- Konu Sahibi sema..1907
yaşım 22 siz kaç yaşındasınız ?
arkadaşım madem intrnten gönderilme ile neden parayla gönderyrsun anlamadm ..herkes yararlansın üç kuruş alacan diye ne peşindesnz anlamıyrm ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşım 22 siz kaç yaşındasınız ?
arkadaşım madem intrnten gönderilme ile neden parayla gönderyrsun anlamadm ..herkes yararlansın üç kuruş alacan diye ne peşindesnz anlamıyrm ..
Arkadaşlar,
Kuzenimin boyu 1.57 di. 22 yaşında. Avrupa'da yaşıyo. Boy uzatma ameliyatı olmak istiyordu kısa olduğu için. Özel bir klinikte 5 cm kadar uzatabileceklerini söylediler. 5000 dolar fiyat istemişler. Bu parayı napıp edip bulup yaptırmaya kararlıydı. Baya da takmıştı. Bir arkadaşı bunun için bir program önermiş uygulamaya ikna etmiş. Avrupa'da çok tutuluyor bu ürün. Kullanan kullanana gayet memnun... 3 ayda 10 cm'e kadar uzatıyormuş. Kuzenim kullandı dehşet faydasını gördü. 4 ay önce uygulamaya başladı. Şu an 1.64 boyu. Türkiye'ye geldiğinde inananmadık... Sağlık kontrollerindende geçiyormuş çok memnun. Sizede tavsiye ederim. Öyle fazla paralar hiçççççç ama hiçç ödemeyin. Ameliyatı filan olmanıza gerek yok. Çok kolayy
Bu ürüne alttaki linkten ulaşabilirsiniz. Umuyorum faydasını görürsünüz
"How to Grow 6 Inches Taller in Just 90 Days"
Arkadaşlar,
Kuzenimin boyu 1.57 di. 22 yaşında. Avrupa'da yaşıyo. Boy uzatma ameliyatı olmak istiyordu kısa olduğu için. Özel bir klinikte 5 cm kadar uzatabileceklerini söylediler. 5000 dolar fiyat istemişler. Bu parayı napıp edip bulup yaptırmaya kararlıydı. Baya da takmıştı. Bir arkadaşı bunun için bir program önermiş uygulamaya ikna etmiş. Avrupa'da çok tutuluyor bu ürün. Kullanan kullanana gayet memnun... 3 ayda 10 cm'e kadar uzatıyormuş. Kuzenim kullandı dehşet faydasını gördü. 4 ay önce uygulamaya başladı. Şu an 1.64 boyu. Türkiye'ye geldiğinde inananmadık... Sağlık kontrollerindende geçiyormuş çok memnun. Sizede tavsiye ederim. Öyle fazla paralar hiçççççç ama hiçç ödemeyin. Ameliyatı filan olmanıza gerek yok. Çok kolayy
Bu ürüne alttaki linkten ulaşabilirsiniz. Umuyorum faydasını görürsünüz
"How to Grow 6 Inches Taller in Just 90 Days"
23 kasım Pazar saat 7.00'da BİSMİLLAH diyerek ilk kapsülümüzi içtik :)
Başladığım günü söylemek istedim 1 hafta sonra yan etkisi olup olmadığına dair yorumu yazarım
(Supratall kullanan var mı? Diye bir arkadaşın daha önce açmış olduğu yere ilk yorum yazmaya başladım burdaki mesajla ordaki mesaj aynı olduğunuzu görürseniz şaşırmayın diye dedim )
canım ben bu listeyi kaç gündür araştırıyorum kızım 13 yaşında am sınıfındaki diğer kişilerden kısa,kızımın yanında oturan ve çok sevdiği arkadaşı çok uzun,annesi bana bu karışımı yazdı elime verdi,ama yap dedi ben bütün kılrıma yaptım dedi ve inanın 3 kızıda çok uzun,bende böyle bir yazı arıyordum çok iyi olduCANLARIM O ZAMAN HEMEN YAZAYIM... BEN DENEMEDIM AMA DENEYIP DE MEMNUN KALAN BIRINDEN ALDIM TARIFI...
50 gr.çemen
50 gr. günlük
50 gr. tane karabiber
200 gr. zeytinyagi
hepsi havanda dovulup cam siseye koyulur.2 hafta kadar guneste bekletilir.
ense kökünden kuyruk sokumuna kadar butun omurga bununla ovulur.
2 saat kadar bekletilip yýkanýr.omurgaya suruldukten sonra bir miktar guneslenmek gerekiyor.
Yalniz tabii cemenden dolayi koku fena oluyor, o yuzden dus sart... bir de kisin yapmak lazim ki, kokmasin insan... bu bitkiler sanirim saglikli omurga gelisimi icin destek sagliyor ergenlikte...
haydi kalin saglicakla... a.s.
Arkadaslar kusura bakmayın buraya Yaziyorum afedersiniz.yeni açtım soru paylasimi yapamiyorum lütfen yardim edermisinizcok tsk ederim canim. sagol.
canim sana ozelden yazdim
nasil yani sadece kafadan uzuyorsun? herhalde tahmin ettigim gibi degil :) cok komik olur oyle ya