E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sema..1907
-
arkadaşlar yoko nun bi tehlikesi var mıdır?yani doktorların görüşleri hakkında bilgisi olan var mı bu ialç için?
bunu heryerde bas bas söyledim aldım kullanıyorum :)
Boy uzatmak için ;Çemen 50gr. Günlük 50 gr. Karabiber50gr,zeytinyağı 200 gr.cümlesi bir şişe içine konarak bir müddet güneşte bırakılır. Bu yağ ile ( amudu fikari)omurgalara sürülürse boyu uzatır diyo bendeki kitapta deneyen olursa sonucu bana da yazsın
arkadaslar boyunuzun daha uzayıp uzamayacagını ögrenmek için ne doktoruna gidiyorsunuz?
Bende bu konuda uzun zaman cok arastirmalar yapmistim, malum bende kisa bpoyumdan hic memnun degildim... sen daha cok genc oldugun icin belki birsey fayda edebilir, bol bol balli süt ic derim, bol temiz havada ve günesli olan yerlerde bulun. bol bol ip atla, hareket et. Bol meyve sebze tüket.
Bu arada evet bunlari yaparak dev olamazsiniz, beli biraz yardimci olur ama genetik faktör cok büyük bir rol oynuyor, ben bir formül biliyorum ona göre boyunun ne kadar olacagini tahminen belli olur..
Baba boyu + anne boyu = ???? bu sayiyi 2 ye bölüyorsun o sayidan - 10 aldinmi kizlar icin ortalama boy + 10 yaptinmida oglanlar icin ortalama boy oluyor.
Ben kendimden misal vereyim:
Babam 176 cm + annem 160 cm = 336 336:2=168
benim icin ortalama boy 1,58 falan ( ben gerci 156 yim genc kizligimda spor yapmadigimdan kaynaklaniyor)
erkek kardesim ise 1,80 boyunda ve 18 yasinda
anlasilmayan bir konu varsa ben yardimci oluruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?