ya cnm internette baktım biraz hıc yazmamıslar boyla ilgili :'(
cnm doğru sölüson da diyet yaptıgım ıcın coz fazla yemıyorum muz o yuzden merakta kaldım
Bende bu konuda uzun zaman cok arastirmalar yapmistim, malum bende kisa bpoyumdan hic memnun degildim... sen daha cok genc oldugun icin belki birsey fayda edebilir, bol bol balli süt ic derim, bol temiz havada ve günesli olan yerlerde bulun. bol bol ip atla, hareket et. Bol meyve sebze tüket.
Bu arada evet bunlari yaparak dev olamazsiniz, beli biraz yardimci olur ama genetik faktör cok büyük bir rol oynuyor, ben bir formül biliyorum ona göre boyunun ne kadar olacagini tahminen belli olur..
Baba boyu + anne boyu = ???? bu sayiyi 2 ye bölüyorsun o sayidan - 10 aldinmi kizlar icin ortalama boy + 10 yaptinmida oglanlar icin ortalama boy oluyor.
Ben kendimden misal vereyim:
Babam 176 cm + annem 160 cm = 336 336:2=168
benim icin ortalama boy 1,58 falan ( ben gerci 156 yim genc kizligimda spor yapmadigimdan kaynaklaniyor)
erkek kardesim ise 1,80 boyunda ve 18 yasinda
anlasilmayan bir konu varsa ben yardimci oluruma.s.
TUANA SEN NEREYE KAYBOLDUN SENİ GÖREMEZ OLDUK GEÇEN BAKTIM ENGELLEMİŞLER SENİ NEDEN ENGELLEDİLER
Bol bol muz yemeni öneririm..kardeşim ve ben hastalandığımız dönemde annem bize bol muz yedirirdi ve gözle görülür şekilde boyumuz uzamıştı
evet başlık silinmiş biraz burdan anlatsanız arkadaşlar yapıyomusunuz esneme hareketleri yok. nasıl gidiyor özdelik tuanacım ya sizi..
sende uzama oldumu ben de basladım a.s
evet canim 1 cm gibi oldu ama sanirim daha duzgun kullansaydim daha fazla uzardim. simdi devam ediyorum. 3-6 ay olsun da bakalim ne olucak
canim ben hareketleri 1 aydir yapamiyorum, ameliyyat gecirdim doktorlar izin vermiyor spor yapmama. isallah 15 gun sonra doktor izin verirse tekrar basliycam. sen neler yaptin canim? ben beslenmemem de hic ozen gosteremedim bu aralar. bunyem de cok zayifladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?