boyle bir adamdan bosanilir mi ?

ya şunları sormak isityorum neden tam insanı tanımadan evleniyorsunuzyani pat diye gerekirse 10 yıl tanıyın ama tanıyın br tartın biçin adam size değer vermiyor sevmiyor bes belli bu ve artık adam düzelcek dye çocuk yapmayın yazık gunah oyuncak bebek mı bu öbür dünyada misli misli çkesin inşallah böyle insanlar size değil bebeğe acıyorum şuan siz o adamı seçtiniz ama o yavrum sizi de o adamıda seçmedi .

Anlayamiyorum bu erkek milletini ...
toplumda "kadinlar anlasilmaz " diye bir kani var ama kulliyen yalan o kadar net ve basit ki beklentilerimiz ...
yeni evli , kendinden 10 yas kucuk yuvasina bagli bir es bulmuss daha Allahtan belasinimi istiyor ! Hemde hamile !
Sindirdikce assagiladikca bogaz siktikca hersey kendi istedigi gibi olucak tirsicaksin mi zannedior ???
Huzursuzlukla beslenen guclenen bir tür bu erkek milleti (hepsi deil ama cogu )
BUNLARIN BEYNINI KUŞA TAKSAN TERS UCAR ...

Yaa saçmalama ne boşanması.
Bence bu çocuğu doğur baktın düzelmedi sonra ikinciyi yap hemen o zaman belki düzelir olmazsa üçüncüyü yaparsın nolucak canım.
Kavganın hırgürün içinde büyür gider çocuklar.
Böyle erkek bulunmaz birdaha hint kumaşı adeta.
Sakın bak boşanma dayan çek çekebildiğin kadar ağzını burnunu da kırabilir nolcak ki sonuçta boşanmak olmaz çok kötü bişey boşanmak.

Allahım nöronlarım gitti beynim yandı adeta.
Bir de boşanmazsın hayatta sen de yine de söyliyim bebeğin velayeti daima anneye verilir kimse çocuğu alamaz öyle kolay kolay.Ama sen boşver tehditlere boyun eğ yine de koca sonuçta bu hiç boşanılır mı??

çocuk olunca nasıl düzelir diye düşünüyorsunuz anlamıyorum,
çocuk olunca dertler katlanıyor, hem maddi hem manevi,
çocuğun ilk yaşında tamamen sağlam evliliklerde bile sorunlar baş gösterebiliyor,
siz sorunlu evliliğinizi çocukla düzeltmeye çalışıyorsunuz,
gerçekten hayret ediyorum.

ya bak arkadaşım, bu adamı daha fazla çekme, sonu boşanma mı olur bilemem, belki sen resti çektikten sonra kendini düzeltmeye çalışır, ama tam senin istediğin gibi olmaz.
bundan sonra ona karışma, kimle nereye gidiyorsa gitsin ama sana da bu şekilde davranmasın, asla küfür ettirme, asla sana şiddet kullanmasına izin verme, ve asla kendi davranışların için ondan izin alma.

bildiğin manyağa denk gelmişsin!
Tüm bunları 5 ayda yaptıysa ıyı günü de yok demek ki.
Kaç kurtar kendini.

Yok artık hala ne yapayım bosanayim mi diyemi soruyorsun?zor olsa bile mecbursun..baksana adam sana hiç değer vermiyor..saygısız ve haddini bilmeyen bir dengesiz..bana kızacak lar biliyorum ama,eğer yasal süre dolmadiysa aldır bebeği..

Şu oldu affettim, bu oldu affettim demişsiniz ama aslında eşinizin özür dilediği falan yok değil mi?

Farkında mısınız kendi kendinize kırılıp kendi kendinize affediyorsunuz.

Git demiş, hâla saçma bir şeyi sürdürüyorsunuz.

Okumuş meslek sahibi olmuş ama adam olamamış. Bunun kocalığı ne ki babalığı ne olsun. Ortada çocuk var diyorsun da, o çocuk o evde mutlu mu büyüyecek. Annesine köpek çeken bi adamla. Hayatını yıllarını bu adamla tüketme.

Başlık yanlış olmuş. Adminden rica et bence, "Böyle bir adamla evli kalınır mı?" diye düzeltsin.

Tamamını okumadım ama ben de bir soru sormak istiyorum.
Böyle bir adamla evlenilir mi?

çok üzüldüm eşiniz tam bir duygusuzmuş..
bence babanızın evine gidin ve boşanın kurtulun bu adamdan.

Belki bize kolaydir ayril demesi. ama kos kocaman adam karisinin bebeginin degerini bilmiyoken, agza alinmicak seyler söyleyebiliyosa, evine git diyebiliyosa. bence yapcak pekte birsey kalmamis. sen savasmissin yeterince anladigim kadariyla.
Rabbim sana hayirli bi kapi acar insallah. Böyle bir adamla ömür gecirilmez

Back
X