boyle bir adamdan bosanilir mi ?

AYRİLLLLL NE BEKLİYORSUN COCUK DOGMAMİS BİLE AYRİCA NAHH ALİRR TOVBEE GUNAHA SOKARLAR ADAMİ YAA AYRİL TATLİM HEMEN HEMEN CİK GİT ADAM NELER ETMİS YAA TEHDİT BİLE ETMİS ZATEN BİTMİS NE BEKLİYORSUN KAC KURTUL

Bebegin evliliğı kurtaracagina inanalar nerde görmüş öyle örnekleri acaba. Hamilelik sonrasında bebegin doğumu vs zor bir surec... zaten zor olan bir evliliğin sonunu getirebilecek kadar zor hem de. Yani şu evliliğim kurtulur olayı baştan sona sacmalik.
Konu Sahibi sen asla bosanmayacaksin belli... boşanma demek kolay değil ama boyle evliliğe kolay. Bu sekilde ömrünüzu feda edersiniz.... bir bakmısın yaş olmuş 42 çoluk çocuk.. boşa gitmiş bir ömür. .. bu yüzden asıl bu adamla evli kal demek çok daha zor. Bir insanın kendini bitirmesini izlemek gibi...

Nasıl bir ayı bu ya. Sen hiç mi tanımadın bu adamı?

Doğduğu gün çocuğunu alacakmış ha neremle güldüğümü söylemiyim ayip olur.
Bi mok bile yapamaz bu adamla evli kaldiğin her güne yazık.

ben okurken nefesim daraldı sen yaşarken neler hissediyorsun kim bilir.. rabbim tarafından bize verilmiş bir emanet can var onu da böylesine adamlar yıpratıyor ya nasıl hesap veriler bilemiyorum..
kendinizi böyle ezdirmeyin bunu çekmek zorunda değilsiniz.. yok mu arkanızda aileniz??

Okurken bile sinirlerim bozuldu, canım benim henüz o kadar gençsin ki lütfen çekme böyle bir adamı. Sözde okumuş mühendis olmuş neyse... Sana hakaret ediyor, aşağılıyor hatta iftira atarım diye tehdit bile ediyor böyle biriyle ömür geçmez. Ayrıldığında yaşayacağın zorluklardan endişe ediyorsan eğer inan bu adamla evli kalmaktan daha zor birşey olamaz. İçinde bulunduğun koşulları bilmiyorum ama kendi ayakların üzerinde durabilecek bir iş bulsan ya da eğitimin ne durumda eğer yarım bıraktıysan bi şekilde devam etsen çünkü daha yolun çok başındasın ve bebeğin için güçlü bir anne olmak zorundasın, sana böyle davranan adam çocuğuna da iyi bir baba olamaz o yüzden çocuğun için sen güçlü olmak zorundasın. Allah yardımcın olsun.

Canim bosan diyesim var ama biraz daha cabalasanmi diyorum bende evliligimin baslarinda arkadaslariyla cikmasini istemezdim ve kavga cikardi birde sana soyledigi laflar sinirle soylediginde agzindan ne ciktigini bilmiyor bunlara kafani takma sakin ve iyiyken sana davranislari nasil sana sevgisi nasil sen herseyden once bebegin
sagligini dusunmelisin esime bende mudahale edrdim gitme derdim ama onlarinda disarda arkadaslariyla gezmeye ihtiyaclari var.ben simdi pek karismiyorum ustune gittikce zitlasiyoruz gitmese bile burnumdan geliyordu.simdi gittigi gezdigi kisileri biliyirum oda abartiya kacmadan cikar.bazen yeri geliyor sen bi soyle disari git gez gel diyorum kizim olunca bende onunla vakit geciriyom erkwklerin cok isine gezmesine cok karisan herseyine mudahaleeden kadindan soguyorlar. Begenmedigin bi durum oldugunda hayir lafini asla kullanma olumsuz dusundugune dair guzelce dusunceni soyle.yeni evlilerin hepsinde sorunlar yasaniyor.biraz sabret ancak asik suratli soguk dir dir mudahaleci olunca ben gordumki evlilik yurumuyor ben hatalarimi duzelttim oda sorumlulugunu biliyor.bekarken ozgur yasayan erkek evlenince hemen alisamaz zaman sabir gerek.sen ustune duseni yap ama o ayniysa o zaman birdaha goruselim.

Çok merak ettim, severek mi evlendiniz ?
Daha önce azıcıkta olsa karakterini hiç mi anlayamadınız ?
Yazık neler yapmış öyle
Birde derler ki olgun adam genç karısını el üstünde tutuar. Hani nerdeee
Bence bu böyle devam etmez

Sana zarar vermeden sadece kavgayla dısarı cıksa ck bunalmıs bsanma derdım ama hakaretlerı ve senın bgazını sıkması parayı onune atması karaktersızlık pskolojısı bzuk adam duzelır yaptıklarına ıyılesecegı ıcın katlanılır ama karakterı bzuk adam duzelmez katlanma kendıne cocuguna ezıyet ettrme daha ana karnındakı cocugu uzmeyı gze almıs dunyaya geldgnde de umursamaz zaten umursasa bıle en cok kendı gıbı karaktersız yetıstırır. Unıverste okmus bı adam nasıl bu kadar ktu olablır hıc mı yetıstrmemıs kendını ya hamıle kadının bgazını sıkmak nedır. Karısına para verırken kopege kemık atar gıbı para fırlatmak nedır ya cok sabırlısın

Daha yaşın genç ister aldir çocuğunu ister dogsun o adama ver ama sana yazık be kardeşim bana en ufak bir tavrinda bile ben düşünüyorum çekip gitmeyi sen kendini değerli gör ki adam seni kölesi gibi görmesin her an elinden kacirma korkusu ver annenin evine git boyun egme sakın

O bu kafayla mutlu olamaz ama senin önünde uzun yıllar var

Okurken ben sinirlendim. Bu adam duzelmez. Vicdansiz merhametsiz adami bebek bile duzeltmez. Karisina iftira atacagini soyleyen adamdan hersey beklenir. Bebegi alamaz merak etme. Mahkeme sana verir. Koruma talebinde bulunabilirsin. Attigi iftiralar icin de yalanci sahit gostermesi gerekir, o da suc. Bir avukata gitmeni tavsiye ederim. Daha fazla yipranmadan yasin da gencken bosan. Bugun bosanmazsan daha sonra bosanirsiniz. Cunku adam da insanlik yok.

Eve dinleme cihazi koy madem evde olani izpatlayamazmissin. Ya da telefona kayxet soylediklerini. Bir daha bogazina saldirdivinda polise git hakkinda sikayetci ol. Al sana delil.

İşin çok zor bu adamdan ne köy ne kasaba olur ona göre kararını ver.

Sevgi goremedim ki yazdiginda saygı olsun herşey bitmiş belki de hiç olmamış demek daha doğrusu burdan boşan demek evet kolay ama orda oyle psikolojik sorunlu biriyle yaşamak daha zor. Ya bu deveyi gudeceksin agzini acmayip karismayacaksin maddi özgürlüğun olmadığı için ya da bu diyardan gideceksin. Bunun kararini sen vermelisin

Çocuk eşler arasındaki sorunları düzeltmez aksine daha da büyütür.
Yaşın da küçük, kolayca eziyor seni. Daha 5 aylık evlisiniz üstelik. Çoğu evlilikte ilk zamanlar zor geçiyor ama bu bana biraz fazla geldi.
İnşallah çocuğunka geçireceğin ilk yılları zehir etmez sana. Daha önünde uzun bir hamilelik dönemi ve lohusalık var. Bu durumda boşan demek zor oluyor tek başına hepsini kaldıracak psikolojik gücün ve ekonomik özgürlüğün var mı?

adam çcuk için evlenmiiş
bak adam senden boşanmayı kafaya koymuş akıllı ol sakın mesajlarda küfür etme, hakaret etme, ailesine de kendisine de

ve mümkün olduğunca delil topla sana nasıl hakaretler ettiğini mesela mesaj atmasını sağla, mesajı silsen bile oparatörlerden isteyebilisin lazım oldğunda

yaşın çook genç boşansanda biryerlerden rahatlıkla başlayabilirsin,
eşinin hamile halinle sana şiddet eğilimi göstermesi ağır hakaretler etmesi biraz akli degesinin bozuk olaileceği kanısı oluştrdu bende, ya da fazlasıyla acımasız

ayrıca zaten problemliymiş adam çocuk için daha 22 yaşındasın niye bu kadar acele ettin, demeden kendimi alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…