• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle anne olmaz olsun! İşkenceci annenin dehşeti saniye saniye kaydedildi

İzleyemedim görüntüyü,okuduklarım kalbimi yerinden oynattı yeterince.
Rabbim belasını versin ahlaksız,vicdansız insan müsvettesinin.
Offf offf. Böyle insanlarla aynı dünyada yaşamaktan utanç duyuyorum.

Bir kez daha annenin ne kadar kutsal bir varlık olduğunu anladım

Baba ne ki???
Cevap: Baba bir hiç kendim rahat edeyim çocuklar nasılsa büyür onların başını mı bekliycem

Anne ne ki:Anne; Anne kelimesi benim için melek yavrusunu her türlü kötülükten koruyan kollayan aç olsada yavrusunu doyuran yüce varlık

Rabbim bütün çocukları annesiz bırakma Amin :KK200:

O kadar çok duygu yoğunluğu yaşıyorum ki şu an nerdeyse bunun üzerine konu açacam :KK42:

anneler ne olursunuz ayrılırken bir kez daha düşünün yavrularınızı yanınızdan ayırmayın babalar doğası gereği anne kadar dikkatli olamıyorhiç bir neden hiç bir bahane u yavrunun aldığı yaranın bahanesi olamazz allahım unuttursun yaşadıklaını inşallah,

İçim sızladı, vicdan sahibi olan kimse yapmaz, insanlık dışı yaptığı şeyler, o ceza bu kadına az bile, Bu videoyu erkeklere izletmek lazım, üvey anne elindeki çocuklar babasına şiddet gördüğünü söylediği zaman inanmıyorlar çocuklarına, biricik karılarına konduramıyor erkekler.

Bu kadın insan olamaz vicdan yoksunu pislik Allah cezasını versin aynılarını yaşa inşallah bu adam çocuklarda ki yara bereyi hiç mi görmedi ya sen nasıl babasın..

İZLEMEYİN

off yazamıyorum da sinirilerim alt üst oldu şerefsiz köpek ruh hastası görüntüler dayanılacak gibi değil hassas olanlar izlemesin.
Videoyu açtım ilerletip sadece fikir sahibi olmak için izleyemem çünkü ilk ilerletmemde oklava ile vurdu ah diye bağırdı yavrucak hemen kapattım ağlıyorum şuan seyretmesemde biliyorum çünkü yapılanı yazıdan dolayı nasıl vicdan bu ya bagırsaklarını nasıl yırtmış ona anlam veremedim cani kadın babaya da Allah akıl fikir versin çocuklarda morluğu görmedi mi şimdi hiç ?

Ya senin Allah belani versin inim inim inleyesin bir yudum suya muhtac kalasin onlara neler yaptiysan bin fazlasini yaşayasin.

Ilk dakikasindan sonrasina bakamadim. Ya biz ne cesit ruh hastalariyla yasiyoruz? Suna ruh hastasi da denmez. Bu nedir ya? Insan desen degil hayvan desen hic degil bu ne?

Bu kadın hapse girer girmez çok pis benzetecekler azizim.

Yaptığı işkencenin aynısına maruz kalacak.

Hapiste racon bu, inim inim inlesen de gardiyanlar duymazdan gelecek.

Böyle işte, umarım her olay seninki gibi aydınlanır ve senin gibi ş.refsizler yaptıklarının bin beterini çeker. Çocuklar eziyet eden kimsenin yanına kar kalmasın yaptıkları.

.Babalarına sövecem de adam da fark edip hemen şikayet etmiş en azından...

Videoyu açtım ilerletip sadece fikir sahibi olmak için izleyemem çünkü ilk ilerletmemde oklava ile vurdu ah diye bağırdı yavrucak hemen kapattım ağlıyorum şuan seyretmesemde biliyorum çünkü yapılanı yazıdan dolayı nasıl vicdan bu ya bagırsaklarını nasıl yırtmış ona anlam veremedim cani kadın babaya da Allah akıl fikir versin çocuklarda morluğu görmedi mi şimdi hiç ?

İzlediğimden beri kendimde değilim
beynim ağrıyor , bir rahatsızlığım var aşırı sıkıntıda nükseden o başladı
Bağırsakları makattan soktuğu oklava sebebi ile zarar görüyor
bu çocukları merak ediyorum şuan ki durumlarını
mesai bitti aradığım no yu açan olmadı
umarım mahkeme sonucu çocuklar için pedagojik destek sağlanmıştır

Hay senin allah belani versin, seni ... seni. Hapiste seninde sopayi soksunlarda bi yerine goresin sen. Asagilik insan musvettesi igrenc yaratik......... kufur kufur kufur ........

Keşke izlemeseydim elim ayağım titriyor,nefes alamıyorum.Allahım o çocuğa çektiği acıları unuttursun,o kadına da yaşadığı her gün için pişman etsin,keşke ölsem dedirtsin.Ah kuzum ah yavrummm

Serefsiz ruh hastasi vicdansiz pislik..
Allah kahretsin seni.
Ancak bir kac saniye bakabildim.
Kabuslarina girsin o cocuk gece uyku uyuyama emii vicdanin diken olsun batsin kalbine. Oluyorum san olme. Pislikk:KK62:

or... allahım bunu verecekler elime cezaevinde yatacağımı bile bile işkence ederim allah belanı versin!!!başına baktım oklavada koptum kapadım offf kuzuların benliğinde açtığı tranvalar offf :KK61: nerde kim taraından şiddet gören tacize uğrayan kuzılar varsa allahım ne olur cezalarını ver yavrulara kimse zarar vermesin kimse

Back