- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
- 248
arkadaşım kusura bakma ama ohaaaaaaaaa diyeceğim.
tövbe tövbe o ne demek yahu bilerek geç doğurdun doktor seni en sona aldı.
yok birde perişan olacak ne yapmışlar. hergün seni kucaklarında sırtlarında taşımadılar herhalde.
neye perişan olmuşlar.
git bak bu adam üniversite mezunu muhtemelen ama cahillik bayrağını almış en önde taşıyor.
hiç mi biyoloji okumamış hiçmi bir filmde doğuran kadın görmemiş.
sancın gelir suyun gelir açılman olur gider doğurursun.
çok isabetli bir karar vermişsin bende senin yerinde olsam sevinirdim.
pasta bile keserdim boşanma günümde kurtuldum yeni bir hayata başlıyorum diye.
tayinini de aldırıp kurtulursun ordan inşallah.
kusura bakmayın ama suç sizde neden 1 saate doğuramadınız da sevgili kaynanacıgınızı beklettiniz....
kendi kaç saatte doğurdu acaba....
kv sizi zaten istemiyormuş ki bu da bahanesi olmuş....
neden kendi evinize gitmediniz orası eşinizin oldugu kadar sizinde eviniz ve lohusa halinizle yedi kat yabancı birinin evinde kaldınız
neyse allahım kurtarmış sizi keşke böyle bir adamdan çocuk yapmasaymışsınız ama kısmet işte allahım çocugunuza sağlıklı ömürler versin inş hiçte korkmayın onlar olmadan daha güzel bakarsınız o çocugu göstermeyin bile......
davada da söyle bütün bunları şahitlerini de getir mahkemeye sakın sinirle nafaka falan istemiyorum deme kendine de çocuğuna da nafaka iste. hatta belki tazminat da alırsın bir avukata takip ettir davanı yanlarına bırakma bu ruh hastalarının
canım Allah o bebeği sağlıkla sana bağışlamış. merak etme sen ona da kendine de misler gibi bakarsın.
sen davada sana yaptıklarını şahitler ile ispatla, al nafakanı sakın gurur yapma. buda ona kapak olsun!!!!! boşver gerçek yüzünü daha yaşın çok gençken yolun başında görmüşssün. ya yaşlılığında hastalığında görseydin, bu sana bakmaz o halde kapının önüne koyardı.
ayrıca ruh hastası bir adam ile aynı evde çocuk büyütmektense, gerçek anlamda babasız büyütmek çok daha iyidir. çocuğuda kendine benzetir emin ol.
içindeki sevinç yeniden huzura ereceğinin sana verdiği sevinçtir. Allah bundan sonra sağlık ve huzur versin sana bebeğinide gerisi gelir merak etme.
bende boşanırken çok tuhaf çok mutlu bir insan olmuştum. çevremdekilerin bile dikkatini çekmiş sormuşlardı "hayatında güzel bir değişiklik var senin, ne bu diye....
ben de ikizlerimi erken doğumla dünyaya getirdim 1 hafta yenidoğann yoğun bakımda kaldılar benimkilerle aynı anda küvözde kalan bir bebek daha vardı. bebeğin kilosu normaldi ama teni nasıl diyeyim bembeyazdı yani bir sorun olduğu belli o derece anormal bir beyazlık. doktorlar bebişin kalbinde sorun olabileceğini düşündüklerinden müşahade altında tutuyorlardı, bizim taburu olacağımız gün o bebeğin annesi, babası ve babaannesi de oradalardı doktor taburcu etmek istemiyor ama bebeğin babaannesi yani kaynana kıyametleri koparıyor ille de taburcu edeceksiniz diye. bebeğin annesi '' çocğuma ya bişey olursa '' diyor üzülüyor ağlıyor o lohusa haliyle ama o kaynanayı görseniz kulaklarımla duymasam inanmazdım diyor ki '' ne var canım kalbinde sorun olsa ne var bizim tarafta kalp hastalığı var ırsidir geçer bu bebek bugün çıkacak hastaneden '' diye diretiyor nasıl ama. bebeğin babasının da sesi çıkmıyor tabii gidip içeride karısıyla beraber kağıt imzalamışlar eğer bebeğe bişey olursa sorumluluk doktorda değil bizde diye ve o gün o ebek babaannesinin diretmesi ve babasının pısırıklığı yüzünden bizimle beraber taburcu edildi. böyle insanlar boşuna oksijen tüketiyolar keşke ölseler
allah kimseyi merhametsz vicdansız insanların eline düşürmesin. o zaman hayatın düşürmesi daha kolay oluyor. malesef gerçek
1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek. boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor
bu kayınvalidelerin köküne kibrit çakmak istiyorumbu ne arkadaş ya ne istiyorsunuz gelinlerden oğullardan bi çekin gidin rahat bırakın bizi ya yeter artık..bende de var bi tane evlerden ırak mazallah allah yardımcın olsun tek tesellin bebeğin ve ailene sığınmak
şimdi çocuğunu görüyormu
nekadar vicdansızlar
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
ailem yok benmöldüler bu hayatta sadece ablam bebeğim işim ve sağlığım. onlar hayatta olsalar yapabilir miydiler bana bunu
Keşke bebek için biraz daha zaman tanısaydınız kendinize.
adam ünv mezunu olmakla kalmayıp toplumda öğle bi yeri varkı bilsenz yok dersn kadın ve çocuklar üüzerine çalışıo. görevlendirme ile sıfırdan başlıcam çok heyecanlıyım yeni bir ev dırdır yoksurat eden yok tedirginlik yokkkkk ohhh beee
aynen ya arkadaşlarım sürekli arıyor ve hayret ediyor bu ses ne die. bazen müzik açıyorum oynuyorum vs. bi ara korktum psikolojimmi bozuldu diye. doktor arkadaşım sen üüntünü evliyken yaşamışsın bunu bekliyormuşsun çok normal dedi rahatladım:))
adam ünv mezunu olmakla kalmayıp toplumda öğle bi yeri varkı bilsenz yok dersn kadın ve çocuklar üüzerine çalışıo. görevlendirme ile sıfırdan başlıcam çok heyecanlıyım yeni bir ev dırdır yoksurat eden yok tedirginlik yokkkkk ohhh beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?