1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek. boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor
1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek. boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor
hiç aramıyo. annesinin yanında arayamaz zaten ödü kopar. annesi evine bi dönsün yağar msj lar. ya adam annesi kızacak diye o olduğunda benle yatmazdı yada aynı odada ayrı yatardık kapı hep açık olurdu. daha ne diyeyim
emel ayrıca hiç üzülme sahipsizim kimse yok filan diye. sahipsizim sahibi Allah dır. ondan daha büyük sahip mi olur. bende de anne yok sadece yaşlı bir babam var hayatta. bende evlenirkende boşanırken çöpsüz üzüm gibiydim resmen. ama Allah güç veriyor işte insana
okumuşlukla herkes adam olsaydı ooooooo neler değişirdi hayatlarda. bak kendi evine çık o adamı zerre aramıcaksın. akisne huzurlu ve sakin yaşadıkça kendine kızıyor insan neden daha önce yapmadım diye. tecrübeyle sabit. (anlattığın bazı şeyleri bende yaşadığım için anlıyorum seni hem beynen hem kalben anlıyorum)
ben evliyken sürekli bunalımdım. günlerce kalkmadığımı biliyorum doğru düzgün yatakdan.bunalımdan kafamı kaldıramıyordum. boşanınca çok çabuk kendime geldim çünkü o bunalım sürecini evliyken geçirdim. muhtemelen sende öylesin sanırım. bir süre arada ağlar arada çok güler oynamak istersin hatta. bunlar o ayrılığı yaşarken atlattığın süreç. geçiş dönemleri çok normal. sonra insan eski sukunetine ve huzuruna kavuşuyor hatta eskisinden daha güçlü ve azimli mantıklı oluyor.
ne diyeyim Allah kurtarmış
evlenmeden önce hiç böyle bir karakteri olduğunun sinyalini vermedi mi?
bir de merak ettiğim bu ana aşıkları neden evlenir
otursana ananla neden elin kızını alıp yakıyorsun?
Eşin karaktersiz Kayın validen şizofrenmiş kurtulmuşsun Onlara insan bile denmez madem anan kıymetli en ufak lafı bile değerli anneni alsaydın koynuna tövbe tövbe yaaa...!!!
1 ay öncesi davamı açtım. Boşanıyorum. Nedensiz bi sevinç içindeyim. Heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
Henüz 2 yıllık evliyim. Malesef boşanmak zorundayım. Eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. Neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. Son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. Nedenmi: Geç doğurmuşum bile bile. Annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. Adam beni aramadı bile nerdesin diye. Tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. Işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. Sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. Bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. Tam aksi sevinçl,iyim. Artık bana zarar veremeyecek. Boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?