

o kadar gençsin ki. bu yaşta bu sorumlulukların ve sorunların içine niye girersiniz hiç anlamıyorum.
evet evlilik sorunlar düğümü demek.
eşinle birbirinizi seviyorsanız ve aranızda kişisel sorunlar yoksa,
ne yazık ki o düğümü yaşayarak birlikte çözeceksiniz..
başka yolu yok ne yazık ki bunlar yaşanacak. herkes yaşıyor.
keşke sihirli bir değnek olsa da pıt diye bütün sorunları yok edebilsek.

Ben çalışmıyorum ama iş arıyorum.bi yere başvurdum ve görüşmeye çağırdılar kaynanamın ilk dediği kaç para vercekler ben anlamıyorum bu zihniyeti bnm eşimde inanın emekleri bile yok ddenecek kadar az kaynanam bi tas çorba bile yapmaz çalışıyo diye.eşimle bu şekilde konuştum tmm halledicem gibi laflar ama hep geçiştirmelik bu durumun düzeleceğine dair inancım kalmadı

canım öncelikle çok geçmiş olsun bende 23 yaşındayım ve 6 aylık ewliyim....yazdıklarını dehşet içinde okudum ne sabırmış sendeki arkadaş ben böle aile görmedimde duymadımda ki kaldı senin ailene dil uzatmış edepsiz kadın şimdi herkes sabır sabır yazmış ama sen dişini göstermessen nekadar sürecek bu durum....sağlığından olduğun zamanmı yeter artık ulan diyceksin....gece telefonu kapatsın eşin yada sen çık uyuyodu hayırdır bişeymi var desen eşin bunadamı müsaade etmiycek peki?bu alışılabilir bi durum değil bence çünkü tepeden tırnağa manyak eşinin ailesi bence anne sussa baba baba sussa kardeş şimdi bide elti çıkar başına tavrını koy yeter ben hasta oldum de eşinin üstüne gitme tabiki ailesiyle hesaplaş bence..ben olsam öyle yapardım ailenin bebeğisin hala bakmaya kıyamadıkları yawrularısın onlar için yap bunu al karşına konuş ben rahatsızım hastayım üstüme gelmeyin de bize karışmayın de rızkımı siz vermiyosunuz de mesela....onlar para bölünücek diye istememişler nişanı vs.ve emin olki şuana bu ewlili onlar için ailede para bölüşümü anlamına geliyor...ben ewlendiğim ilk 2 ay sıkıntı çektim eşimden ve eşimin ailesinin davranışlarından tek sıkıntıda neydi biliyormusun ailene çok gidiyosun bize az geliyosun yeni gelin aileisne çok gitmez falan bu konular yüzünden günlerce ağladım sinir stres rahatsızlandım ve beynimde tümör çıktı 4 aydır bunula uğraşıyoruz ve ben emar sonuçlarını aldığımda çıldırdım ortalığı yıktım canımı sizmi verdiniz bu saatten sonra canımı sıkanı ezer geçerim dedim...şimdi herşey mükemmel zaten eşimin ailesi varını yoğunu döker bize oğullarından daha çok düşkündürler bana hiç karışmazlar paramı verirler alışverişimi yaparlar ewimizi dört dörtlük dizdiler aldılar...ama yinede önce bizim sağlığımız benim dedem astım hastasıydı ve inanki sinir stres nasıl etkiler bu hastalığı çok iyi bilirim kayınpederimde astım hastası o yüzden onun üzerine titrerim bak hastalığın aslında çok ciddi bi rahatsızlık lütfen böle insanlar için üzme kendini durumuna çok üzüldüm biraz arsız ol terbiyesiz ol ama sen kendi psikolojinde ve sağlığında iyi ol....

canım öncelikle çok geçmiş olsun bende 23 yaşındayım ve 6 aylık ewliyim....yazdıklarını dehşet içinde okudum ne sabırmış sendeki arkadaş ben böle aile görmedimde duymadımda ki kaldı senin ailene dil uzatmış edepsiz kadın şimdi herkes sabır sabır yazmış ama sen dişini göstermessen nekadar sürecek bu durum....sağlığından olduğun zamanmı yeter artık ulan diyceksin....gece telefonu kapatsın eşin yada sen çık uyuyodu hayırdır bişeymi var desen eşin bunadamı müsaade etmiycek peki?bu alışılabilir bi durum değil bence çünkü tepeden tırnağa manyak eşinin ailesi bence anne sussa baba baba sussa kardeş şimdi bide elti çıkar başına tavrını koy yeter ben hasta oldum de eşinin üstüne gitme tabiki ailesiyle hesaplaş bence..ben olsam öyle yapardım ailenin bebeğisin hala bakmaya kıyamadıkları yawrularısın onlar için yap bunu al karşına konuş ben rahatsızım hastayım üstüme gelmeyin de bize karışmayın de rızkımı siz vermiyosunuz de mesela....onlar para bölünücek diye istememişler nişanı vs.ve emin olki şuana bu ewlili onlar için ailede para bölüşümü anlamına geliyor...ben ewlendiğim ilk 2 ay sıkıntı çektim eşimden ve eşimin ailesinin davranışlarından tek sıkıntıda neydi biliyormusun ailene çok gidiyosun bize az geliyosun yeni gelin aileisne çok gitmez falan bu konular yüzünden günlerce ağladım sinir stres rahatsızlandım ve beynimde tümör çıktı 4 aydır bunula uğraşıyoruz ve ben emar sonuçlarını aldığımda çıldırdım ortalığı yıktım canımı sizmi verdiniz bu saatten sonra canımı sıkanı ezer geçerim dedim...şimdi herşey mükemmel zaten eşimin ailesi varını yoğunu döker bize oğullarından daha çok düşkündürler bana hiç karışmazlar paramı verirler alışverişimi yaparlar ewimizi dört dörtlük dizdiler aldılar...ama yinede önce bizim sağlığımız benim dedem astım hastasıydı ve inanki sinir stres nasıl etkiler bu hastalığı çok iyi bilirim kayınpederimde astım hastası o yüzden onun üzerine titrerim bak hastalığın aslında çok ciddi bi rahatsızlık lütfen böle insanlar için üzme kendini durumuna çok üzüldüm biraz arsız ol terbiyesiz ol ama sen kendi psikolojinde ve sağlığında iyi ol....

cnm çok teşekkür ederim yazdıkların için ama eşim sen hiç bişeye karışmıcaksın diyor.Gerekirse ben kötü olucam dio ama gereken zamanlarda hiç tepkisini vermiyor.Evet hiç kimse susmuyo bu ailede biri sussa bi konuşuyor.Önemli bi para kaynağı çıktı çünkü aileden.Ailemi işin içine sokarsam beni çeker alırlar.Bu iş nereye kadar böyle sürer bilmiorum.sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versin inş.ben hasta olup yattığımda gelmediklerini söylemiştim.bayramda sordum gelmediniz diye inan pişkin pişkin şöyle dediler.eeee yatakta yatıyomuşun zaten niye gelelim ki.yani ayakta hasta olup hizmetmi etmem gerekiyo inan ben inanamıyorum bu insanlara

Merhaba ilk once Sanaa sabir diliyo rum.AMA sabir sabir Nereye kadar dedigini de hissediyorum.okudukca cok sasirdim.esini karsina alip eger bu sekilde devam edecekse Ben yokum diyerek tavrini koyup biraz Dahaa denemeni tavsiye ederim.buarada aslinda cok onemli bir sorun olarak Gordugum durum siz de maalesef,ogrenm durumu...bu durum hep bi engeldir bana gore.Allah Yardimcin olsun,evin huzurla Dolsun insallah

Eşinizin ailesi hem çirkef insanlar kusura bakmayın ama hem de çok çıkarcı ve psikopat. Yani ben de böyle bir aile ne gördüm ne duydum, sizi yolunacak kaz bellemişler. Vicdan insaf yok onlarda. Ama burda bir tek eşinize görev düşüyor. Eşinize karşı da ne sevgileri var ne saygıları. Onu sindirmişler, her istediklerini yaptırıyorlar ama bu eşinizden kaynaklanıyor, o herşeye evet dediği için daha çok üste çıkmışlar. Eşinizi ikna edin, başka bir şehre ya da onların çok uzaklarına taşının, onların müdahale edemeyeceği bir yere. Eşiniz de artık kessin onlarla para ilişkisini, vermesin, kabul etmesin, yok desin artık sizi istiyorsa bazı şeylere göğüs gersin. Başka çıkar yol göremedim. Evliliğinizde başka sıkıntı yoksa bu yapılabilir ama evlilikte de problemleriniz varsa çekilecek dert değil açıkcası.

sonra hergittiğimizde oğluşunu sarılıp sarılıp öpüyor yanına oturtmaya çalışıyor.Eşime söyledim
saçmalama dedi
bende birgün sevişirken durdum ve istemiyorum kendimi küçük bi çocukla sevişiyo gibi hissediyorum dedim
annen sürekli seni öpüyo kucaklıyor falan hoşuma gitmiyo bana hiç seksi gelmiyosyn
onun oğluşu olabilirsin ama benim erkeğimsin seni öyle görmek ten hiç haz etmiyorum dedim
eşimde artık benim yanımda mesafeli davranıyor buda iyi hissettiyor ...

smac valla ağzım açık kaldı tebrik ederim seni zekandan dolayı.tam canevinden vurmuşsun eşini var ya:)eğer sürekli eskisi gibi şikayet etseydin eline bişi geçmicek,daha fazla sinir olacaktın. üstelik haksız görülmen de cabası...süper bi çözüm;) biz kadınlardan korkulur valla:)

kızlar bu ailevi sorunlar iyi strateji geliştirerek kimseye gerek kalmadan çözülür. tamam, fiziken erkeklerden güçsüz ve aciz görünebiliriz ama allah bizi farklı yönlerden donanımlı kılmış. saksıları çalıştırırsak halledemicemiz sorun yok allahın izniyle. oturup mızmızlanmak yerine biran önce kendimizi toparlamalı ve duruma müdahale etmeliyiz.

Eşinizin ailesi hem çirkef insanlar kusura bakmayın ama hem de çok çıkarcı ve psikopat. Yani ben de böyle bir aile ne gördüm ne duydum, sizi yolunacak kaz bellemişler. Vicdan insaf yok onlarda. Ama burda bir tek eşinize görev düşüyor. Eşinize karşı da ne sevgileri var ne saygıları. Onu sindirmişler, her istediklerini yaptırıyorlar ama bu eşinizden kaynaklanıyor, o herşeye evet dediği için daha çok üste çıkmışlar. Eşinizi ikna edin, başka bir şehre ya da onların çok uzaklarına taşının, onların müdahale edemeyeceği bir yere. Eşiniz de artık kessin onlarla para ilişkisini, vermesin, kabul etmesin, yok desin artık sizi istiyorsa bazı şeylere göğüs gersin. Başka çıkar yol göremedim. Evliliğinizde başka sıkıntı yoksa bu yapılabilir ama evlilikte de problemleriniz varsa çekilecek dert değil açıkcası.

evet arkadaşımm bütün hayatları çıkar üzerine kurulu.eğer eşim verirse çok iiyi vermezse ondan kötüsü yok inan.İnsanı en çok inan kurduğu hayaller yıkıyo.o kadar güzel hayaller kurmuştum ki kaynanamla felan arkadş gibi olurum ben diye.yani o kadar sevecen güler yüzlü bi insanımdır ki bunları aklımın ucundan getirmezdim.bak birşey dahaa anlatıyım eşimle nişanlanacktık gittik kuyumcuya kuyumcudada eşimin teyzesinin oğlu çalışıyordu.gittik eşim gümüş takacğı için sadece bana nişan yüzüğü aldık geldik işyerine kaynanam fiyatı öğrenmiş çocuktan.biz gelir gelmez bi yüzüğe o kadar paramı verilir siz manyakmısınız bilmem ne ve benim ynımda diyo bunları daha yüzük parmağıma girmemişken ki eşim alıyo bana kendi parasıyla düşün.yüzükte 250-300 civarı bişeydi.bunu söyleyen insan her hafta kendine alışveriş yapan kıyafet ayakkabı felan alan kişi.

uzaklara gitmeyi eşimde çok istiyo ama eşimin tek anladığı iş tekstil.ve bu her yerde mümkn olmuo burda bi çevresi var bu yüzden istanbul içinde kalmak zorundayız.

ancak esiniz sinir koyabilir. ama onun icin de cok zor. ailesi haksiz da olsa ailesi.. ne yapabilir ki? ya tamamen görüsmeyecek, ya da katlanacak. siz de üzerine gidip, hem esinizi üzmeyin hem de evliliginize zarar vermeyin.

yerler cnm yerler hiç bişe olmamış gibide dahasını beklerler.
Benim eşim bırak kendi parasını yedirmeyi benim bileziklerimi bile yedirdi.
2 iş yaptı lirasını görmedim kardeşlerine onların çocuklarına yedirdi.
Ben görüşmeyi kestim hepsiyle eşimde işini ayırdı (geçde olsa) ortak iş yapıodu kardeşleriyle.
kötü yanlarıda var iyi yanlarıda.
madi açıdan tabiki iyi huzurum var en azından bana karışamıyorlar şuan çünki görüşmüyoruz hiç birinden haberim yok.
kötü yanı aile içi kopukluk oluyo işde çocuğum hiç birini doğru düzgün tanımıyo gibi sorunlar oluyo işde.
ama kimseden kimseye fayda yok kendi başının açresine bakıcan

cnm çok teşekkür ederim yazdıkların için ama eşim sen hiç bişeye karışmıcaksın diyor.Gerekirse ben kötü olucam dio ama gereken zamanlarda hiç tepkisini vermiyor.Evet hiç kimse susmuyo bu ailede biri sussa bi konuşuyor.Önemli bi para kaynağı çıktı çünkü aileden.Ailemi işin içine sokarsam beni çeker alırlar.Bu iş nereye kadar böyle sürer bilmiorum.sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versin inş.ben hasta olup yattığımda gelmediklerini söylemiştim.bayramda sordum gelmediniz diye inan pişkin pişkin şöyle dediler.eeee yatakta yatıyomuşun zaten niye gelelim ki.yani ayakta hasta olup hizmetmi etmem gerekiyo inan ben inanamıyorum bu insanlara

işte bu konuda eşine önemli bi görew düşüyor ama malesef eşin ewliliğin kawramını tam olarak çözemiyor sanırım...kayınvalidene bi sorsan oda hasta olduğunda sende aynı şeyi yapsan nasıl olur acep....benim rahatsızlığım çıktığındada kayınvalidem ve görümcem geçmiş olsuna geldiklerinde boşluklarına gelip belki öncedende varmı bu tümör pat diye çıkmadı yaa falan demişlerdi ve inanki ozaman hastalığımı kabulenip ağlamıştım eşim çıldırmıştı gidip annesinin ve ablasının üstüne bile yürümüştü siz neden böle bişey sölediniz diye o kız hasta psikolojiisni neden daha fazla bozuyosunuz diye....tabiki ben böle bi tepkisinin olmasını istememiştim ama eşlere böle durumlarda büyük görewler düşüyo işte...eşim arkamda durmasaydı şimdi beyin ameliyatı olmuştum belkideeşin susuyorsa sen konuş ozaman anlarki ipler kopmadan kendisi tepkisini koymaya kalkar belkide...

Back