Böyle bi boşanma yaşayan yoktur. Boşananlar yardım ve destek bekliyorum

ohhh... sefan olsun arkadaşım.seninki dert değil, "bir sevincim var" başlığı altında olmalı...

iyi ki cehennem var !!!!! ana- oğul kına yaksınlar bir taraflarına....
şimdi miss kokulu yavruna sarıl ve herşey çok güzel olacak de...
allah yardımcın olsun canım...

adam ünv mezunu olmakla kalmayıp toplumda öğle bi yeri varkı bilsenz yok dersn kadın ve çocuklar üüzerine çalışıo. görevlendirme ile sıfırdan başlıcam çok heyecanlıyım yeni bir ev dırdır yoksurat eden yok tedirginlik yokkkkk ohhh beee

kendi evime gidemedim. adam annesiyele gitti o eve hastanedede ablamı beni resmen s.... etti evden.

avukat tuttum hepsinide isticem benm maaşımla (2000 tl) dalga geçerdi bakalım onun maaşı düşünce ne yapacak

aynen ya arkadaşlarım sürekli arıyor ve hayret ediyor bu ses ne die. bazen müzik açıyorum oynuyorum vs. bi ara korktum psikolojimmi bozuldu diye. doktor arkadaşım sen üüntünü evliyken yaşamışsın bunu bekliyormuşsun çok normal dedi rahatladım:))

bizde bir hafta kaldık yoğunbakımda. şükürler lsun sorunsuz çıktık eşimde msj atmış. bebeğe birşey olursa hastaneyi yıkarım başına diye. şükür allah boşa çıkardı. ya aslında böğle insanların olması bi bakımdanda iyi. güçleniyoruz daha çok. keskin sirke küpüne zararr

eşin annesini tapar derecesine sevip önem veriyor madem senin de artık bir anne oldugunu nasıl düşünemiyo
sen de bı annesin...
yazık yaa gerçekten. Allah'ım bebeğinle sana çok ama çok güzel günler yaşatsın kimseye muhtaç olma inşallah.

Bazen gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor...
Madem bebeği o kadar kıymetli, birşey olursa hastaneyi başına yıkarım diyor da,
nasıl vicdanı, adamlığı, insanlığını bir kenara unutup,
sizi orada bir başınıza bırakıp anası olacak yılanla gidebiliyor.
Hayret , daha neler duyacaz şu hayatta.
Artık beni birşey şaşırtmaz diyemiyecem. Hergün ayrı şaşırıyorum burada.
Hayatın tadını çıkarın, bebişinizle huzurla yaşayın.
Allah yolunuzu açık etsın.
Umarım çok mutlu olursunuz,karşınıza bir daha böyleleri çıkmaz.

Son düzenleme:

hiç korkma bebeğin için.böyle bir adamla ne kadar sağlıklı bir yaşamı olacaktı.yolun açık olsun.

ailem yok benm öldüler bu hayatta sadece ablam bebeğim işim ve sağlığım. onlar hayatta olsalar yapabilir miydiler bana bunu

şimdi çocuğunu görüyormu
nekadar vicdansızlar
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

hiç aramıyo. annesinin yanında arayamaz zaten ödü kopar. annesi evine bi dönsün yağar msj lar. ya adam annesi kızacak diye o olduğunda benle yatmazdı yada aynı odada ayrı yatardık kapı hep açık olurdu. daha ne diyeyim

Keşke bebek için biraz daha zaman tanısaydınız kendinize.

öğle canım sıkıldı ki bu yazdığınıza. yaşamayan bilemez. şunu düşünün. si hastaneden taburcu oluyorsunuz gidecek yeriniz yok hemşireye beni çıkatmayın oda verin diye ağlıyorsunuz eşinizde meğer arkada ama çekip gidio. bunlar şaka oyun yalan değil. lütfen dönün demeyin bağırın hakaret edin herşeyi deyin ama onunla beni yan yana düşünmeyin. ya bana birşey olsaydı doğumda napardım
o adam beni bekler bana bakar mıydı yada ilerde ciddi bi hastalığım olsaydı düşünmek bile istemiyorum eğer cennet bilşe bana verilseydi onunla istemezdim

"Kimsesiz hiç kimse yok, her kimsenin var kimsesi
Kimsesiz kaldım yetiş, ey kimsesizler kimsesi."

Fuzuli

okumuşlukla herkes adam olsaydı ooooooo neler değişirdi hayatlarda. bak kendi evine çık o adamı zerre aramıcaksın. akisne huzurlu ve sakin yaşadıkça kendine kızıyor insan neden daha önce yapmadım diye. tecrübeyle sabit. (anlattığın bazı şeyleri bende yaşadığım için anlıyorum seni hem beynen hem kalben anlıyorum)
ben evliyken sürekli bunalımdım. günlerce kalkmadığımı biliyorum doğru düzgün yatakdan.bunalımdan kafamı kaldıramıyordum. boşanınca çok çabuk kendime geldim çünkü o bunalım sürecini evliyken geçirdim. muhtemelen sende öylesin sanırım. bir süre arada ağlar arada çok güler oynamak istersin hatta. bunlar o ayrılığı yaşarken atlattığın süreç. geçiş dönemleri çok normal. sonra insan eski sukunetine ve huzuruna kavuşuyor hatta eskisinden daha güçlü ve azimli mantıklı oluyor.

emel ayrıca hiç üzülme sahipsizim kimse yok filan diye. sahipsizim sahibi Allah dır. ondan daha büyük sahip mi olur. bende de anne yok sadece yaşlı bir babam var hayatta. bende evlenirkende boşanırken çöpsüz üzüm gibiydim resmen. ama Allah güç veriyor işte insana

yaşadıklarını okuyunca çok şaşırdım ama erkeklerin dışrarıdaki halleriyle içerideki hallerinin değişik olduğunu biliyorum , zamane erkeklerin çoğu maske takıyor ,kişilikli olan elbette varda ama azınlıkta ,SANA geçmiş olsun ,yazılarına bakacak olursam dirençli bir kadına benziyorsun bunuda atlatacaksın

Ben gül gibi kocayı boşamısım ya.Vallahi bana rahatlık batmış. Bu sitedeki yazılanları okutukça şok oluyorum. Bu erkekler aramızda insanım diye dolaşıyor hemi. Sözün bittiği yerdeyim.

Arkadaşım allah kurtarmış seni sevin oyna kahkaha at. Hakkın kendinide suçlu hissetme.Her şey yoluna girer.Zaman meselesi.

ne diyeyim Allah kurtarmış
evlenmeden önce hiç böyle bir karakteri olduğunun sinyalini vermedi mi?
bir de merak ettiğim bu ana aşıkları neden evlenir
otursana ananla neden elin kızını alıp yakıyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…