• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bi boşanma yaşayan yoktur. Boşananlar yardım ve destek bekliyorum

bunların soyadları gerizekalıoğullarımıyaa anasaı geri oğluda gerii kadın geç doğum yapmış dıye hastanede terk etmek yarın bır gün evladına ne açıklama yapacak bu adam kaç kurtar kendını dıyebılırım sadece

Dünyanın çivisi çıkmış arkadaş:19:

Kayınvalide torununa, baba evladına arkasını dönmüş gitmiş

Sağlıklı mısınız ikinizde diye bakacaklarına neden geç doğurdun deyip basıp gitmişler:53:

Sen tüm insanlara 'şuur' ver Allah'ım..

İyiki boşanıyorsun.. Ne çocuğuyla ilk başbaşa kalan kadın sensin nede son olacaksın bende bekarım başıma gelecek birşey varsa bunu önceden bilemem kimse bilemez 2 yıl önce sende bilemezdin.

Ailen yanındamı çalışıyormusun? çevren varmı ? bunlar çok önemli... o adamıda hiç kafana takma bir kere o adam değil! Güçlü ol.. İnşalah bundan sonra herşey iyiye gider..

1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek. boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor

Eşin karaktersiz Kayın validen şizofrenmiş kurtulmuşsun Onlara insan bile denmez madem anan kıymetli en ufak lafı bile değerli anneni alsaydın koynuna tövbe tövbe yaaa...!!!

1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek. boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor

kesinlikle saglam bir manevi tazminat talep edin, hakikatli psikopatlarmış nasıl bir mantıktır mentalitedir bu ya...

Nasıl bir manyak aileymiş bunlar ya... Bahaneye bak geç doğurdun. Afedersiniz ohaa derim ancak. Analarının kuzuları bi tükenemediler.

en doğru kararı vermişsin canım. zaten pek aklı selim bir adam değilmiş. böyle bir adamın bir bebekle aynı evde kalması bile doğru değil bence. her gün neler izliyoruz tv de. allah yardım edecektir merak etme. mutlaka tazminat davası aç ve bu gerizekalının donuna kadar almadan bırakma.

Allah belasını versin yapanın da sebep olanın da
Evet beddua ediyorum
Böylesini duymadım

Kurtul bu adamdan ve kayınvalideden...

Geç doğurmak,erken doğurmak insanın iradesinde olan birşeymidir ya..Tövbeler olsun,çocuğuna sen kendin daha iyi bakarsın ablacım...

hiç aramıyo. annesinin yanında arayamaz zaten ödü kopar. annesi evine bi dönsün yağar msj lar. ya adam annesi kızacak diye o olduğunda benle yatmazdı yada aynı odada ayrı yatardık kapı hep açık olurdu. daha ne diyeyim

Oha!
Senle yatmamak neden, annesi mi kıskanıyor?
Sapık bir ana oğul daha.
Ben her zaman iddia ediyorum bu kadar yapanları kesinlikle sapık, kesinlikle, buna emin olun.
Sa-pık!
gitsin anasıyla yatsın bol bol artık

Boşver valla (zaten mutluuyum diyosun) kurtulmuşsun ya, Rabbim çocuğundan güldürsün
O pisliğin dünyadaki tek faydası senin anne olmana vesile olmak olmuştur işte

emel ayrıca hiç üzülme sahipsizim kimse yok filan diye. sahipsizim sahibi Allah dır. ondan daha büyük sahip mi olur. bende de anne yok sadece yaşlı bir babam var hayatta. bende evlenirkende boşanırken çöpsüz üzüm gibiydim resmen. ama Allah güç veriyor işte insana

Allah yardımcınız olsun.
Benim de annem yok, annesizim. Benim de yaşlı bir babam var.
Bugün düşündüm, boşansam, adliyeye kimle giderim diye, bir arkadaşım var, o geldi aklıma yalnız.
Yaşlı babamı oraya sürükleyecek değilim ya.
Sonra düşündüm, her şeyde olduğu gibi, çoğu insan da boşanmaya yanında bir sürü destek olacak insanlar gidiyordur dedim, benim kimse yok neredeyse
Ama ben gibisi de varmış
Evlenirken de çöpsüz üzümdüm demişsiniz ya, evlenirken her haltı kendim yaptım, kendi kendimi everdim resmen, iki tane ablam olacak karikatür bile bir kere sormadılar bir şey yapabilir miyiz diye usulen de olsa
Kendim evlendim kendim boşanırım değil mi, bazılarının kaderi böyle işte...
Kader, kısmet. Yalan dünya!

okumuşlukla herkes adam olsaydı ooooooo neler değişirdi hayatlarda. bak kendi evine çık o adamı zerre aramıcaksın. akisne huzurlu ve sakin yaşadıkça kendine kızıyor insan neden daha önce yapmadım diye. tecrübeyle sabit. (anlattığın bazı şeyleri bende yaşadığım için anlıyorum seni hem beynen hem kalben anlıyorum)
ben evliyken sürekli bunalımdım. günlerce kalkmadığımı biliyorum doğru düzgün yatakdan.bunalımdan kafamı kaldıramıyordum. boşanınca çok çabuk kendime geldim çünkü o bunalım sürecini evliyken geçirdim. muhtemelen sende öylesin sanırım. bir süre arada ağlar arada çok güler oynamak istersin hatta. bunlar o ayrılığı yaşarken atlattığın süreç. geçiş dönemleri çok normal. sonra insan eski sukunetine ve huzuruna kavuşuyor hatta eskisinden daha güçlü ve azimli mantıklı oluyor.

evliliğim sürece bende aynı şeyleri yaşadım. elim kolum sürekli ağrır durmadan vücudumun bir yerlerinde hasarlar çıkardı. gitmediğim bölüm kalmadı hastanelerde sonuç sıfır. sonunda bi doktor bana siz böyle dolanmayın psikiyatriye gidin demişti. öyle utanmıştım. amaa şimdi bi görseniz ne ağrı kaldı ne sancı. öyle dinç hissediyorum kendimi. işin aslı o adam aklıma bile gelmio. hiç yaşanmamış gibi meğerse kendini öyle bitirmiş ki benle. bi ohhhh çekesim vardı çektim ohhh:)

Senin eşinle kv arasında ensest ilişki mi var nedir arkadaş

Ne demek aynı yatakta yatmamak ya

Ay böyle bir insanla yaşanmaz

Süper bir karar almışsın tebrik ederim

Kadınlar zayıf olabilir ama analar güçlüdür!

Gayet de tek başınıza bu mücadeleyi sürdürür boşanırsınız!

Son düzenleme:
ne diyeyim Allah kurtarmış
evlenmeden önce hiç böyle bir karakteri olduğunun sinyalini vermedi mi?
bir de merak ettiğim bu ana aşıkları neden evlenir
otursana ananla neden elin kızını alıp yakıyorsun?

aslında vermişti ama ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. mesela nişanlılıkta bohça muhabbetinde annen şunlarıda koysun dediğimde yıkmıştı ortalığı sen annemden iyi mi bileceksin diye bu en basiti tabi. utancımdan anlatamadığım o kadar çok şey varki.

1 ay öncesi davamı açtım. Boşanıyorum. Nedensiz bi sevinç içindeyim. Heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
Henüz 2 yıllık evliyim. Malesef boşanmak zorundayım. Eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. Neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. Son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. Nedenmi: Geç doğurmuşum bile bile. Annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. Adam beni aramadı bile nerdesin diye. Tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. Işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. Sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. Bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. Tam aksi sevinçl,iyim. Artık bana zarar veremeyecek. Boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor

mrb canım öncelikle gecmiş olsun diyim ve ekleyim anne kuzusundan koca olmaz,bende o sebepten bosandım dogurmadan 1 ay önce ayrılıp,sinir krizleri içinde dogum masasında kala kala doguramadım cokkk acılar yasadım,inan zaman gelcek ben mi yasamıstım diyecek kadar küllenicek acın... Kurtulduguna sewiniyorsundur seni iyi anlıyorum

bu kaynanaların hepsi çatlakkk:40::40:
ben diyorum size inanmıyosunuz başıda benimki çekiyo:51::51:

Back