Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Böyle bi boşanma yaşayan yoktur. Boşananlar yardım ve destek bekliyorum
- Konu Sahibi emellllll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?şaka gibi...
inan gözlerimle görnmesem kulaklarımla şahit olmasam hadi canım derdim hala şoktayım hep aklıma geliyorn o bebek ve annesi
- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek. boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor
Şerefsiz
Keşke evlilik içinde bir ehliyet alınsa.
Bu karaktersiz,bencil ,anakuzusu adamlar evlenemese.
Hiç korkmayın,
Gayet güzel yetiştirirsiniz çocuğunuzu,
Boşanınca çok daha mutlu,çok daha huzurlu bir yuvanız olur.
Üzüntü hissetmemeniz çok normal,yeterince üzmüşler zaten sizi.
Önünüze bakın,hiç umursamayın artık onları.
- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
tüylerim diken diken oldu okurken..
bence boşanmak üzere olduğunuz eşiniz de annesi de insanlıktan nasibini alamamışlar.
onlara beyin ve vicdan nakli yaptırılsın!!!
evladınızı çok da güzel yetiştirirsiniz. dert veren derman da verir. tüm herşeyin üstesinden gelme gücü versin size.evladını sana,seni de evladına bağışlasın.
bence boşanmak üzere olduğunuz eşiniz de annesi de insanlıktan nasibini alamamışlar.
onlara beyin ve vicdan nakli yaptırılsın!!!
evladınızı çok da güzel yetiştirirsiniz. dert veren derman da verir. tüm herşeyin üstesinden gelme gücü versin size.evladını sana,seni de evladına bağışlasın.
ikizlerin mi var? bende aynı süreçleri yaşadım..
şu anda o anlattığın insanlık dışı yaratığı boğmak istedim..bi de anne değil mi o?! var ya başlarına yıkardım o hastaneyi yine de çocuğumu çıkarmazdım..
evet bir kızım bir oğlum oldu :) Allah bağışlasın seninkileri de.
aynen o kaynanayı işittikçe içimden keşke bana böyle basit herhangi bişey sorsa da bağırıp çağırıp bu kadını burada rezil etsem dedim hep . bebeğin annesi o an öyle büyük bi çaresizlik içindeydi ki belki de eşi evde iyice sindirmişti. çünkü arada rastlaşıyorduk bebeklerimiz hastanedeyken süt falan getirdiklerinde eşi hep kadına sert davranıyordu
nasıl insanlar bunlar okuyunca şok oldum şaka gibi :26:
üzülme canım boşanmakla en iyisini yapıyorsun
Allah büyük yardım eder sana güç verir bebeğini büyütürsün böyle bir ailenin içinde çocuğunu büyüteceğine tek başına büyüt daha iyi canım
ayrıca nafaka tazminat iste sakın vazgeçme
üzülme canım boşanmakla en iyisini yapıyorsun
Allah büyük yardım eder sana güç verir bebeğini büyütürsün böyle bir ailenin içinde çocuğunu büyüteceğine tek başına büyüt daha iyi canım
ayrıca nafaka tazminat iste sakın vazgeçme
- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek. boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor
şuan nediyecegimi bilemiyorum, şok geçiriyorum
kalp çarpıntım, aklıma geldikçe hızlanıyo
nasıl bi insanlar bunlar
kaynananı geçtim eşin nasıl bi insan ki yeni dogan bebegine bunları yaşatabilir
allah onları bildigi gibi yapsın
bir an önce bu insanlardan kurtulmaya bak
- 9 Mart 2011
- 11.802
- 9.205
- 448
ikizlerin mi var? bende aynı süreçleri yaşadım..
şu anda o anlattığın insanlık dışı yaratığı boğmak istedim..bi de anne değil mi o?! var ya başlarına yıkardım o hastaneyi yine de çocuğumu çıkarmazdım..
eğitim şart diye boşa demiyoruz
neden arkadaşı tebrik ediyorsunuz
farkındaysanız böyle bir aileyi terkeden o değil
kararı o veren değil
adam çekip gitmiş
yoksa arkadaş küçücük bebeğini hala onlarla büyütmeyi düşünecekti belki
böyle konularda en anlayamadığım şey bu
bunca rezalete ,adiliğe ,şerefsizliğe katlanan ,bunları yaşayan hep kadın
terk eden de genelde erkekler
neden kendinize bunun yapılmasına izin veriyorsunuz
neden kendi kararlarını alıp tekmeyi onlara siz atmıyorsunuz????
Bunlar gerçek mi ya ne biçim insanlarmış bunlar?
Gelecekten sakın korkma, esas bu adamla yaşamaya kork. Allah yardımcın olsun inşallah ileride bunları unutturacak mutlu, huzurlu bir yaşamın olur.
allah kimseyi merhametsz vicdansız insanların eline düşürmesin. o zaman hayatın düşürmesi daha kolay oluyor. malesef gerçek
- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
nasıl birşeydir bu böyle ne yazacagımı bilemedim inanki
Allah kahretsin böyle insanları boşanmasan bu adamla sen çektiğin gibi yavrunda çekecekti, öyle baba olmaz olsun inş..
çok iyi yapmışsın defet başından sen tek başınada bakarsın yavruna kimseyede muhtaç olmaz ayaklarının üstünde durursun
hiç endişelenme üzülme ..
nasıl sinir oldum sabah sabahhh tövbe tövbe....
bakıyorumda şükürler olsun işim var kimseye muhtaç olmayı. ama yaşadığım o depresif durumu hiç unutamıcam dua edin bu boşanma çabuk olsun soyadımı istiorum
şok oldum
başta k.validen olmak üzere eşinin tüm ailesi ruh hastası sanırım!! nasıl insan bunlar?
beddua edesim var ya..boşan arkadaşım,bebeğini de yalnız büyüt..böyle akıl sağlığı yenirde olmayan insanlarla bir arada olsan ne olur ki..tek dileğim o bebeciğin hakkına girenlerden Allah bir bir çıkarsın bunu!
AMİNNNNNNN. aslında hasta olduğunu sık sık düşünmüştümde beni bu durumda bırakacağını asla. en çok icimi acıtan ben 1 günlük doğum yapmışım yürüye yürüye yoğunbakıma bebeğime emzirmeye gidiyorum 3 saatte bir onlarda hastanede bana inat kahkahalar atmaları. allah affetsinn
- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
bakıyorumda şükürler olsun işim var kimseye muhtaç olmayı. ama yaşadığım o depresif durumu hiç unutamıcam dua edin bu boşanma çabuk olsun soyadımı istiorum
Canım hiç üzülme boşver..
Sevin böyle insanlardan kurtuluyorsun..
Yani umarım bir an önce kurtulursun..
Allahından bulsunlar ikisi de..
O kayınvaliden kendi kızına bunlar yapılsa ne yapardı acaba?
Böyle vicdansızlık olmaz yaa ...
Gerçekten bu forumda çok şey okudum lakin bunlar kadarını görmedim..
daha neler duyacağız acaba
normal olan hiç bir insan bebeğinin doğumunu beklerken perişan oldum vs diye düşünemez, en ufak bir ihtimal bile veremiyorum 2 doğum yapmış birisi olarak..bir baba bebeğini beklerken bırak sıkıldığını düşünmeyi, yemek bile yiyemez çünkü kendi kanından canından cennet kokulu bir melek gelecektir, heyecanlıdır..içeride eşi hayat arkadaşı doğum yapıyordur birşey olursa diye endişelidir...otobüs mü bekliyor sanki beklemekten sıkılmış olsun..
canım sana anlatmadıkları bişey filan mı yaşandı acaba hastane de ? ya da eski de olan bi olay..bilemiyorum yani insan hayatının en önemli gününde nasıl bu sebeple böyle birşey yapar bnm aklım almadı
yanımda hemşire ve öğretmen arkadaşlarımda vardı. keşke onlarda yazsa anlatsada inansanız. avukatım bile or inandı. geçmişte sürekli ailel sorunu yaşadık. kayınpederim ölünce kayınvalidem tamamen psikolojik olarak evimiin içindeydi ve çok şiddetli kavgalar ederdik. eşim işten gelir ben annemi özledim, annemin psikoloji bozuldu vb bir başlar sonu bana annesinin beddualarıyla biterdi.kadın zamanında çok çekmiş maddi manevi yönden. bizde maddi açıdan rahat olunca kadının sürekli gözüne batardı.araba kullanmamdan tutunda makyajıma maaşıma kadar.hatta yazında sırf bu yüzden boşanmadan döndük. aslında ben,im eşim pasif bi erkek. dengeyi kuramaz annesinin her ağlamasını bende çıkarırdı. 18 saatte doğurmamda tuz biber oldu. kapıda gerçekten bekleseler helal olsun dicem ama arkadaşalrım ablam durmadan onları aramışlar. onlar analı oğullu yemeklerde uyumalarda. işte buda benm evliliğimdi
eşinle severek mi evlendin, daha öncesinde böyle sorunlarınız var mıydı?
kişilik problemleri var eşin ve ailesinin...
iki ay içinde flört nişan nikah hepsi oldu. neden bu kadar çabuk demeyin. hayatımın öğle bi boşluğunda girdiki yaşantıma hayır diyemedm. bekarkende düşkünlüğünü biliodum ama bu kadar olacağını değil
valla kovduysan bi nedeni vardır helal olsun da derim. hem neden arıyosunki bırak o arasın. hem sen aradıkça o kadın daha çok seviniyor mutlu oluyor valla başta neyse öğle devam ediyor ağırdan sat kendinikızlaracil yardıma ihtiyacım var artık benım aklım bana yetmıyor 2,5 aylık evliyim eşim annesinin yanına gitti telefonlara cıkmıyor onu evden kovdum cok sınırlendım , sonra sakinleşip aradım yok bende kalkıp ızmıre onlara gıttım kayınvalidem demediğini bırakmadı yok sigara içiyormuşum çok kıskançmışım tedavi görmeliymişim benm yuzumu görmek istemiyormuş kocam benm koca napıodu bılıomusunuz odada cıkmıyo dısarı kaynanam denilecek kadın bir gun once telefonda bana o buraya gelsin senden soğutmak nasıl olur gorursun dedı bu da uydum akıllımıdırnedir 15 gundur ses yokseda yok
- 19 Ekim 2007
- 771
- 252
- 123