• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bi boşanma yaşayan yoktur. Boşananlar yardım ve destek bekliyorum

Oha!
Senle yatmamak neden, annesi mi kıskanıyor?
Sapık bir ana oğul daha.
Ben her zaman iddia ediyorum bu kadar yapanları kesinlikle sapık, kesinlikle, buna emin olun.
Sa-pık!
gitsin anasıyla yatsın bol bol artık

Boşver valla (zaten mutluuyum diyosun) kurtulmuşsun ya, Rabbim çocuğundan güldürsün
O pisliğin dünyadaki tek faydası senin anne olmana vesile olmak olmuştur işte[/QUkıskanç olsa neyse fesattı kadın ya daha neler neler varda insan anlatamıo utanıo.aptallık benm eşimdeydi. başka adam olsa eşiyle yatağını annesi için ayırır mı. ne gurur bıraktı bende ne onur.şimdi anasının yanında naparlarsa yapsınlar. bana tek hayrı bebbğim oldu belki tek bu nedenlede olsa allah affetsn diyebilirim. iyki bebeğim varrrr

önce ewlendirirler sonra kıskanclıktan bosatmaya kalkarlar,ogullarıda ayrı bi vaka cocuk gibiler bunlara eşte cokkkk bebekte... Bunların ne imanı var ne vicdanı... Eski eşim 2.eşinden de bosanmıss eeee olacagı bastan belliydi.bunlardan koca olmazzzzz

Yuh ya bu ne böyle her kadının hayatındaki en guzel gun olan dogurdugun gunu bu lanetler
nasıl bu hale getirdi inanamadım .!!! Tam ş...szlik örneği,o baba olacak adam (adam da denmez
ama)kucağına almadı mı çocuğu? Hissetmedi mi baba olduğunu.Şu salağa bak yaa sen nasıl
senin çocuğunu 9aydır taşıyan kadına en güzel gününde bu lafları ettin .Ayyy doğurmak ,
çocuk yapmak isteyenler bu sitedekileri okumadan SAKIN yapmayın sakınnnn....

Allah yardımcınız olsun.
Benim de annem yok, annesizim. Benim de yaşlı bir babam var.
Bugün düşündüm, boşansam, adliyeye kimle giderim diye, bir arkadaşım var, o geldi aklıma yalnız.
Yaşlı babamı oraya sürükleyecek değilim ya.
Sonra düşündüm, her şeyde olduğu gibi, çoğu insan da boşanmaya yanında bir sürü destek olacak insanlar gidiyordur dedim, benim kimse yok neredeyse
Ama ben gibisi de varmış
Evlenirken de çöpsüz üzümdüm demişsiniz ya, evlenirken her haltı kendim yaptım, kendi kendimi everdim resmen, iki tane ablam olacak karikatür bile bir kere sormadılar bir şey yapabilir miyiz diye usulen de olsa
Kendim evlendim kendim boşanırım değil mi, bazılarının kaderi böyle işte...
Kader, kısmet. Yalan dünya!

beterin beteri var yani. şükür benim arkamda ablam ve dostalrım var. arkadaşlarım sürekli arar yardımcı olmak için uğraşılar. açıkça onlar olmasa yapamaz katlanırdım hala bu adama

önce ewlendirirler sonra kıskanclıktan bosatmaya kalkarlar,ogullarıda ayrı bi vaka cocuk gibiler bunlara eşte cokkkk bebekte... Bunların ne imanı var ne vicdanı... Eski eşim 2.eşinden de bosanmıss eeee olacagı bastan belliydi.bunlardan koca olmazzzzz

kızmayın ama sevindim. allah onlara ev yüzü kadın çocuk yüzü göstermesin. sevinin bence

ben sana bişey diyeyim mi?
gerçekten şaka yazmadım ben kayınvaliden şizofrenmiş diye.
aynı odada yatamıyorduk yazmışsın ya artık kesin eminim.
bi kere ensestlik var heralde aralarında ne yaşanmış bilemem ama eski kocanız annesinin kıskanmasından korktuğundan böyle yapsa bile normal değil.
kadın şizofren olduğundan oğlunu da kendine göre yetiştirmiş. dolayısıyla normal bişey çıkması beklenemezdi.
çocuğunuzun aklı ermeye başladı mı bir psikiyatriye götürün derim genetik fln bişeyler geçmiş olmasın bunlardan.
ayrıca sen ne şanslıymışsın ki o kayınvalide seni öldürmeden fln kurtulmuşsun elinden.

Allah yardımcınız olsun.
Benim de annem yok, annesizim. Benim de yaşlı bir babam var.
Bugün düşündüm, boşansam, adliyeye kimle giderim diye, bir arkadaşım var, o geldi aklıma yalnız.
Yaşlı babamı oraya sürükleyecek değilim ya.
Sonra düşündüm, her şeyde olduğu gibi, çoğu insan da boşanmaya yanında bir sürü destek olacak insanlar gidiyordur dedim, benim kimse yok neredeyse
Ama ben gibisi de varmış
Evlenirken de çöpsüz üzümdüm demişsiniz ya, evlenirken her haltı kendim yaptım, kendi kendimi everdim resmen, iki tane ablam olacak karikatür bile bir kere sormadılar bir şey yapabilir miyiz diye usulen de olsa
Kendim evlendim kendim boşanırım değil mi, bazılarının kaderi böyle işte...
Kader, kısmet. Yalan dünya!

Allah korusun hic aklina getirme bosanma filan.
Ben evlenirken tektim, bosanirken de tektim. Kardes deniyorsa evet biyolojik olarak varlar sadece. Bekarken her dertlerine kosardim evlenince para kesilecek diye dunya pislik yaptilar. Baktilar olmadi bu seferde kOnusmadilar. Ooooo anlatsam yaptiklarini agzin acilir. Bende evlendikten sonra dedimki madem oyle benim icin bittiniz. Formaliteden konustum baktm oda zararli onuda kestim. Bosanirkende sap gibi gittim ama arkama bakmadan ciktim. O yuzden ogrendimki yanimda kardes olmayinca daha gucluyum. Napim ben varliklari varken yokluklarini cektigim kardesleri. O yuzden sadece babam.
Valla annecim derdiki sahipsizin sahibi Allah dir. Ondan buyuk sahip mi olur? Cok dogru yani yasiyinca iyice anladim bunu

ben sana bişey diyeyim mi?
gerçekten şaka yazmadım ben kayınvaliden şizofrenmiş diye.
aynı odada yatamıyorduk yazmışsın ya artık kesin eminim.
bi kere ensestlik var heralde aralarında ne yaşanmış bilemem ama eski kocanız annesinin kıskanmasından korktuğundan böyle yapsa bile normal değil.
kadın şizofren olduğundan oğlunu da kendine göre yetiştirmiş. dolayısıyla normal bişey çıkması beklenemezdi.
çocuğunuzun aklı ermeye başladı mı bir psikiyatriye götürün derim genetik fln bişeyler geçmiş olmasın bunlardan.
ayrıca sen ne şanslıymışsın ki o kayınvalide seni öldürmeden fln kurtulmuşsun elinden.

:) nedensiz o kadar sorularım var ki neden evlenir böğle insanlar. hastalık olsa tedavi edilir bunların karakterinin tedavisini bulamadm ben

uykudan kalktım ilk aklıma gelen bir ay geçti bile. geçen ay bu günler arkadaşımın evinde utançtan yüzüne bakamz bir halde hastane ev arasında gidip gidip geliyordum. bebeğim yoğunbakımdaydı. bende emzirmek için üç saatte gidip gelirdim. ev yakındı 10 dk mesafe. ama hava yağmulu.o benden yana olmadı anlıcanız. dışarı adım atar atmaz dikişlerim başlardı sızlamaya hemde ne sızı.ilk günler ağladım hep yollarda sonra acımalarınada alıştım. sızılarada, sancıyada. anneyim ben dedim gittim gittim geldim. oda sürekli hastanede. neymiş oğlunu bekliomuş. bana saçma sapan mesajlar. birgün hastaneden çıktım dikişlerim yanıyo soğuktan. birşey yemediğim için olsa gerek emzirincede öğle fena oldumki tutuna tutuna yürüyorum. insanlar bana bakıo. o adamı gördüm hemen toplandım. korkuyodum düşmekten ama dimdik yürüdüm. hastanenin dışına çıktım kenara sinip bi sigara yaktım. hemen bu çıktı arkamdan arabasıyla. baktım baktım arabanın ardından dedimki: allahım bu yıl annemi babamı aldın benden, kardeşlerime unutturdun beni, kocam böğle yaptı ben sana naptım. neden onu hiç görmüon neden onun bi başı bile ağrımaz. kalktım.ağlaya ağlaya yola devam. bir ay bile geçmiş üzerinden.
bu anı nedense hiç atamıom aklımdan.öğle beddualr geçtiki içimden ona karşı. biliorum ona bişey olmaz ya artık istemiomda sadece bana daha fazla bişeyler olmasa. allah acısa artık bebeğim var ona kim bakar.

yaşadıkların çok zor şeyler ama sen de güçlü bir kadınsın
ve herşeyin karşılığını alacağına inanıyorum
Allah'ın adaletine güven

beterin beteri var yani. şükür benim arkamda ablam ve dostalrım var. arkadaşlarım sürekli arar yardımcı olmak için uğraşılar. açıkça onlar olmasa yapamaz katlanırdım hala bu adama

Sağol canım beterin beteri var, haline şükredebilirsin yani!
Benim kocam da annesi için yatağını ayıracak biri değil, ben bir doğursam o da dokuz doğurur ama tabi beterin beteri var haklısın.
Benim boşanmak isteme sebebim farklı.

uykudan kalktım ilk aklıma gelen bir ay geçti bile. geçen ay bu günler arkadaşımın evinde utançtan yüzüne bakamz bir halde hastane ev arasında gidip gidip geliyordum. bebeğim yoğunbakımdaydı. bende emzirmek için üç saatte gidip gelirdim. ev yakındı 10 dk mesafe. ama hava yağmulu.o benden yana olmadı anlıcanız. dışarı adım atar atmaz dikişlerim başlardı sızlamaya hemde ne sızı.ilk günler ağladım hep yollarda sonra acımalarınada alıştım. sızılarada, sancıyada. anneyim ben dedim gittim gittim geldim. oda sürekli hastanede. neymiş oğlunu bekliomuş. bana saçma sapan mesajlar. birgün hastaneden çıktım dikişlerim yanıyo soğuktan. birşey yemediğim için olsa gerek emzirincede öğle fena oldumki tutuna tutuna yürüyorum. insanlar bana bakıo. o adamı gördüm hemen toplandım. korkuyodum düşmekten ama dimdik yürüdüm. hastanenin dışına çıktım kenara sinip bi sigara yaktım. hemen bu çıktı arkamdan arabasıyla. baktım baktım arabanın ardından dedimki: allahım bu yıl annemi babamı aldın benden, kardeşlerime unutturdun beni, kocam böğle yaptı ben sana naptım. neden onu hiç görmüon neden onun bi başı bile ağrımaz. kalktım.ağlaya ağlaya yola devam. bir ay bile geçmiş üzerinden.
bu anı nedense hiç atamıom aklımdan.öğle beddualr geçtiki içimden ona karşı. biliorum ona bişey olmaz ya artık istemiomda sadece bana daha fazla bişeyler olmasa. allah acısa artık bebeğim var ona kim bakar.

Allah heeeer şeyi görüyor hiç merak etme arkadaşım. Ayet var bununla ilgili, "Yaptıklarınızdan dolayı sizi hemen cezalandıracak olsaydım hiçbiriniz dünyada kalmazdı diye". Herkes her yaptığının karşılığını görecek, en en ufak şeyin bile hiç merak etme. Sen O'na sığın. Seni bebeğine bağışlasın. Peki şimdi ne yapıyorsun, kendi evin var mı bebeğinle yaşadığın?

Allah korusun hic aklina getirme bosanma filan.
Ben evlenirken tektim, bosanirken de tektim. Kardes deniyorsa evet biyolojik olarak varlar sadece. Bekarken her dertlerine kosardim evlenince para kesilecek diye dunya pislik yaptilar. Baktilar olmadi bu seferde kOnusmadilar. Ooooo anlatsam yaptiklarini agzin acilir. Bende evlendikten sonra dedimki madem oyle benim icin bittiniz. Formaliteden konustum baktm oda zararli onuda kestim. Bosanirkende sap gibi gittim ama arkama bakmadan ciktim. O yuzden ogrendimki yanimda kardes olmayinca daha gucluyum. Napim ben varliklari varken yokluklarini cektigim kardesleri. O yuzden sadece babam.
Valla annecim derdiki sahipsizin sahibi Allah dir. Ondan buyuk sahip mi olur? Cok dogru yani yasiyinca iyice anladim bunu

Boşanma çoktandır aklımda bile canım ne yazık ki, böyle hayal etmiyorsun ama oluyor işte.
Senin kardeşlerin de benim ablam olacak tiplemelerden aşağı değilmiş. O kadar yoklar ki onlar, benim 10 yaş küçük olduğum halde onlara ablalık yapmama rağmen yıllarca, her şeylerini düşünmeme, her şey normal kardeşlerin arasındaki gibi olsun diye uğraşmama rağmen o kadar yoklar ki. Üzerine bir de birtanesi ağır hasta, yani bir şeyi yok, kötü kalpli olma hastalığına yakalanmış, dizilerde görebileceğim entrikacı, pislik tipler gibi benim tüm iyiliklerime, yaptıklarını yüz kere affetmiş olmama rağmen sürekli bana saldırır durur; öbürü ölsen aramaz, sormaz, asla korumazlar. Babam da var ama yok gibi, hep kendi hep kendi. Ben de o yüzden gittim kendimi attım bu evliliğe. Ama olmadı. Böyle işte.

canım benim çok üzülerek ,biraz da dehşete düşerek okudum yaşadıklarını.Allah sabrını bol versin...ALLAH büyük...eşin olacak o kişiye yazıklar olsun...bir an önce boşan,bebişini de güzel güzel büyüt...Ailen için ALLAH rahmet eylesin...iyiki de okutmuş,meslek sahibi yapmışlar.nur içinde yatsınlar...

arkadaşım sen kim bilir neler neler yaşadın yaşadın ama bu adama bu kaynanaya ne diye çocuk torun verdin yaa aklım almaz bence arkanı iyi kolla bu adamlar sana iftira atar bebeğinide elinden alırlar Allah korusun
rabbim mazlumun yanındadır kimsenin ettiğini yanına bırakmaz unutma Allahtan başkasına ihtiyacın yok ona sığınırsan en yanlızlıklarda bile en kalabalık ortamda olduğunu sanırsın Allah yar ve yardımcın olsun

Boşanma çoktandır aklımda bile canım ne yazık ki, böyle hayal etmiyorsun ama oluyor işte.
Senin kardeşlerin de benim ablam olacak tiplemelerden aşağı değilmiş. O kadar yoklar ki onlar, benim 10 yaş küçük olduğum halde onlara ablalık yapmama rağmen yıllarca, her şeylerini düşünmeme, her şey normal kardeşlerin arasındaki gibi olsun diye uğraşmama rağmen o kadar yoklar ki. Üzerine bir de birtanesi ağır hasta, yani bir şeyi yok, kötü kalpli olma hastalığına yakalanmış, dizilerde görebileceğim entrikacı, pislik tipler gibi benim tüm iyiliklerime, yaptıklarını yüz kere affetmiş olmama rağmen sürekli bana saldırır durur; öbürü ölsen aramaz, sormaz, asla korumazlar. Babam da var ama yok gibi, hep kendi hep kendi. Ben de o yüzden gittim kendimi attım bu evliliğe. Ama olmadı. Böyle işte.

Cnm senin de hakkinda hayirlisi neyse o olsun. Ne diyim bilemiyoru
Sadece tek olmanin ne aci ne zor oldugunu bilirim. Sahipsizlik zor ve kotu. Allah im senin de emelinde hepimizin yar ve yardimcisi olsun. İyi dusun oyle karar ver cnm. İstediginde de bana ozelden yazip paylasabilİrsin.
Emel sende evladin icin guclu ol cnm. Guclu olki oda tek kalmasin bu hayatta.

Back