boyle bir adamdan bosanilir mi ?

bu adam hep böylemiydi ne bilim nişanlıyken falan anlamadın mı birşey davranışları normal değil çünkü

Hayatın "affedip sineye çekmekle" geçmiş.

Sosyoloji mezunu bir insan eğitimin, paranın değerini evlendikten sonra anlıyorsa,
mazoşistce duygular beslediğinden şüphelenirim.
Acı çekmek hoşuna mı gidiyor?

Söylediklerime alınma.
Affedip sineye çek.

Buradaki konulari okudukca sorun bende demeye basladi. Bosan kurtul bu adam çocuk icin evlenmiş, bugun bogazini sıkan adam, yarin obur gun doğum yaptiktan sonra nefesini keser

Siz bu adamın eşi değil kölesi falansınız sanırım?
Aramız düzelsin, evliliğimiz kurtulsun, bana bağlansın gibi saçma sebeplerle çocuk yapılmaz.

Bebeğin kaç aylık?
Valla yasal sinirlardaysa .....
Neyse demeyeyim boşver..

sineye çekmek nedir ilk hatasında adam gibi sağlam tepki koysaydın eteğinden ayrılmaz saygısızlık etmeye cesaret etmezdi. deveye diken insana ... yarar derler ya aynen öyle yaranılmaz bu erkek milletine biz de ancak tepemize çıkarıyoruz sineye çeke çeke sabrede sabrede.

Allah yardımcın olsun canım
Öyle evde bana şunu yaptı bunu yaptı larla iftiralarla bir yere varamaz korkma. Hakim ler adamı gözünden anlıyor rezil olduğu ile kalır.

Yani hiç demem böyle bişey ama o çocuğu aldır. Adamla aranda bağ falan kalmasın. Yaşın küçük. Çocuk olunca bide onlarla mı ugraşcaksın.

para yırtmak ne demek ya

Ailen arkandaysa bir sn durma iftira atıcam diye mesaj varsa sakla. Mahkemede sunarsın.

Allah yardımcın olsun canım
Öyle evde bana şunu yaptı bunu yaptı larla iftiralarla bir yere varamaz korkma. Hakim ler adamı gözünden anlıyor rezil olduğu ile kalır.

Esin sana önceden yani nisanlilik döneminde nasil davraniyordu? Acaba arkadaslarlan bulusuyorum diye, kadinlarami gidiyor. Hic onu takip ettinmi. Yani telefonunu karistirdinmi. Belki böyle davranmanin sebebi bi kadin olabilir.

Off canım yaa off, biliyorum yapacak bişey yok artık ama inan merakıma engel olamadığımdan soruyorum.

22 yaşında, üniversite mezunu biz kız neden hop diye okul biter bitmez 32 yaşında bir adam ile evlenir ya?
Evlilik bu kadar mı matrak bişey, hayır bir de önünde bariz kötü örnek olarak ablan da varmış.

Sabah açtığın konunda bebek kazara oldu yazmıştın,şimdi de belki aramız düzelir diye yaptım diyorsun...
Sabahki konunda eşinden şiddet gördüğünü yazmıştın.herkes boşan dedi..
Şimdi tekrar konu açıp boşanmak kolay değil deyip boşanma diye destek arayıp vicdanen rahatlamak mı istiyorsun...
Belliki boşanmayacaksın,kafanı daha fazla bulandırmayalım en iyisi...

Boşan demek kolaysa ben zoru seçeyimYok boşanılmaz insan kendini hasta eder verem eder çocuğunu böyle sağlıksız saçma bir ortamda büyütür niye boşanılsın ki

Pfff sana göre koca herifle evlenmişsin. O da biliyodur kendini yaşına yakın biriyle evlenseydi bu kadar yapamazdı ya da kadın onu çekmezdi

Nasıl olurda böyle davranır kimsenin kimseye bu şekilde davranmaya hakkı yok sakin bebeğini aldırma senin durumunda olupta çok daha kötü şartlarda olan insanlar var yapman gereken ilk şey maddi özgürlüğünü kazanman bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…