• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bi boşanma yaşayan yoktur. Boşananlar yardım ve destek bekliyorum

ne eş, ne kayınvalide nedir bunlara.. insan bile denmez bence...
vicdansızlar...
en doğrusunu yapmışsın dava açmakla.. sen ve bebeğin birbirinize yetersiniz..
hani demişsin ya yanlız büyütememekten korkuyorum diye, emin ol onlardan uzak daha rahat daha güzel büyüteceksin bebeğini...
mahkemede sana yaşattıklarını anlat... tazminat istemeyide unutma...

1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek. boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor

çok üzücü hamileliğinde lohusalığında da allah sabrını versin çocuğuna kol kanat ger allah mukafatını er geç verir.gerekenlere de cezalarını verir. yaşı başı geçmiş kadın hiç allah korkusu yok heralde onuda yetiştiren bir anne burdan herkes ders çıkarsın. çocuklarımız bir gün aile kuracak buna saygı duymalıyız. sizi de bir anne büyüttü . o kadınıda bir anne büyüttü. çok üzüldüm.allah yardımcın olsun hep yanında olsun güç kuvvet versin ve iyiki boşanmışım demeyi nasip etsin. güzel bir ömür seni ve çocuğunu beklesin.

Boşanmakla çok doğru bir karar vermişsiniz, kayın valideniz sorunlu anladık, peki ya eşiniz? Eşiniz annesinin deli saçması şeylerine nasıl inanıyor? Nasıl onun lafıyla hareket ediyor? Ben böyle kayın valideleri gerçekten anlamıyorum anlanacak bir tarafları yok ki anlayayım? Hele hele kocaları hiç anlamıyorum.. :50:

bu yaptıklarından sonra hakimin çocuğu eşine göstermemene bile onay verebilir bence.
nasıl birşeydir. böyle saçma sebepten bi insan sevdiği kadını ve ve çocuğunu hastanede bırakıp gider.
ben eşinin akıl sağlığındanda şüphe ederim. annesinin lafıyla olacak şeymi ya. seni mazoşistmi sandılar acaba bilerek o kadar sancı çektin keyfine mi sanıyolar.

daha neler görcez.
sen takma kafana çocuğunu öyle bir adamla sağlıklı büyütemezdin zaten.

normal bir insan bunu yapamaz. ya eşiniz kafadan noksan yada sizdede bazı problemler var.nasıl adammış bu yahu çocugunu bırakır gidermi lohusa karısını bırakır gidermi.

1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek. boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor

öyle bi adamla çocuk büyütüp kahrolmaktansa yalnız büyüt daha iyi..
o kaynanada dediğin yaratık nasıl doğurmuş acaba o kıymetli oğlunu sorsaydın bi.

kusura bakmayın ama suç sizde neden 1 saate doğuramadınız da sevgili kaynanacıgınızı beklettiniz....
kendi kaç saatte doğurdu acaba....
kv sizi zaten istemiyormuş ki bu da bahanesi olmuş....
neden kendi evinize gitmediniz orası eşinizin oldugu kadar sizinde eviniz ve lohusa halinizle yedi kat yabancı birinin evinde kaldınız
neyse allahım kurtarmış sizi keşke böyle bir adamdan çocuk yapmasaymışsınız ama kısmet işte allahım çocugunuza sağlıklı ömürler versin inş hiçte korkmayın onlar olmadan daha güzel bakarsınız o çocugu göstermeyin bile......

yaziklar olsun!!!
canim sen tek basina allahin izniyle gayet de guzel buyutursun onu asil evli olsan nasil buyutecektin belkide akil sagligini yitirecektin onu dusun ki rabbim merhamet etmis kurtarmis seni sakin sakin kararindan donme allah yardimcin olsun

çok pardon ama ohaaaa diyorum:53::53:

şuan loğusalık psikolojisindesin hiç korkma mesleğin var dimdik dur ayakta bebeğin için, sözde kocayada anasıyla mutluluklar...

şok oldum :53:
böyle hasta ruhlu dengesiz insanların arasında çocuğunun büyümesi daha beter olurdu.
tek başına çokta güzel büyütürsün bebeğini.
kocana koca demeye adam demeye bin şahit gerekir.
bir koca anasının böyle aptalca laflarına inanıp nasıl olurda eşini çocuğunu bırakır.
Allah ikisini de bildiği gibi yapsın.

Son düzenleme:
davada da söyle bütün bunları şahitlerini de getir mahkemeye sakın sinirle nafaka falan istemiyorum deme kendine de çocuğuna da nafaka iste. hatta belki tazminat da alırsın bir avukata takip ettir davanı yanlarına bırakma bu ruh hastalarının

Eşinizde kayınvalideniz de delirmiş, saçmalamışlar. Erkek eğer anne ile eş arasında ki dengeyi kuramıyorsa malesef sonucu hep ayrılık oluyor. Hiç sıkmayın canınızı kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

canım Allah o bebeği sağlıkla sana bağışlamış. merak etme sen ona da kendine de misler gibi bakarsın.
sen davada sana yaptıklarını şahitler ile ispatla, al nafakanı sakın gurur yapma. buda ona kapak olsun!!!!! boşver gerçek yüzünü daha yaşın çok gençken yolun başında görmüşssün. ya yaşlılığında hastalığında görseydin, bu sana bakmaz o halde kapının önüne koyardı.
ayrıca ruh hastası bir adam ile aynı evde çocuk büyütmektense, gerçek anlamda babasız büyütmek çok daha iyidir. çocuğuda kendine benzetir emin ol.
içindeki sevinç yeniden huzura ereceğinin sana verdiği sevinçtir. Allah bundan sonra sağlık ve huzur versin sana bebeğinide gerisi gelir merak etme.
bende boşanırken çok tuhaf çok mutlu bir insan olmuştum. çevremdekilerin bile dikkatini çekmiş sormuşlardı "hayatında güzel bir değişiklik var senin, ne bu diye....

ben de ikizlerimi erken doğumla dünyaya getirdim 1 hafta yenidoğann yoğun bakımda kaldılar benimkilerle aynı anda küvözde kalan bir bebek daha vardı. bebeğin kilosu normaldi ama teni nasıl diyeyim bembeyazdı yani bir sorun olduğu belli o derece anormal bir beyazlık. doktorlar bebişin kalbinde sorun olabileceğini düşündüklerinden müşahade altında tutuyorlardı, bizim taburu olacağımız gün o bebeğin annesi, babası ve babaannesi de oradalardı doktor taburcu etmek istemiyor ama bebeğin babaannesi yani kaynana kıyametleri koparıyor ille de taburcu edeceksiniz diye. bebeğin annesi '' çocğuma ya bişey olursa '' diyor üzülüyor ağlıyor o lohusa haliyle ama o kaynanayı görseniz kulaklarımla duymasam inanmazdım diyor ki '' ne var canım kalbinde sorun olsa ne var bizim tarafta kalp hastalığı var ırsidir geçer bu bebek bugün çıkacak hastaneden '' diye diretiyor nasıl ama. bebeğin babasının da sesi çıkmıyor tabii gidip içeride karısıyla beraber kağıt imzalamışlar eğer bebeğe bişey olursa sorumluluk doktorda değil bizde diye ve o gün o ebek babaannesinin diretmesi ve babasının pısırıklığı yüzünden bizimle beraber taburcu edildi. böyle insanlar boşuna oksijen tüketiyolar keşke ölseler

bundan sonra yüzünüz güler inşaallah ... allah yardımcınız olsun

ben de ikizlerimi erken doğumla dünyaya getirdim 1 hafta yenidoğann yoğun bakımda kaldılar benimkilerle aynı anda küvözde kalan bir bebek daha vardı. bebeğin kilosu normaldi ama teni nasıl diyeyim bembeyazdı yani bir sorun olduğu belli o derece anormal bir beyazlık. doktorlar bebişin kalbinde sorun olabileceğini düşündüklerinden müşahade altında tutuyorlardı, bizim taburu olacağımız gün o bebeğin annesi, babası ve babaannesi de oradalardı doktor taburcu etmek istemiyor ama bebeğin babaannesi yani kaynana kıyametleri koparıyor ille de taburcu edeceksiniz diye. bebeğin annesi '' çocğuma ya bişey olursa '' diyor üzülüyor ağlıyor o lohusa haliyle ama o kaynanayı görseniz kulaklarımla duymasam inanmazdım diyor ki '' ne var canım kalbinde sorun olsa ne var bizim tarafta kalp hastalığı var ırsidir geçer bu bebek bugün çıkacak hastaneden '' diye diretiyor nasıl ama. bebeğin babasının da sesi çıkmıyor tabii gidip içeride karısıyla beraber kağıt imzalamışlar eğer bebeğe bişey olursa sorumluluk doktorda değil bizde diye ve o gün o ebek babaannesinin diretmesi ve babasının pısırıklığı yüzünden bizimle beraber taburcu edildi. böyle insanlar boşuna oksijen tüketiyolar keşke ölseler

şaka gibi... :53:

yuh yani..
yazıklar olsun öyle insanlara....
çok iyi yapmışsın dava açarak...
korkma zamanla herşey yoluna girer sende çocuğunla çok mutlu olursun inşallah....
allah yardım etsin...

ikizlerin mi var? bende aynı süreçleri yaşadım..

şu anda o anlattığın insanlık dışı yaratığı boğmak istedim..bi de anne değil mi o?! var ya başlarına yıkardım o hastaneyi yine de çocuğumu çıkarmazdım..

Back