boyle bir adamdan bosanilir mi ?

seromonjii

x
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
65
2
36
Soyle ozetleyeyim size. 5 ay bir evliligimz var evet ama kocam evlendigimiz gunden beri cocuk isteyen biriydi cunku aramzda 10 yas var o. 32 ben 22 yaslarindayiz o yasi fazla gecmeden istiyordu bir kac ay dayandim ama maalesef takdir ilahi Allah bize bi evlat nasip etti . Bu bebek belki olursa bana karsi tavirlari daha cok duzelir diye tahmin ediyoedum ama daha hamileyken her gun agliyorum kanamam oldu progestan kullandim riskli bi donemden gectim o halde bile uzerime geldi. Bana yalan soyledigini telefonunda gordum iste degilken arkadaslariyken bana mesajla iste oldugunu gec gelecegini soylemisti bunu ifsa ettigim icin kufurlee hakaeetler havada uctu ve bunu bi kac kez daha yaptigini soyledi sebep olarak ben ona arkadaslariyla bulusmasina izin vermiyormusum diye boyle bi yalana siginmis. Ben yinede affetttim. Sineye cektim. Daha sonralarda annesine asiri duskun bir cocuk tek erkek evlad iki ablasi var o kadar simartilmis ki size anlatamam bana surekli anneme git ona yardim et orda dur fln diyor ben zaten elimden geldigince gidyor ve ariyorim kendi ailemle ayni sehirde olmamiza ragmen ayda bir gorustuyor biraz uzak cunku ama bir keresinde yegenimin dogum gunu icin annemlere gittik hediye alamamistim o yuzden para verelim demistim bankamatikten 20 tl ckip verdi zar zor bende beni yegenime mahcup etme herkes orda olacak bari 50 tl ver dedim . Hani duru olmasa anlarim makine muh.4 bin maas aliyor 50 tl sadaka niyetine verir insan. Tutup o 20 tl yi yirrtti senden kari olmaz iyiyken iyisin para vermeyince surat boyle diye beni oralarda uzdu aglatti yine gitti 50 cekip onume firlatti o an bi kadinin maddi ozgurlugunun olmamasinin ne kotu oldugunu gordum. Yuzume para carpilinca......
Bunu da affettim sineye cektim baristim.
Aneme gideceksin ben arkadaslarla buluscam gec gelicem sende git annemde bekli beni. Dedi bende hayir diye cikistim evde bekleyecegim ya da kendi anneme gidecegim dedim birden bogazimi skti ulan sen bicim kadinsin serefsiz defol git nereye gidiyorsan dedi. Ve gitti bu durumu onun babasina aanlattim ve bir sekilde orta yol buldu ikimizide birbirimizden ozur diletti baristik ve yine sineye cektim. Simdi
Her hafta sali gunu birde hali saha maci cikti yine bise demedim macta arkadasinin dirsegi gogsune gelmis tam bir hafta agridi ben onunla ilgilenmememise ciktim oysa neler yaptim ilaclar vs. Biz hafta sonu arkadaslarla hamama gidixez dedi bende hayir dedim gogsu agridigi icin gidecekmis birlikte gidelim dedim surekli arkadaslarinlasin bi hafta sonumuz var ben arkadaslarimla olan progrqmlarimi hafta ici yapiyoeum sirf ona zaman ayirmak iicin. Atni hassasiyet ondq yok. Skldm sensen hep senle mi gezcez sana hesap mi vercwm sen kimsin izin vermiyorsun lutfedip haber vermisim o yeter sana dedi . Senin bok suretini mi cekicem her gun yeter bktm dedi bende madem oyle mecbur degilsin dedim . Defol bavulunu topla git babqn mi abin mi kim geliyorsa alsin seni dedi o cocugu da dogurdugun gun senden alicam dedi ve sana mahkemede ne iftiralar aticam yapmadigin seyleri yapti diyecem sonucta kimse evin icinde olanlari bilmez dedi. Simdi yaklasik 10 gunsur konusmuyoruz babama soyledim boyle boyle ayrilmak istiyor benden diye o da onun babasoyla konusmus o aksam ben bosanmak istedigimi soylemedim boyle giderse seni cwkwmem dedim diyo yalan soyluyor. Cok uzattim ama inanin bunlar bi kisim simdi bosan demek kolay ama bi bebegim var simdi nasil bi karar almaliyim sabir mi etmeliim yolu ayirmalimiyim

Bosanacaksin, bu adamla degil ömür gecirmek, tuvalete bile gidilmez. Nasil bir ruh hastasi yaa nasil bu adami defalarca affedersin

Bu bebek belki olursa bana karsi tavirlari daha cok duzelir diye tahmin ediyoedum ama daha hamileyken her gun agliyorum

Şu cümle bile anlatıyor herşeyi.
Artık öğrenmeliyiz, bir erkek evlenince düzelmez, çocuk yapınca düzelmez

Kusura bakma da esin tam okuzmus. Bosan bence de. Bu adamla ayni evde yasamak dogacak olan bebegine zalimlik olur. Dogunca bebegi degil ancak ucun birini alir hoduk adam. Sinirlendim simdi

msj tekrarı

Son düzenleme:
Çocuğun öyle bir ortamda büyümesi kotu olur.bu durumda en çok onun yarari gozetilmeli.
Bu adamin içinden birden hayvan mi cikti,nasil anlamadiniz,uyanamadiniz?
Allah yardimciniz olsun...ayrıca iftira atarak kimseye birşey yutturamaz,ancak seni kandirir.şiddet uygularsa aninda rapor al.boşanmasan bile elinde bulunsun.şuanda psikolojik şiddet görüyorsunuz gerçi... Bi avukatla görüşün sonuçlar için fikir alin olmazsa...

kusura bakmayın sorun oldu bi ton msj atmışım

Asıl çocuğun için boşanmalısın. Böyle bir manyakla aynı evin içinde büyümemeli o yavru. Çocuğuna yapacağın en büyük kötülük olur bu.

Öyle doğsun, elinden alırım demesi kolay, hiçbir hakim yeni doğmuş bir bebeği annesinden ayırıp, psikopat bir babaya emanet etmez. Sana atacağı iftiralardan da korkma. İspatlayamadıktan sonra hepsi kuru gürültü.

COK UZULDUM CANM. huzursuz ew cok kotu oluyo ewlılıkte. bosanmakta oylekolay verlcek bı karar degıl bence... ha naparsa ypsın cek katlan sabret demeye hakkm yok tabıkı amaole bı karar vercksnde acele etmeden ıyıce dusunerek vermeslısın bence... ne derdı var bu adamlarn anlamıyorum... kadnlar maddı manevı gerektgnde her trlu fedakrlıgı yapan taraf oluyor her zaman... ısteklerınden ödün verıyo herseyı affedebılıyo bekledgmz ıse bırazcık ılgı anlays sadakat bskada bısey yok..allah ıslah etsn ne deyım herkesın ewıne huzur versın rabbım.. ewlenmek kolayda yurutmek cok zor....

Boşanmak zor ama öyle bir pskopatla yaşamak daha kolay herhalde?
Valla güzelim hayat senin hayatın. Adamın ne kadar densiz olduğunu tastikletmeye ihtiyacın yok herhalde her akıl sağlığı normal olan insan böyle bir kocanın normal olmadığını bilir.
Kararı sen verceksin ama sen boşanamazsın bana kalırsa, hiç canını sıkma böyle yaşamaya alış derim

Eşin hiç zeki değil, sana iftira atacakmış. Evin içinde olanları kimse bilemezmiş, nasıl kanıtlayacakmış acaba iddiasını? Mesleğin yok mu, ne diye çekiyorsun git babanın evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…