• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bi boşanma yaşayan yoktur. Boşananlar yardım ve destek bekliyorum

Pes artık diyorum daha neler duyucaz .gece yastığa başlarını bu vicdan yüküyle nasıl koyuyorlar acaba.söyliycek söz bulamadım Allah yardımcınız olsun.

her okuduğum konu ayrı bi şoka sokuyo. bide şükür etmeme vesile oluyo. tabiki mutlu olursun böyle insanlardan kurtuluyosun daha iyi ne olabilirki. benim doğumu gibi olsa napıcaklar 20 saat beklediler beni kapıda :). bide narkozluyum etrafa tehditler falan savurup bağırıp çağırıyorum gerçi çok dalga geçtiler ama onuda hak ettim :). allah yardımcın olsun bundan sonrası için ama bebeğini böyle insanlarla büyütmek yanlız büyütmekten kat ve kat daha zordur emin ol.

Allah heeeer şeyi görüyor hiç merak etme arkadaşım. Ayet var bununla ilgili, "Yaptıklarınızdan dolayı sizi hemen cezalandıracak olsaydım hiçbiriniz dünyada kalmazdı diye". Herkes her yaptığının karşılığını görecek, en en ufak şeyin bile hiç merak etme. Sen O'na sığın. Seni bebeğine bağışlasın. Peki şimdi ne yapıyorsun, kendi evin var mı bebeğinle yaşadığın?

hayır şu an ablamın yanındayım. 2 ay sonra sıfırdan bi hayat beni beklio bilmiorum ne olacak

arkadaşım sen kim bilir neler neler yaşadın yaşadın ama bu adama bu kaynanaya ne diye çocuk torun verdin yaa aklım almaz bence arkanı iyi kolla bu adamlar sana iftira atar bebeğinide elinden alırlar Allah korusun
rabbim mazlumun yanındadır kimsenin ettiğini yanına bırakmaz unutma Allahtan başkasına ihtiyacın yok ona sığınırsan en yanlızlıklarda bile en kalabalık ortamda olduğunu sanırsın Allah yar ve yardımcın olsun

kimsem kalmamıştı hayatta allah birer birer aldı. evim yuvam olsun çoğalayım istedimm çocuk istedim olmadı eşim annesi yokkende daha iyiydi ayrıca....... iftira ise yaşadıklarımı anlatamam çok uğradımm hatta karakollarla bitti offfff

Yanlis anlama ama bir an acaba uyduruyorsun mu diye dusundum cunku o kadar sacma birsey.Ben Allahin obur dunyaya birakmadan insanlarin cezasini verdigini dusunuyorum.Benim babam buna ornekti allah rahmet eylesin ama annem cok cekti.Babam egitimli, cok yakisikli, kulturlu bir adamdi annemde cok kucuk yasta annesini babasini kaybetmis ama koskocaman yuregi olan egitimi olmayan ve cahillikten uzak cok iyi niyetli bir kadin.Babam disarda keyif surerken parasiyla annemler evde yoksulluk cekiyormus ben bebekmisim yagmurda ablamlar oduncudan oduncalip evi isitmaya calismislar hep alkol hep dayak hamileyken, bebek karninda olmus kurtaj olmus annem o zaman bile duvarduvara bizim evde yemek begenilmedigin duvarlara calardi babam yemekleri.Biz 6 kardesiz annemin kimsesi yoktu ve cekti babam seker hastasiydi defalarca hastanede yatti annede onla birlikde hastane kapilarinda babam kangren oldu bacagini kestiler sonra protezi tasiyamiyordu hep dusuyordu artik anneme vurduguelleri tutmuyordu yaklasik 4 sene disari cikamadi bir gun seker komasina bagli kalp krizi gecirip oldu ama o kadar cok cektiki evde yere duserdi onu gorup aglardim.Hic boyle olsun istemezdim ama eden buluru cok yakinimdan gordum.O yuzden kimseye eziyet ve kotuluk etmemiz lazim, bir gun bize donuyor.Bize gelince o babanin korkusu bize yasattigi kavga ortami komsularin bizleri babamin elinden kurtardigi gunlerin acisi halen cikiyor kendine guven problemi yasiyorsun ve en onemlisi kotunun iyisi bile sana iyi geliyor cunku onunde oyle kotu bir ornek olunca tahammulun fazlalasiyor ve farkinda olmadan cektigini anliyorsun.Bence senin kendin icin yaptigin hersey cocugun icinde hayirli onu boyle manyak bir merhametsiz bir adamla yetistirsen daha kotu olacagi kesin.Allah yardimciniz olsun

kv.den tam sopalık..
bu kuduruk kadınlar huzur vermeyeceklerse ne diye evlendirirler oğullarını
yazık günah, o kapıya koyduğu kendi yavrusu,kendi torunu
sen bebeğin için güçlü ol Allah yardım eder..
onlarda inş. diğer dünyaya kalmaz bu dünyada görürler yaptıklarının karşılığını..

bunu düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi ama benim ki senin kv yi duyunca gözüme melek geldi:26:
allah kurtarmış canım seni, bundan sonrası için yolun açık olsun:34:

çocuğunun öyle bir babası olmadığına sevin canım inşallah çocuğun onlara düşkün olmaz
Allah kahretsin böyle insanları

rabbim hep mutlu etsin seni oğluşunla :54::16:

1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek. boşananlar bu sürec sonunda neler yaşıcam yardım edebilir mi gelecek kokutuyor

yüce yaradan her nefesinizde yardımcınız olsun inş :2: :71:

allah yardımcınız olsun herkes sizin yaşadığınız şeyleri kaldıramaz çok güçlü bir kadınsınız.bebeğinizle mutluluklar,bunlara sebep olanlar birgün karşılığını görür.

nasıl bir zihniyettir anlamadım yaa... kendi canı kanı ne vicdansız insanlar var yarabbım... emin ol böyle daha sağlıklı ve huzurlu buyutursun evladını allah yardımcın olur canımmm...

hiç üzme kendini kurtul bu adamdan çalışmıyorsan çalışırsın bebeğe annen ablan biri bakar ya da imkanın varsa oturur baba evinde büyütür sonra çalışırsın sakın dönme o adama derim öyle bir günde eşini bebeğpini bırakan adamdan ne beklenir ya dolduruşa falan gelmemiş direk karaktersizmiş allahım evlerden ırak. eden bulur o kaynana bunların hesabını verir inş sen gönlünü serin tut vardır her şeyde bir hayır.
hadi gözünaydın yeni hayatında mutluluklar o zaman....

Back